{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, kellega Kaljukitsed üldse läbi ei saa?

foto : unsplash / Firmbee.com   Juba ammustest aegadest saad...

foto : unsplash / Firmbee.com

 

Juba ammustest aegadest saadab Kaljukitsesid halb kuulsus. Nendest on raske aru saada, neid mõistetakse hukka ja kritiseeritakse ning lisaks arvatakse, et Kaljukitsedel on liiga keeruline iseloom. Ilmselt kortsutavad kõik Kaljukitsed juba kulme. Ja kindel on see, et Kaljukitsed võivad olla esmapilgul päris hirmutavad. Kaljukits on talvemärk, kelle sünniaeg jääb 22. detsembri - 20. jaanuari vahele. Mõnikord talle lausa meeldib olla jäine ja külm teiste vastu. Raske on näha seda, mida ta tegelikult mõtleb. Need, kes aga leiavad tee tema südamesse, võivad kinnitada, et parimat kaaslast on raske leida. Kaljukits peab tähtsaks kõiki väärtushinnanguid, mida me kõik oma suhetes otsime: truudus, lojaalsus ja selgus. Ainuke probleem seisneb aga selles, et Kaljukitse jalad on kindlalt maa peal ja tal on raske mõista neid, kelle pea on kogu aeg pilvedes ja kes unistavad liiga palju. Aga nagu öeldakse: kõigile ei saagi meeldida. 


Kes on Kaljukitse parim sõber? 

Kaljukits on maamärk. Tänu sellele on talle tähtis oma elus kõike organiseerida, ta vajab stabiilsust ning mõtleb praktiliselt. Ta on kohusetundlik ja teeb kogu oma elu tööd selle nimel, et kindlustada oma tulevikku. Ta on range nii iseenda, kui teiste vastu. Ta seab sageli oma lati aga väga kõrgele ja võib olla väga nõudlik teiste vastu. Temaga ei ole alati lihtne läbi saada. Mõned aga suudavad seda.

 

 

Näiteks Sõnniga saab Kaljukits väga hästi läbi. Neil on mõlemal samad väärtushinnangud. Neil on sama eluvaade ja samad soovid. Kohe alguses neist suured sõbrad ei saa, selleks läheb neil natuke aega vaja, sest nad katsuvad enne teineteist läbi, et vaadata, kas teist saab ikka usaldada või mitte. Kui nad aga juba sõpradeks on saanud, ei lahuta neid enam miski. Nad on lojaalsed, armastavad oma kodu ja kodukohta, hindavad kohalikku toodangut. Nad armastavad hästi süüa ja võivad rääkida huvitavatest asjadest kuni varahommikuni välja. Nad räägivad investeerimisest, säästuplaanidest, enesearengust, tuleviku väljavaadetest, kapitali kogumisest jne. Neil on omavahel palju rääkida aga nad räägivad ainult tõsistel teemadel. 

Sama kehtib ka Neitsi kohta. Neitsile meeldib õppida ja ta saab Kaljukitsega väga hästi läbi. Nad aitavad teineteisel eesmärke ja plaane ellu viia. Nad sihivad kõrgele, hoides samal ajal jalgu kindlalt maa peal. Mitte miski ei peata neid. 


Kuidas Kaljukitse vihale ajada? 

Nagu kõikidel tähemärkidel on ka Kaljukitsel puudusi. Pealtnäha võib ta olla külm ja tundetu, mõnikord ka kõrk ja uhke. Ta on tõsine ja range, temaga võib tekkida tunne, et ta nagu ei oskagi kunagi lõbutseda ja tahab, et kõik teised oleksid nagu tema. Kaljukits võib nii mõnegi segadusse ajada oma hoiakuga. Aga isegi, kui tal on omad puudused, on tal ka asju, mis võivad teda väga lühikese ajaga ärritada. Temaga on tähtis rääkida asjadest otse, ilma keerutamata ja ilma midagi varjamata. 

 

 

Talle ei meeldi asju korrata. Talle ei meeldi need, kes keerutavad ja mängivad kedagi teist, ta tahab end ümbritseda üksnes siiraste ja ambitsioonikate inimestega. Ta on üdini lojaalne ja valmis kõigeks nende nimel, kellest ta hoolib. Kui keegi peaks teda aga reetma, keerab ta selja ja lahkub ilma sõna lausumata. Ta võib ärrituda, kui keegi hakkab keerutama ja ümbernurgajuttu rääkima, talle ei meeldi need, kes ajavad segast juttu, kes ei tea, mida nad tahavad, kellel puuduvad tulevikuväljavaated ja kindel sissetulek, kes pole säästlikud ja elavad üle oma võimete. Kui keegi peaks talle käsklusi või soovitusi anda, võib ta tõsiselt vihastada. 

 

Millisele tähemärgile Kaljukits ei meeldi? 

Kutsu näiteks Kaljukits ja Kaksikud ühe laua taha. Ja vaata, mis toimuma hakkab. Küll sa näed, et tegelikult ei juhtugi mitte midagi. Kohe üldse mitte midagi. Mitte kõige vähematki. Neil lihtsalt ei ole midagi ühist. Kaljukits on oma loomuselt tõsine ja elab oma kindlate reeglite järgi, Kaksikud aga veedavad oma elu reeglitest üle astudes. Kaksikute esindaja elab käesolevas hetkes, tahab ainult lõbutseda ja elu nautida, teeb kõike kirglikult ja elab oma elu ilma muretsemate sellepärast, mida tulevik talle tuua võib. Talle meeldib õrritada ja mängida. Selline suhtumine võib ruttu hakata Kaljukitse ärrituma. Neil on raske ühist keelt leida, nad ei tantsi samas kiiruses ega rütmis. Nad ei suuda mitte milleski kokku leppida. Kaksik on nagu suur laps, Kaljukits aga selline isalik tüüp. Neil on raske kompromisse leida. Nad lihtsalt kurnavad teineteist ühel hetkel ära. 

 

 

Sama kehtib ka Veevalaja kohta. Veevalaja pühendab kogu oma elu reformide tegemisele. Tal on alati palju häid ideid, ta on uuendusliku maailmavaatega ja teeb kõik, et elada omade reeglite järgi. Kaljukitse häirib selline eluviis. Kõik lahutab neid. Kaljukitsele ei meeldi Veevalaja kerglane loomus, talle ei meeldi Veevalaja ükskõiksus ja Veevalajale ei meeldi Kaljukitse liigne rangus. Veevalaja peab tähtsaks oma vabadust, ta on tihti nagu liblikas, kes lendab õielt-õiele. Tal on tuhat uut mõtet kogu aeg peas, temaga on raske sammu pidada. Talle meeldivad seltskonnaõhtud ja kohtuda uute inimestega. Ta on natuke omamoodi originaalne ja kurnab oma olemusega Kaljukitse täiesti ära. Kaljukits on teistsugune: talle meeldib rahu ja kord oma elus.


Miks sa ei tohiks kõike uskuda, mida sa loed?

Astroloogia ei ole täppisteadus. Tegemist on kunstiga, mis aitab kindlaks määrata erinevaid profiile ning vaadata, millised inimesed peaksid omavahel sobima ja millised mitte. Aga see kõik on väga subjektiivne. Sest arvesse tuleb võtta astroloogilise profiili koostamise juures ka tõusu- ja kuumärke sünnihetkel. Ja samuti võib väga hästi juhtuda, et Sõnn ja Kaljukits ei saa üldse omavahel läbi, samal ajal, kui Kaksikud ja Kaljukits on suured sõbrad. Miks see nii on? Sellepärast, et sodiaagimärk üksi annab ainult pisikese ülevaate inimese astroloogilisest profiilist. Selleks, et täpselt teada saada, tuleks koostada astroloogiline sünnikaart nii enda, kui teise inimese kohta. Ja kes teab, võib-olla nendel, kes omavahel hästi ei sobi, on teisi ühiseid omadusi, mis neid teineteistega rohkem liidab.


Kommentaare ei ole