{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob detsembrikuu algus kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Clay Banks Kes on siis need õnnelikud, k...

 

foto : unsplash / Clay Banks

Kes on siis need õnnelikud, kelle jaoks tuleb detsembrikuu algus üle ootuste hea? Mitmed head võimalused on tekkimas, kõik olemasolevad probleemid peaksid kaduma ja asenduma heade uudistega. 

Ja ongi detsembrikuu vaikselt kätte jõudmas. Siin ja seal on juba kuulda jõululaule, poed on jõulukaupa täis ja aeg on hakata piparkooke valmistama. Ees on ootamas detsember, mis ei ole ainult aasta viimane kuu vaid samuti võimalus veeta rohkem aega lähedastega, imetleda jõulukaunistusi, unustada hetkeks oma mured ja uskuda ja loota, et järgmine aasta tuleb parem. Lihtsad asjad on need, mis teevad kõige rohkem rõõmu: laste joonistused, suur tass kuuma kakaojooki, küünlavalgus, kuuse ehtimine... ära unusta, et kõik need väikesed hetked muutuvad kunagi mälestustes suurteks hetkedeks. Imeline ja särav detsembrikuu on meid ees ootamas. 

Kolmele tähemärgile toob aga detsembrikuu algus rohkem õnne kaasa. Tundub, et planeedid on otsustanud teha kõik, et aidata neil viia kõik oma unistused ellu. Suurel määral aitavad head õnne ligi tõmmata Kuu, Merkuuri ja Veenuse aspektid.

 

 


Järgmine nädal toob palju häid võimalusi kaasa selle tähemärgi esindajale

Ambur

Amburite hooaeg on alanud (Palju õnne siinkohal kõikidele Amburitele, kelle sünnipäev pole enam kaugel). Ent Amburi märgis on hetkel ka Kuu, Merkuur ja Veenus, mis toovad talle palju head õnne kaasa. Midagi väga ilusat on juhtumas, üks suur üllatus on Amburit ootamas lähipäevil. Tegemist võib olla ootamatu telefonikõnega või siis ühe hea tööpakkumisega, mis talle tehakse. Või siis leiab aset üks unustamatu kohtumine. 

Teiste sõnadega koputab õnn ise Amburi uksele detsembrikuu alguses. Ja temast endast sõltub, kas ta haarab sellest heast võimalusest kinni või mitte. Tõenäoliselt ta ikkagi tegutseb õigel hetkel, sest see muudab kogu tema edaspidise elu. 

 

Planeedid aitavad ühe tähemärgi esindajal viia unistusi ellu

Lõvi

 

 

Merkuur ja Veenus Amburi märgis muudavad Lõvi suhteid teistega paremaks detsembrikuu esimesel nädalal. Nii eraelulisi, kui tööalaseid suhteid. Merkuur muudab ta veenmisoskust paremaks ja toob talle häid ideid töö juures, tänu millele ta võib oma karjääris suuri edusamme teha. Veenus õpetab teda, kuidas paremini suhelda koduses miljöös. Tänu sellele avanevad ka võimalused, mis aitavad tal oma plaane ellu viia. 

 

Detsembrikuu algus toob selle tähemärgi ellu õnne

Veevalaja

Järgmine nädal algab suurepäraselt Veevalaja jaoks. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval on Kuu Veevalajas ja aitab tal silma paista ning edu saavutada kõikides valdkondades. Mitmed head võimalused tekivad, mille jooksul ta saab oma andekust ära kasutada. Ja oma tugevaid külgi Veevalaja tunneb hästi. Kõik mida ta puudutab sellel nädalal, muutub kullaks.

 

 


Kommentaare ei ole