{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid ärrituvad kõige rohkem?

  foto : unsplash / Elisa Ventur Kas keegi on sulle kunagi ü...

 

foto : unsplash / Elisa Ventur

Kas keegi on sulle kunagi ütelnud, et ta teab, mis tähtkujus sa sündinud võid olla, nähes sind koopiamasinaga maadlemas? Kui selline asi on kunagi aset leidnud, siis ilmselt kuulud ka sina nende tähemärkide alla, kellel on kalduvus igast väikesest asjast põlema minna.

Olgu ette ära hoiatatud, et selles artiklis ei räägi me ei Kaladest ega Veevalajast ega Kaaludest. Nemad on liiga rahuliku ja tasakaaluka loomusega selle jaoks. Mis puutub aga kolmesse kuulsasse, kellest täna juttu tuleb ja kes ärrituvad ka pisiasjade pärast, siis nemad isegi ei tea, mida tähendab sõna rahu. 


Kui Jäär ründab....

Jääral on oma kindel koht selles nimekirjas. Jäära tähemärki esindab kangekaelne ja jonnakas loom, kes võib muutuda ohtlikuks ühel või teisel hetkel oma suurte sarvede tõttu. Nende sarvede abil suudabki Jäär kõik oma teelt pühkida ja teha kõik maastasa. Ükski sein ega tara ei pea teda kinni. Temas on mingi üleloomulik jõud, teda ei peata mitte miski. Jäär on sodiaagimärkide seas kõige esimene ja sümboliseerib tuleleeki. Teda juhib planeet sõjaplaneet Marss ja sellega ongi kõik öeldud. 

 

 

Jäär on kuuma verega ja võib ärrituda pisiasjade pärast, ent õnneks rahuneb ta sama ruttu. Hea ongi see tema puhul, et ta ei pea pikka viha ja mõne aja pärast hakkab tegelema millegi muuga. Ja ära katsugi teda maha rahustada, sa võid olukorda ainult hullemaks muuta.


Skorpion on nagu plahvatusohtlik vulkaan

Skorpion on tundlik ja introvertne, ta on veemärk nagu Vähk ja Kaladki. Aga erinevalt teistest on temas ka natuke ka tulemärkidele omast. Enne seda, kui astroloogid avastasid planeet Pluuto, oli Marss Skorpioni märki valitsevaks planeediks. Ja ilmselt see seletabki, miks Skorpion on sama keevavereline mõnikord, kui Jäär. Ainult, et erinevalt Jäärast suudab Skorpion end kontrollida enamiku ajast ega lase midagi välja paista. Seda, milline ta tegelikult on, teavad ainult need, kes teda kõige paremini tunnevad. Ja selles suhtes võiks Skorpioni kohta öelda: vaga vesi, sügav põhi. Kui ta vihastab, siis on teda raske ära tunda.


Ambur on nagu pikselöök

Ambur on pidevalt rõõmsa näoga tore inimene, raske on ette kujutada, et ta võiks endast välja minna ja ärrituda. Ent Ambur on tulemärk, mida sümboliseerib vibu ja noolega varustatud kentaur. Ambur kaldub liialdustesse laskuma nii heas, kui halvas. Ta satub hoogu ega märkagi, kui on läinud liiga kaugele. Hea õnne planeet Jupiter kaitseb teda ja paneb teda uskuma, et ta on kõikvõimas. Aga Jupiter on nagu Zeus: Olümpose jumal, mis võib saata nii pikse-, kui äikesenooli. 

Selle tõttu võib Ambur ühel hetkel naerda rahulikult ja seejärel hetk hiljem solvata nii, et maa must. Temaga ei hakka kunagi igav. Kui sa tahad, et kõik läheks hästi, siis ära hakka teda torkima, sest Amburid on kõik suuremal või väiksemal määral diktaatorid ja neile ei meeldi, kui keegi neile vastu hakkab.


Kommentaare ei ole