{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, kellega Veevalajad üldse ei sobi?

foto : unsplash / Simon Maage    Veevalaja on kirglik, ta te...

foto : unsplash / Simon Maage

 

 Veevalaja on kirglik, ta teeb kõike ihu ja hingega. Ainult, et kõigile see ei meeldi. Mõned leiavad, et ta on väsitav, teised jälle peavad teida liiga originaalseks. Mõnikord on raske temast aru saada. Vaata, milliste tähemärkidega ei sobi ta eriti kokku.

Igal sodiaagimärgil on omad tugevad ja nõrgad küljed. Ja sellepärast ei olegi võimalik olla kõigiga suur sõber. Veevalaja on viimane õhumärkide seast, ka temal on olemas nimekiri nendest, kellega ta just kõige paremini läbi ei saa. 


Milline Veevalaja sõbrana on?

Mis puutub sõprusesse, siis Veevalaja on oma sõprade tujutõstja ja samal ajal advokaat, kelle poole kõik abivajajad võivad pöörduda. Ta on avatud meelega, tunneb huvi kõikide teemade vastu ja suhtleb vabalt. Ta on üsna suurte teadmistega ja võib rääkida filosoofiast, teadusest, kunstist või siis rääkida lihtsalt anekdoote ja ajada kõiki naerma. Kuidas ka ei ole, oma sõpru ta valib hästi ja ta sõbrad paistavad silma keskmisest kõrgema intelligentsuse tasemega.

Ta peab aega liiga väärtuslikuks selleks, et kaotada kasvõi ühte sekundit. Tavaliselt on ta oma ajast lausa ees. Ta on uuendusliku mõtlemisviisiga ja ettenägelik. 

 

 


Kes on Veevalaja parimad sõbrad? 

Astroloogilises maailmas käib Veevalaja kõrvuti ja käsikäes Amburi ja Lõviga. Kolmekesi moodustavad nad üsna originaalse ja ekstsentrilise trio. Teistel on ilmselt raske nendega sammu pidada. Neil kolmel on kogu aeg omavahel lõbus, nad liiguvad palju ja jõuavad suuri asju ära teha. Nad räägivad omavahel kõigest. Ükski päev ei sarnane eelmisele, kui see kolmik on koos. Nende vahel ei ole igavusel ja vaikusel lihtsalt ruumi. Koos suudavad nad muuta maailma paremaks paigaks. Nad on kogu aeg millegagi tegevuses, otsivad midagi uut ja põnevat oma ellu. Veevalajale meeldib Amburi meelelaad ja mõtteviis. Lõvi aga aitab Veevalajal särada, tõstes esile ta tugevaid külgi ning näidates talle tema tõelist potentsiaali. Nad sobivad omavahel väga hästi. Kõik kolm on elurõõmsad ja optimistlikud ning jõuavad igale poole. 


Mis Veevalajat ärritab? 

Veevalaja võib olla küll tore ja lahke, kui keegi peaks aga piirama tema vabadust, läheb ta kohe protestima ja miitingut pidama. Ebaõiglus võib tal harja punaseks ajada. Kui sa tahad teda välja vihastada, siis ütle talle, et sa ei saa teda aidata ega oska mingit lahendust välja tuua. Ta on sodiaagi nupumees ja leiab lahenduse valgusekiirusel ning tõestab sulle A+B läbi, et maailm ei pöörle ümber oma telje. Ehk siis teisisõnu suudab ta tõestada sulle ka vastupidist. Ta lihtsalt ei suuda aru saada neist inimestest, kes jäävad pöidlaid keerutades istuma ja ootama, et mingi ime juhtuks. Talle suurt pettumust valmistades võid sa kindel olla, et ta ringi keerab ja minema läheb. Kui ta näeb, et sinu pärast pole mõtet võidelda, ei viitsi ta enam sinu peale oma aega raisata. Ta on sodiaagi revolutsionäär aga ka temal on omad piirid. Ja kui sa peaksid üle piiri minema temaga ja kui sa näed, et ta on sinus pettunud ja vait, siis on üsna tõenäoline, et sa ei kuule temast enam kunagi. 

 

 


Milliste tähemärkidega Veevalaja üldse läbi ei saa? 

Pealtnäha tundub küll, et Veevalaja saab kõigiga läbi. Ta on ju see, kes võitleb igasuguste eelarvamuste ja ebaõigluse vastu. Aga kõik ei saa olla nii ilus nagu filmis. Ja selle tõttu on ka Veevalajal omad vaenlased. Jah, meil on häbi seda tunnistada ja ei teagi, kuhu silmi peita. Kellega Veevalaja siis läbi ei saa? 


Veevalaja ja Vähk: mission impossible

Vähk on oma olemuselt ääretult tundlik. Ta on veemärk, kellele meeldib võtta asju rahulikult ja rääkida pikalt laialt sellest, mis tal südamel on. Ta on nostalgiline ja meenutab tihti möödunud aegu, mis teevad tal südame soojaks ja tuletavad meelde häid mälestusi. Ta tunneb end hästi oma turvalises keskkonnas, lähedaste inimeste ümber, kelle seas ta võib olla tema ise. Ainuke probleem ongi selles, et Veevalaja on täpselt tema vastand. Veevalaja otsib oma ellu pidevalt midagi uut, näeb kaugemale ja talle lihtsalt ei mahu pähe, kuidas üks inimene võib hommikust õhtuni heietada oma mälestusi. Nad ei ela samal ajavööndil. Isegi see hetk, mil nad koos on, tunnevad nad teineteise vastu võõristust. Ilmselt ei suuda nad mitte milleski üksmeelt leida. Vähk hakkab varem või hiljem nutma ja pisaraid valama, Veevalaja aga ärritub veelgi rohkem. Parem on hoida oma närve ja suhelda omavahel nii vähe, kui võimalik.


Miks Veevalaja Neitsiga läbi ei saa? 

Kujuta endale ette imeilusat metsarada keset suurt padrikut. Neitsi jaoks ei tekigi mingit küsimust: tema läheb mööda rada, mis nagunii kuhugi välja viib. Ta lihtsalt läheb mööda teed, sest tema jaoks tundub see turvalisem ja kindlam. Ta ei hakka riskima niisama, et põigata mööda võsa siia ja sinna, ta tahab vältida võimalikke ohte ja valib kõige turvalisema teeraja. Veevalaja aga valib orienteerumise. Sest see on palju põnevam. Ta tahab ennast proovile panna. 

 

 

Ta ei taha teha nii nagu teised. Neitsi on liiga praktilise mõtlemisega, Veevalaja võtab jälle kõike liiga vabalt: nad lihtsalt ei suuda teineteise mõttemaailmast aru saada. Ja nende omavahelise sõprusega on sama lugu. Veevalaja tahab oma ellu põnevust, uusi tutvusi ja vaheldust, Neitsi aga hoiab oma põhimõtetest kinni ega ole valmis midagi muutma. Veevalaja võib tunda, et ta enam ei tea, kuidas Neitsile selgeks teha, et aeg-ajalt tuleks võtta vabalt ja mitte hoolida sellest, mida teised ütlevad või arvavad. 


Miks Skorpionist ja Veevalajast ei saa kunagi sõpru? 

Sul on õigus: ära iial ütle iial! Ainult, et antud juhul on tegemist erandjuhuga. Skorpion on salapärane ega ava ennast kõigile. Ta on vaikne ega räägi palju. Ta on nagu Lord Voldemort Harry Potteri raamatust. Tal on oma maailm, kus ta suhtleb isegi vaimudega. Skorpioni jaoks ei ole klaas kunagi pooleldi täis vaid alati pooleldi tühi. Selline hoiak on aga Veevalajale täiesti vastukarva. Veevalaja on nagu rõõmupall, alati heas tujus, alati optimistlik: ta näeb igas inimeses midagi head. Ja selle tõttu ongi neil raske omavahel ühist keelt leida, sest igast asjast võib alguse saada suur vaidlus. Kasvõi näiteks sellest, kuidas hooldada toalilli või siis kuidas hommikul tuleks tere öelda. Kohe hakkavad ähvardavad tormituuled nende vahel puhuma. Parem on minna õue jalutama selle asemel, et nende pidevaid sõnasõdasid pealt kuulata.

Aga see kõik oli kõigest sõbralik soovitus ja ei midagi muud. Tähtis on lõpetada see artikkel positiivsete nootidega. Seega tuletame siinkohal meelde, et elu on täis üllatusi ja mõnikord võivad ka imed meie silme all aset leida. Seega on tähemärkide omavaheline sobivus kokkuvõttes üks suur teooria, mis tugineb ainult päikesemärgi peal, see aga on imeväike killuke sinu astroloogisesest kaardist. Kui sa tahad teada, kellega sa tegelikult sobid, siis lase koostada oma sünnikaart, nii on kõige kindlam.


Allikas : elle.fr

















Kommentaare ei ole