{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 8. novembril on taevas täiskuu Sõnni märgis ja kuuvarjutus

  foto : unsplash / Josh Miller Igal Skorpioni hooajal kordu...

 

foto : unsplash / Josh Miller

Igal Skorpioni hooajal kordub sama lugu taevas: noorkuu leiab aset Skorpioni märgis, täiskuu aga Sõnni märgis. Tegemist on astroloogiliselt täielikus vastuolus oleva ja samal ajal teineteist täiendava duoga, mis 8. novembril on eriti suure au sees, sest samal ajal leiab aset ka kuuvarjutus. 

Astroloogias on täiskuu see hetk, kui Kuu on täiesti kaetud Päikese valgusega. Kui Päike sümboliseerib rõõmu ja suhtlemist, siis Kuu on emotsioonide ja sisemise hingeeluga taevakeha. Siis sa võidki ette kujutada, et täiskuu ajal annab kuulus ja armastatud laulja Päike mikrofoni mõneks ajaks üle kurvameelesele Kuule, et ka tema saaks natuke särada. Ja selle tõttu muutub kohe meeleolu. Täiskuu energia muudab meid emotsionaalsemaks ja loomingulisemaks, tekitades soovi kerida teki alla ja olla rohkem omaette. 

 

 

Täiskuu energia sõltub suurel määral alati aga ka tähemärkidest, kus Kuu ja Päike sellel hetkel viibivad ehk siis antud juhul Sõnnist ja Skorpionist. Sõnn ja Skorpion sümboliseerivad mõlemad võimu ja aastaaegade muutust. Tuletame meelde, et Sõnn on looduse kevademärk, Skorpion aga sügisemärk. 

Kuuvarjutus leiab aga aset teatud hetkel aastas (täpsemalt kahel korral aastas), kui Maa on täpselt Kuu ja Päikese vahel ja Kuu satub Maa tekitatud varju. Astroloogide sõnul toob see meile kaasa veelgi võimsamat energiat ja natuke segadust. Ehk siis väikest viisi pahandust. Aga see ei ole alati halb märk, sest astroloogias on alati igal asjal kaks poolt: üks on meeldiv, teine ebameeldiv. Kõik sõltub vaatenurgast. 

Seega tuleks seda varjutust ära kasutada selleks, et luua oma elus selgust. Kujuta ette nagu su elu oleks karp. Selleks, et oma elus korda luua, tuleb sul karp tühjaks teha ehk siis sisu põrandale valada. Ainult nii avaneb sul ülevaade sellest, mida sa ära tegema pead. Õnneks ei puuduta see kõiki valdkondi. Ainult mõningaid. Ja praegusel juhul keerleb kõik Skorpioni ja Sõnni energia ümber. Ja selle tõttu ära imesta, kui mõnel hommikul kohvi juues, tühi pilk ees, tabad sa end mõtlemast selle üle, kust sa tuled ja kuhu sa lähed. Kõiki muidugi ei puuduta planeetide energia samamoodi. 

 

 

Ja otse loomulikult puudutab selle täiskuu energia kõige rohkem Skorpioneid ja Sõnne endid. Nemad ilmselt hakkavad juurdlema ja pead murdma oma mineviku üle ja leiavad võib-olla isegi sealt midagi, mis aitab neil leida hingerahu tagasi. Ka Veevalaja ja Lõvi elus võivad täiskuu ajal aset leida suuremad muutused, mis aitavad neil lahendada probleeme.

Kaljukits ja Kalad leiavad vastuseid oma küsimustele. Jäära ja Kaksikute jaoks aga ei tule täiskuu aeg ilmselt kõige parem. Sest nad peavad õppima andestama ja unustama. Vähk aga peab asjad selgeks rääkima lähedastega, kui tahab rahuliku südamega edasi elada.

Kaalud, Ambur ja Neitsi võivad kaotada täiesti suuna selle täiskuu ajal. Ükski neist ei taha muutuda liiga emotsionaalseks ja ometi elu sunnib selleks. 

Kommentaare ei ole