{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, kellega Kalade tähemärgi esindajad üldse läbi ei saa?

  foto : unsplash / Japtheth Mast Olgu see kohe ära öeldud, ...

 

foto : unsplash / Japtheth Mast

Olgu see kohe ära öeldud, et igal sodiaagimärgil on omad head ja halvad küljed. Kõik nad on targad, tundlikud, mõnikord natuke enesekesksed või jonnakad. Sodiaagimärgid täiendavad üksteist, moodustades täiusliku ringi. Nad on samas nii erinevad ja samas mingil määral sarnased. Ja sellepärast ongi normaalne, et isegi tähemärkide seas moodustuvad väikesed grupid nendest, kellel on rohkem ühiseid omadusi. Sest see on juba kord nii, et mõnede inimestega sobime me paremini, kui teistega. Igal sodiaagimärgil on oma sõprade ring ja siis on need, kellega nad vähem sobivad. 

Kalade tähemärgi esindajaid peetakse üldiselt suurteks unistajateks. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et Kalade märgi all sündinu võib mõnikord ajada teised lausa hulluks. 


Kellega Kalad hästi läbi saavad?

Kalades on midagi salapärast. Nad elavad tavaliselt oma isiklikus maailmas, mis jääb kaugele eemale meie maisest igapäevaelust. Nad elavad mingil kõrgemal tasandil. Üldiselt on nad suured unistajad. Kalade esindaja tahab rahu enda ümber, ta tahab elada rahus ja eemal kõikidest probleemidest. Ta on hästi tundlik. Teda peetakse sageli sodiaagi kõige inimlikumaks märgiks, ta on suur rahutegija ja lepitaja. Umbes nagu hipi, kes laulab rahust ja armastusest, otsides võimalust, kuidas muuta maailma paremaks paigaks. Kalade esindaja eelistab elada oma turvalises mullis nendega, keda ta armastab. 

 

 

Kas see kirjeldus tuletab sulle kedagi meelde? Kui jah, siis ilmselt läks su mõte Vähi tähemärgi peale. See ei ole paljas juhus, et Kalade ja Vähi märgi esindajad omavahel nii hästi sobivad. Kalade parim sõber on sündinud Vähi märgis. Nad mõlemad on tundliku loomusega ja lojaalsed. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi.

Teine märk, kellega Kalad hästi läbi saavad, on Sõnn. Sõnn on praktilise mõtlemisega maamärk, kelle elu on hästi organiseeritud. Ta leiab alati õigeid sõnu, mille abil lohutada ja rahustada oma sõpru Kalasid. Ta näitab Kaladele, milleks viimane võimeline on ja näitab tema potentsiaali. Kalad on kunstniku hingega, Sõnn aga kirglik esteet. Neil mõlemal on sama mõttemaailm: koos võivad nad pikalt rääkida kunstist ja raamatutest. Nad leiavad ka aega elu nautimiseks ning lõbutsemiseks üheskoos. Mõnikord lähevad nad nädalavahetust spaasse veetma või siis küpsetavad kaneelirulle. Nende arust ongi kõige tähtsam hoolitseda enda eest. Nad räägivad omavahel kõik mured lahti ja usaldavad teineteist jäägitult. Nende vahel on just selline sõprus nagu me kõik vajame. Ja sellepärast ei tulegi neil kunagi probleeme ette. Nad aerutavad rahulikult oma paadiga edasi, üks ühel, teine teisel pool ja on rõõmsad. 

 

 


Mis ajab Kalade tähemärgi esindajat närvi? 

Igapäevases elus tundub nagu elaks Kalade märgi esindaja mingit oma elu, mis on teistest täiesti eemal ja asub kusagil mujal teises maailmas. Ta usub täiesti siiralt ja kogu südamest, et kõik inimesed on head ja lahked. Ta on väga heatahtlik aga kui sa hakkad teda torkima ja tema rahu häirima, libiseb ta lihtsalt su sõrmede vahelt minema. Ei, ta ei hakka ärrituma, ta lihtsalt kaob nagu vits vette, et põgeneda selle olukorra eest, mis käib talle üle mõistuse ja rikub ta hingerahu. Selleks, et oma närve hoida, ta vaikib ja kui sa arvad, et suudad teda rääkima panna, siis sa eksid. Tema rahulolematuse põhjused võivad olla täiesti erinevad, piisab sellest, kui kahtlused tema üle võimust saavad ja ta satubki paanikasse ning sulgub seejärel oma vaikimisse. Kui ta on planeerinud lugeda sellel päeval rahulikult raamatut, sina aga tuled korraga ja rikud ta plaanid ära, siis ta ärritub endamisi aga ei ütle sulle midagi. Kui sa tahad teda rääkima panna, et ta ütleks, mis tal viga on, siis ta ei tee sind kuulmagi. Talle ei meeldi, kui tema plaane rikutakse, talle ei meeldi, kui teda millekski sunnitakse, ta ei taha rääkida sellest, mis tal südamel on ja ta ei taha, et keegi teda lõksu püüab. Kui sa ütled talle, et ta ehitab õhulosse, et ta elab unistustes, et ta on liiga hea ja naiivne ehk siis katsu teda reaalsusesse tagasi tuua ja sa näed, et ta kaob su nägemiskaugusest. Seega sa said ehk aru, selle jaoks, et temaga hästi läbi saada, pead sa oskama teda maha rahustada, teda ära kuulata, kui ta tahab rääkida ja vajadusel pead sa olema võimeline tõlkima tema vaikimist. Ainult, et kõik seda ei suuda või ei taha.


Millistele tähemärkidele Kalade märk ei meeldi? 

Kalad ei saagi kõigiga sobida, mõnedele ta aga üldse ei meeldi. See aga ei tähenda nagu lootust üldse poleks. Aga mõnikord juhtub, et mõnede tähemärkide omavaheline suhe on liiga keeruline. Näiteks Kaaludega on läbisaamine rohkem, kui raske. Kaalude esindaja on küll diplomaatiline igas olukorras, alati valmis teisi ära kuulama aga ta võib tunda end täiesti abituna Kaladega koos olles. Kalad on pealnäha tagasihoidlikud, neil on raske end avada teistele ja rääkida oma tõelistest mõtetest. Kaalude jaoks on see täielik löök, sest Kaaludele meeldivad üle kõige igasugused kuulujutud. Samuti ei sarnane nende igapäevaelu üldsegi. Kaalud on avatud meelega ja head suhtlejad. Kalad aga hindavad rohkem rahu ja vaikseid õhtupoolikuid. Kaalud võivad tunda end täiesti lõksu püütuna koos Kaladega, sest Kaalude esindaja igatseb seltskonna ja suhtlemise järele, Kaladel on aga teistsugused soovid ja ootused. Ja Kalade jaoks on see emotsionaalselt kurnav kogu aeg väljas käia ja suhelda inimestega, keda nad isegi ei tunne.

 

 

Teine, kellega Kalad üldse ei sobi, on Kaljukits. Kaljukits on väga kohusetundlik, ta tahab, et kõik oleks selge, klaar ja hästi organiseeritud. Selline pea laiali otsas unistustes elamine ja õhulosside ehitamine talle ei sobi. Kalade jaoks peab inimene elama oma elu teistmoodi. Ta tahab näha asjade ja sündmuste kulgu enne, kui ta tegutsema hakkab. Ta tahab jätta imedele ja juhusele natuke ruumi ja usub kindlalt saatusesse. Kaljukits kehitab sellise elufilosoofia peale vaid õlgu ning kergitab kulmu. Neil on raske omavahel ühist keelt leida. Kaljukits kaotab Kaladega koos olles oma kannatliku meele. Kaljukits tahab, et kõik oleks kindlalt paigas, et asjad liiguksid nii nagu peab, ta tahab kindlust ja turvatunnet. Kalad tahavad muretult elada ja võtta kõike rahulikult. Ja mis kõige tähtsam: puhata. Seega ei ole neil suurt midagi ühist.


Kas sa leiad, et see jutt ei vasta tõele? 

Ütleme, et sa oled Kalade tähtkujus sündinud ja sinu parim sõber on Kaalud. Siis otse loomulikult ütled sa nüüd, et see horoskoop valetab ja see on normaalne. Aga ära ei maksa unustada seda, et inimese astroloogiline sünnikaart on midagi enamat, kui päikesemärk. Tavaliselt inimesed teavad üksnes oma päikesemärki, sünnikaardil on kirjas lisaks ka kuu- ja tõusumärk. Näiteks, kui su sõber on sündinud augustikuu lõpus, on temas ka Lõvile omaseid jooni. Lisaks tuleb arvesse võtta ka kõikide planeetide asendeid inimese sünni ajal. Ja sellepärast sa võidki sobida nii Kaalude, kui Kaljukitsega hästi ja võib juhtuda, et Sõnni tähemärgi esindajatega ei ole sa seni üldse ühist keelt leidnud. Jätame juhusele ka natuke ruumi, see peaks Kaladele eriti meeldima.


Allikas: elle.fr

Kommentaare ei ole