{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide soovid võivad täituda novembrikuu lõpus

  foto : unsplash / Edgar Moran    Ja ongi üks kuu jälle lä...

 

foto : unsplash / Edgar Moran

 

 Ja ongi üks kuu jälle läbi saamas. Talv on ametlikult algamas, aastalõpupühad ei ole enam kaugel. Praegu aga on lõppemas ka Skorpionite hooaeg ja Amburite aeg on algamas, mis peaks meile kaasa tooma uut ja head energiat. Mõnedele tähemärkidele toob see rohkem õnne kaasa, kui teistele ja nende soovid peaksid kõikide märkide järgi täituma novembrikuu lõpus. Kes on need väikesed õnneseened, kellest jutt käib? 


Novembrikuu lõpus on selle tähemärgi esindaja valmis kõiki väljakutseid vastu võtma

Jäär

Jäär võib nüüd rõõmust hõisata. Neli planeeti Amburi märgis aitavad tal kõiki oma unistusi ellu viia. Päike motiveerib Jäära ja toetab teda kõikide ettevõtmiste juures. Kuu toob Jäärale head õnne ja edu kaasa. Merkuur toob talle kasulikke tutvusi, kellest tal just praegu suurt kasu võib olla. 

 

 

Seega on Jääral kõik vahendid olemas, mille abil viia oma kõige suuremaidki unistusi ellu aga tingimusel, et ta ise usub iseendasse ja oma õnnetähte. Töö juures on teda ees ootamas väga head uudised, tõenäoliselt toob novembrikuu lõpp talle ka palju raha. 

Aga see pole veel kõik, sest ka eraelus peaks kõik minema nii hästi, kui võimalik. Veenus omalt poolt toob Jäära ellu armastust, õnne ja rõõmu.


21. novembri nädalal on selle tähemärgi esindajal kõik võimalused, et muuta oma majanduslikku seisu palju paremaks

Ambur

Kuna algamas on Amburite ajastu, siis polegi midagi üllatavat, et just Amburile toob novembrikuu viimane nädal kõige rohkem õnne kaasa. Kallis Ambur, sa võid rõõmustada, sest Merkuuri ja Veenuse duo toob sulle väga häid pakkumisi. 

Kõikide märkide järgi leiad sa võimalusi, kuidas oma majanduslikku järge parandada märkimisväärselt, kuidas investeerida ja kindlustada oma tulevikku. Tingimusel muidugi, et sa haarad igast heast võimalusest kinni ja tegutsed õigel hetkel. Hea õnn saadab sind selle kuu viimasel nädalal, kui Päike on jõudmas sinu märki. 

Ja mis puutub armastusse, siis toob Kuu su ellu armastust neljapäeval.

 

 

Novembrikuu viimasel nädalal toovad planeedid selle tähemärgi esindajale palju häid ideid

Vähk

Ka Vähile toob novembrikuu viimane nädal suurt õnne kaasa. Ilmselt leiab ta võimalusi, kuidas oma häid ideid ja plaane ellu rakendada kõige paremal viisil. Tema ideed võivad aga paljudele kasu tuua, samuti temale endale. Töö juures peaksid teda ootama väga head uudised, tänu millele muutuvad ta väljavaated veelgi paremaks. 

Ja mis puutub eraellu, siis tuleb see viimane nädal eriti romantiline. 

 

Millise tähemärgi esindajale toob novembrikuu viimane nädal lihtsalt õnne kaasa? 

Kaalud

Kaaludele toob head õnne aga Merkuuri ja Veenuse duo Amburi märgis. Hea oleks, kui ta kuulaks oma sisemist häält, mis juhatab teda õiges suunas. Ära unusta märke: kui sa tunned, et pead lugema midagi, siis tee seda, sest info, mis sa loed, võib sulle ühel või teisel moel kasulikuks osutuda. Mitmed head võimalused tekivad, ära unusta neist kinni haarata ja ära kasutada. 

Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes, kui sa tahad minna mujale silmaringi laiendama, siis praegu on selleks kõige õigem aeg. 


Kommentaare ei ole