{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatega Jäärad absoluutselt ei sobi?

  foto : unsplash / Tim Marshall Igal tähemärgil on oma puud...

 

foto : unsplash / Tim Marshall

Igal tähemärgil on oma puudused. Jääral võib-olla natuke rohkem, kui teistel. Sageli peetakse teda egoistlikuks, mõnikord kurnavaks ja liiga otsekoheseks. Kindlasti on neid, kes sellesse nimekirja veel midagi omalt poolt lisaksid. Sest nagu kõikidel teistel, ei ole ka Jääradel ainult sõpru.

Jäär on äkiline, energiline, tormakas, julge ja kärsitu. Täna kutsume Jäärad kohtulaua ette. Sest nad on oma liialdamisega kurnanud nii mõnegi ära. 

Ka temal on oma väga head sõbrad, kelle peale ta alati kindel võib olla aga tal on ka neid, kellega ta ühist keelt ei leia ja läbi ei saa. 


Kes on Jäära kõige paremad sõbrad? 

Tahad sa teada, kes on Jäära kõige parem sõber? See, kellega ta hingab ja mõtleb samas rütmis? Kellega ta on lahutamatu ja nagu sukk ja saabas? Kellele ta ei murra kunagi truudust, keda ta võib usaldada ükskõik, mis ka ei peaks juhtuma, kellega ta on läbi käinud tulest ja veest ning kellega ta on valmis maailma teise otsa minema. Kas sa aimasid ära, kellest jutt käib? 

 

 

Kui Jäär ja Ambur saavad kokku, siis ei lahuta neid enam mitte miski. Nad on mõlemad tulemärgid, kes ei karda midagi. Kes tahavad oma ellu põnevust ja vaheldust ega kannata igavat elu. Nad viivad koos suuri asju korda, nad on koos nii palju juba ära jõudnud teha ja suuremad asjad on veel ees. Ükski uus päev ei sarnane eelmisele. Jäär ja Ambur mõistavad teineteist suurepäraselt. Jäär on tegutseja, Ambur optimistlik. 

Sama kehtib ka Veevalaja kohta. Veevalaja täiendab ideaalselt Jäära. Veevalaja on küll õhumärk aga tuletame meelde, et õhk sütitab tuld veelgi rohkem põlema. Nad mõlemad on leidliku meelega ja tahavad muuta oma elu põnevamaks. Juttu jätkub neil kauemaks. Miski ei peata neid, kui nad koos on. Jäär on hästi ettevõtliku vaimuga, Veevalaja selline originaalne, kes katsub muuta maailma oma äranägemise järgi ja on alati oma ajast ees. Koos suudavad nad ehitada üle uue maailma. Nad on sügavalt veendunud, et suudavad maailmas midagi ära teha. Mitte keegi ei jõua nendega sammu pidada.

 

 


Mis on Jäära kõige suurem puudus? 

Jääraga ei ole alati lihtne hakkama saada. Ta on hästi otsekohene ja ei hakka kunagi keerutama. Mida ta mõtleb, seda ta ka sulle ütleb, ilma sõnu valimata. Kui ta vihastab, siis näitab ta oma meelepaha välja ega hakka ennast tagasi hoidma. Sa võid temaga kõigest rääkida aga sa pead valmis olema tagajärgedeks. Kõige parem oleks raudrüü selga panna nii igaks juhuks, kui midagi juhtuma peaks. Aga õnneks rahuneb ta ruttu maha ja sa võid kindel olla, et tund aega peale ägestumist on ta mõtted juba mujal. Kõige suurem probleem seisneb selles, et Jäär on esimene sodiaagimärk ja seega harjunud kamandama. Ta on sündinud teisi juhtima. Tema on see, kes otsustab nii enda, kui teiste eest. Isegi, kui ta lähtub headest kavatsustest, arvab ta sageli, et ta teab teistest paremini, mida teised vajavad. Ta katsub teisi juhtida ilma kuulamata, mida teised sellest arvata võivad. Ta ei viitsi sageli teisi üldse ära kuulata. Võib öelda, et ta on natuke egoistlik. Tema puudused võivad teisi ühel või teisel hetkel häirima hakata ja on neid, kes tunnistavad, et neil on Jääraga raske ja nad ei viitsi kogu aeg temaga maadelda ning maid jagada. Paljud ei saa aru tema mõttemaailmast. Ja see tekitab palju pahandust. 


Millistele tähemärkidele Jäärad üldse ei meeldi? 

Jäär ei viitsi võtta aega mõtlemiseks, tema tahab tegutseda ja kohe. Milleks hakata vaeva nägema mingi tegevusplaani koostamisega, kui saab muidu! Jäär leiab, et liigne kõhklemine ja kahtlemine ei vii kuhugi, nii jääb töö üldse tegemata. Ja otse loomulikult tekivad pinged, kui ta on koos Kaljukitsega. Kaljukits lähtub ainult ühest reeglist: ta tahab valmistada kõike korralikult ette enne, kui tegutsemist. Ta ei tea, mida homne päev talle toob, seega tahab ta omalt poolt teha kõik, et kõik läheks hästi. Jäär aga tahab juhtimise ja organiseerimise enda peale võtta, see võib aga ajada Kaljukitse minema, sest viimasele ei meeldi absoluutselt, kui keegi talle ütleb, mida ta tegema peab. Paratamatult tekivad nende omavahelises suhtes pinged ühel või teisel põhjusel. Tegemist oleks nagu mingi egode sõjaga kahe märgi vahel. Et kellele jääb viimane sõna ja kes on targem. Nad seisavad mõlemad oma au eest väljas ja võitlevad, et oma häält kuuldavaks teha. See on kurnav ja väsitav.

 

 

Teine, kellega Jäärad sugugi läbi ei saa, on Kalad. Kalad on liiga tundliku loomusega, elavad oma unistuste maailmas ja on liiga rahulikud Jäärade jaoks. Jäär ei saa absoluutselt Kaladest aru, ta ei saa aru sellisest pidevast unistamisest, ta tahab tegutsemist ja konkreetseid tulemusi. Nad ei räägi sama keelt. Jäär ei puhka kunagi, Kalad aga vajavad kogu aeg enda ümber rahu ja vaikust. Kalad tegelevad oma sisemise maailmaga, oma hingeeluga, oma unistuste ja kujutlusvõimega, kus valitseb headus ja õrnus. Jäär on otsekohene, siiras, tormakas ja kärsitu hing. Nad ei ela samas rütmis. Kalad ei lase Jääral ei elada ega hingata. Kalad aga tunnevad Jääraga koos olles kogu aeg mingit survet. Jäär on sündinud draamade jaoks, Kalad ei kannata draamasid silmaotsaski. Kalad põgenevad konfliktide ja vaidluste eest, nad on rahutegijad ja lepitajad. 

 

Ära usu kõike, mida sa loed

Sa oled selle artikli lugemisega nüüd ühele poole jõudnud ja katsud selgusele jõuda, kui palju Jäärasid su tutvusringkonnas üldse on ja võib-olla oleks parem, kui sa nendega edaspidi vähem suhtled. Enne aga, kui sa oma Jääradest tuttavate kontaktandmed kustutad, loe läbi järgnev jutt. Me oleme mitu korda sellest rääkinud, et astroloogia ei ole mingi täppisteadus. Selles artiklis kirjutasime me päiksemärkide omavahelisest sobivusest, see on aga pisike osa sinu isiksusest. Kui sa tahad teada, kui palju sa ühe või teise inimesega sobid, pead sa arvesse võtma ka kuu- ja tõusumärki, mitte lähtuma ainult päikese asendist sünni ajal. Isegi Merkuuri asend sünnikaardi peal võib muuta kogu tulemuse. Jah, Jäärad võivad väga hästi Kaladega läbi saada ja võib juhtuda, et mõne Amburiga Jäär absoluutselt ei sobi. 



Allikas : elle.fr

Kommentaare ei ole