{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas mõjutab sinu tähemärki 24. novembri noorkuu?

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge    Kuniks on elu ei ole lo...

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

 

 Kuniks on elu ei ole lootus kuhugi veel kuhugi kadunud. Selline võiks olla selle noorkuu deviis, mis leiab aset Amburi märgis just sellel hetkel, kui Amburite hooaeg on ametlikult alanud. lmselt unistad sa hetkel mõnest soojamaareisist, sest see pidev külmetamine ajab juba nutma (see ei aitaks sind ka mitte mingit moodi). Aga muretse, kõik pole veel läbi. Sest nagu öeldud, on Päike jõudnud Amburisse, Ambur on aga rõõmus ja optimistlik märk. Ja see ongi sõnum, mida seekordne noorkuu Amburis meile öelda tahab. 

 

Noorkuu Amburis : usk, lootus ja armastus ning jõulutuled

23. novembril täpselt 57 minutit peale südaööd on taevas pime. Astronoomias kutsutakse seda kuu loomiseks, astroloogid omistavad sellele aga hoopis teise tähenduse. Noorkuu sümboliseerib algust, midagi uut, puhast ja valget lehte ja mis kõige tähtsam: lootust. See on ka aeg puhkamiseks. Nagu Kuu, mis ei valguste Maad noorkuu ajal ja lubab endale natuke puhkust.  Kuna aga tähtkujudel on ka oma sõna kaasa rääkida selles loos, siis noorkuu Amburis toob meile head õnne kaasa. Ambur on üleni optimistlik ja rõõmsameelne, ta toob meile soojust ja lootust. Ta ei vihasta kunagi ja isegi, kui talle miski ei meeldi, siis naerab ta selle üle ise kõige rohkem. 

 

 

Tema elufilosoofia ei luba tal midagi tõsiselt võtta ja sellepärast ei murra miski Amburi positiivset vaimu. Väljas on niigi pime ja kõle aga Ambur leiab, et alati on põhjust, mille pärast õnnelik olla. Ja kui päikest ei ole, siis on ta ise päikese asemel. Ambur on tulemärk aasta kõige pimedamal ajal, mis toob meie ellu sära ja valgust, rõõmu ning lootust ning palju häid hetki lähedaste seltsis. 

 

Millistele tähemärkidele toob 24. novemberi noorkuu kõige rohkem õnne? 

Ilma vähimagi üllatuseta toob noorkuu kõige rohkem õnne kaasa kõikidele Amburitele. Nagu öeldud, on Amburite hooaeg just alata jõudnud. Ja tänu sellele on Ambureid ees ootamas üle ootuste hea nädal. Ent head õnne toob noorkuu ka tänu Amburile Jääradele ja Lõvidele kaasa.

Ka Vähid võivad olla rahul, sest Vähk on Kuu soosik. Vähile toob seekordne noorkuu topelt õnne kaasa. 

Ja Kalad võivad rõõmustada, sest praegu on hea õnne planeet Jupiter Kalades, Jupiter on aga Amburi märki valitsev planeet.

 

 

Millistele tähemärkidele toob see noorkuu väljakutseid kaasa? 

Paljudele tähemärkidele selline liigne optimism muidugi meeltmööda ei ole, neil tuleb sellega kõigepealt harjuda. Nii on näiteks lugu kõikide maamärkidega: Sõnn, Neitsi ja Kaljukits, kes eelistavad alati olla valmis halvimaks ja võivad nüüd saada positiivse üllatuse osaliseks. See noorkuu võib minema viia nende ettevaatlikkuse nii, et nad saavad nautida käesolevat hetke ilma muretsemata tuleviku pärast. 

Ka õhumärgid peavad kõrvale panema oma analüüsimise ja juurimise asjade üle ning võtma hetkeks kõike oma ümber toimuvad rahulikumalt. Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja õpivad selle noorkuu ajal rohkem tundma, kui mõtlema ning kuulama oma sisemist häält analüüsimise asemel. Mis puutub Skorpionisse, siis võiks ta võtta vabalt ning rahulikult, lõpetada see pidev umbusaldamine ning olla muretum. Ja kui see ei toimi, siis vaadaku mõnda head naljafilmi, see aitab.







Kommentaare ei ole