{ads}

HIDE

Viimased

latest

  foto: unsplash / engin akyurt Miks valivad paljud mehed en...

 

foto: unsplash / engin akyurt

Miks valivad paljud mehed endale elukaaslaseks noorema naise? Kas suur vanusevahe ei ole takistuseks? Raske öelda, sest paljud paarid ei hooli oma vanusevahest. Erineva vanusevahega paare on palju, ilmselt teame me kõik selliseid kas siis meedia kaudu või oma isiklikust tutvusringkonnast. Kui normaalne aga selline nähe on? Nende endi jaoks kindlasti probleeme ei esine. Ãœldiselt on aga nii, et mees on vanem, naine aga palju noorem. Miks see alati just nii on? Miks me näeme rohkem selliseid paare, kus mees on vanem ja naine palju noorem temast? Ja mis ajendab noort naist alustama suhet endast palju vanema mehega? Ja millistel põhjustel valivad mehed enda kõrvale palju noorema naise? Sageli on vanusevahe ikka väga suur. 

 

Millistel põhjustel mehed eelistavad siis nooremaid? 

 

1. Keskeakriis

Kuulus keskeakriis, mis võib alati nii 40ndatel või hiljem, võib panna meest huvituma noorematest naistest. Keskeakriisiga kaasneb hirm vananemise ees ja mis aitab siis paremini võidelda selle vastu, kui suhtlemine noorte naistega? 

 

2. Paljud mehed leiavad, et nooremad naised on ilusamad

Palju on neid, kes arvavad, et nooremad on ikka ilusamad, kui nende vanusekaaslased. Ka meedia aitab sellise mõtteviisi kujundamisele kaasa, selle põhjal tekibki mulje, et mida noorem inimene on, seda parem. Ja on ka see, et nooruseilu mõjub rahustavalt. 

 

 

3. Mees ei otsi tõsist suhet

Mõnikord on jälle nii, et kui mees otsib nooremate naistega suhet, siis tahab ta ainult üheöö seiklust ega igatse millegi tõsisema järele. Paljud jälle kinnitavad, et juhuseiklusteks on nooremad rohkem valmis. Teised, omavanused naised, otsivad ainult tõsisemat suhet.

 

4. Mehed tahavad seda, mida nad ei saa

Ãœldiselt ei vaadata väga hea pilguga selle peale, kui mees valib endale paarkümmend aastat noorema naise, see on ikka veel tabu. Ja seega on tegu nagu keelatud viljaga. 

 

5. Nooremad naised on palju vabamad ja vallatumad

Nooremad naised tulevad tihti kaasa ja on valmis silmaringi avardama ning katsetama uusi asju. Vähemalt väidavad mehed nii. Noored naised on avatumad.

 

 

6. Nooremad naised ei ole nii nõudlikud

Nooremad naised ei tee nii palju etteheiteid ja ei ole nii nõudlikud. Kui mehega sama vana naine on juba elukogemuste võrra rikkam ja teab, mida ta tahab, siis nooremad on paindlikumad ning leplikumad. Neile on palju lihtsam meele järele olla. 

 

 7. Noorematel naistel on rohkem eesmärke

See ei tähenda sugugi nagu teistel naistel polekski unistusi ja eesmärke. Ainult, et suur hulk naistest hoolitseb ainult oma pere eest. Neil on kindel töökoht ja lapsed. Noortel on aga kõik veel ees. Nende tulevik on alles ehitamata. 

 

8. Võib-olla otsib mees naist, keda ta paremini kontrollida saaks

Noorematele naistele meeldivad vanemad mehed sageli sellepärast, et nad on targemad ja arukamad. Ja olgem ausad, millisele mehele ei meeldi naine, kes teda imetleb ja kes tema nõu kuulab? 

 

9. Noore naine kõditab mehe ego

Vanema mehe jaoks on noorem naine mõnikord nagu mingi trofee. On, millega uhkustada kogu maailma ees. Noorem naine aitab seega kõditada mehe ego. 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole