{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 31. oktoober - 6. november

foto : unsplash / Ajay Lakhani   Jäär Marsi regtrog...

foto : unsplash / Ajay Lakhani

 

Jäär

Marsi regtrograad on algamas ja tänu sellele võib sul tulla ette raskusi oma igapäevases elus. Sul võib olla raskem otsuseid vastu võtta, lisaks sellele võid sa tunda kerget segadust. Päike ja Veenus on Skorpioni märgis ja selle tõttu võib sinu ambitsioonikus muutuda võistluseks, mis võib sulle aga kalliks maksma minna. Ära pea kõiki teisi oma konkurentideks. Ära näe neid, kui vaenlasi ja kui kellegi käitumine mõjub sulle häirivalt, siis hoia edaspidi distantsi. Kuu on sinu märgis nädalavahetusel ja paneb sind tõtt vaatama ühe tõega, mida sa seni oled eirata tahtnud. Selle asemel, et nagu kass ümber palava pudru keerutada, tuleb sul nüüd tegutseda ja midagi ette võtta. Kõige parem oleks, kui sa võtaksid aega puhkamiseks ja muretseksid vähem.

Võtmesõna : reaalsus

Nädalapäev : pühapäev


Sõnn

Veenus ja Päike on Skorpioni märgis ehk siis sinu märgiga opositsioonis ja selle tõttu võid sa rohkem mõtelda oma elu üle järele sellel nädalal. Kuu on Kalades 3 - 4. novembril ja soovitab sul võtta kõike lihtsalt rahulikult ning leppida sellega, mida sa kontrollida ei saa. Nii ei raiska sa oma väärtuslikku aega. Kui sa aga ei suuda muremõtetest lahti saada, siis otsi mõni sõber või lähedane inimene üles ja räägi temaga, ta annab sulle head nõu. Jupiter on tagasi Kalade märgis ja võib tuua sulle palju häid ideid. Kuu on Veevalajas 1 - 2. novembril ja võib võtta su tuju ära. Katsu veeta rohkem aega lähedaste seltsis.

Väike nõuanne: mõtlemine

Nädalapäev : esmaspäev

 

Kaksikud

Kuu on veevalajas 1 - 2. novembril ja aitab sul oma plaanides selgust teha. Marss on retrograadis sinu märgis hetkel ja selle tõttu võid sa oma suhetes teistega teha sammu tagasi. Ära lase ennast teistest mõjutada, eriti 3 - 4. novembril, kui Kuu on Kalades. Saturn Veevalajas aitab sul kinni pidada oma plaanidest, sa ei pea end süüdi tundma sellepärast, mida sina tahad. Suhtlemine ei ole ilmselt kõige parem sellel nädalal, sest Jupiter Kalades võib panna sind liiga palju idealiseerima. Praegune aeg on aga hea tegutsemiseks, eriti nädalavahetusel, kui Kuu on Jäära märgis. 

Võtmesõna : rõõm

Nädalapäev : kolmapäev

 

 


Vähk

Kuu on Kaljukitses esmaspäeval. Selle tõttu võid sa tunda end abituna ühe olukorra suhtes, mis väljub sinu kontrolli alt. Ära raiska oma energiat selle peale, mida sa kontrollida ei saa. Veenus on Skorpioni märgis ning soovitab sul võtta aega iseenda jaoks ja lihtsalt puhata. Kõige parem, kui sa veedaksid rohkem aega lähedaste inimeste ringis. Praegu ei ole kõige parem aega muretsemiseks ja oma jonni ajamiseks. Kuu on Jäära märgis nädalavahetusel. Hea oleks, kui sa mõistaksid, et headusega jõuad sa kaugemale. Võta vabalt ja ära muretse. 

Võtmesõna : lihtsus

Nädalapäev : kolmapäev


Lõvi

Veenus ja Päike on praegu Skorpioni märgis ja selle tõttu tunned sa tõenäoliselt suuremat soovi kõike kontrollida. Kui asjad aga ei lähe nii nagu sina seda soovid, tuleb sul pettuda. Selleks, et liigset stressi ära hoida, pead sa leppima, et on asju, mida me ei saa kontrollida. Kuu on Veevalaja märgis 1 - 2. novembril ja võib tekitada sinus soovi sõltumatuse järele. Kui sul on mõne lähedasega erimeelsusi ja tema käitumine sulle haiget teeb, siis räägi temaga, see aitaks sul mõista, et sa muretsed ilmaasjata ja su kartustel pole alust. Päike Skorpioni märgis võib aga äratada vanad hirmud. Kuu Jäära märgis nädalavahetusel aitab sul aga härjal sarvist haarata ja muuta midagi oma elus.

Võtmesõna : realism

Nädalapäev : laupäev

 

Neitsi

Üsna põnev nädal on sind ees ootamas, kõikide märkide juures saad sa töö juures häid uudiseid. Kuu on Kaljukitses esmaspäeval ja võib sind muuta autoritaarsemaks teiste suhtes olukorra tõttu, millega sul on raske leppida. Tänu Päikesele ja Veenusele Skorpioni märgis näed sa seda, mida teised ei näe ja võid aidata neid, kes tunnevad hetkel oma elus segadust. Kuu on Kalade märgis 3 - 4. novembril ja soovitab sul leida kuldset keskteed: ära ignoreeri teiste inimeste soove ja ära unusta iseennast selle kõige juures. Kui sa muutud liiga kategooriliseks, võib olukord sinu vastu keerata.

Võtmesõna : tasakaal

Nädalapäev : esmaspäev 

 

 


Kaalud

Kuu on Kaljukitses esmaspäeval ja võib tekitada tunde, nagu su elus asjad enam üldse ei liigu ja kõik seisab. Jää siiski objektiivseks ja ära hakka liiga palju ennast haletsema. Mõtle sellele, mida sa oled kõik oma elus juba ära teinud. Kui midagi sulle aga ei sobi, siis sea endale uued eesmärgid ja liigu nende suunas. Kuu Jääras nädalavahetusel aitab sind selles. Veenus Skorpioni märgis võib sind muuta aga liiga nõudlikuks mõningate asjade suhtes, eriti nende, mis puudutavad rahaasju ja armastust. Ära muutu liiga tormakaks. Ja kui miski peaks sind murelikuks tegema, siis katsu välja selgitada, mida sa tegelikult kardad. Räägi mõne lähedasega sellest 3 - 4. novembri paiku, kui Kuu on Kalade märgis. Sa leiad lahenduse oma probleemidele nii.

Võtmesõna : mõtle elu üle järele

Nädalapäev : teisipäev


Skorpion

Sinu hooaeg on käimas hetkel ja peaks muutma sind ambitsioonikamaks. Jupiter Kalades annab sulle energiat ja jõudu juurde. Esmaspäeval on Kuu Kaljukitses ja aitab sul oma tahtmist läbi suruda. Saturni aspekti vaadates tundub, et sinu elus on praegu käimas periood, mis aitab sul ühele tähtsale ettevõtmisele "vundamenti" panna aga see õnnestub sul ainult juhul, kui sa ei hakka endale ette kujutama, et kõik teised on sinu vastu. Võta asju rahulikumalt, Kuu Kalade märgis 3 - 4. novembril aitab sind selle. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis ja aitab sind motiveerida. Vii kõik oma plaanid ellu!

Võtmesõna : uuendamine

Nädalapäev : neljapäev

 

Ambur

Kuu on Veevalaja märgis 1 - 2. novembril ja tekitab sinus soovi alustada uute projektidega. Suhted peaksid muutuma paremaks ja tugevamaks nendega, kellega sa kõige rohkem aega koos veedad. Veenus on Skorpioni märgis ja toob armastust sinu ellu. Hea uudis on ka see, et Saturn on heas aspektis sinu märgiga ja aitab sul võtta tarku ning arukaid otsuseid vastu. Kuu on Jäära märgis nädalavahetusel ja annab sulle jõudu ning energiat, soovitades sul samal ajal kõik oma kahtlused ja kõhklused ära unustada. Ära unusta, et hea tuju on nakkav, sinu tuju mõjutab palju sinu lähedasi sellel nädalal.

Võtmesõna : ole rõõmus

Nädalapäev : pühapäev 

 

 


Kaljukits

Kuu on sinu märgis nädala alguses ja muudab sind veelgi autoritaarsemaks. Sa pead kinni oma põhimõtetest ja väärtushinnangutest ning keegi ei saa kahelda sinu lojaalsuses. Jupiter Kalades annab sulle hea intuitsiooni. Kasuta seda perioodi ära selleks, et kuulata paremini teisi inimesi, võib juhtuda, et sellel nädalal aitad sa ühe või isegi mitu inimest delikaatsest olukorrast välja. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis ja võib kaasa tuua pingeid. Õnneks see möödub ruttu ja kõik probleemid leiavad lahenduse.

Võtmesõna : instinkt

Nädalapäev : reede


Veevalaja

Päike ja Veenus on Skorpioni märgis ja see võib tuua kaasa sinu ellu mõningaid pingeid. Ilmselt tuleb sul tõtt vaadata selle reaalsusega, mida sa oled seni nii varmalt eirata katsunud. Sul ei jää aga muud üle, kui sa pead muutma oma hoiakut ja suhtumist selle suhtes, mida sa muuta ei saa ja mis väljub sinu kontrolli alt. Saturn on sinu märgis ja soovitab sul kõik pisiasjad kõrvale lükata selleks korraks. Kuu Jäära märgis nädalavahetusel toob sulle aga õnne ja aitab sul tegutseda kõige paremal viisil ilma, et sul tuleks seejuures oma väärtuslikku aega raisata. Ära unusta, et täiuslikkust ei ole olemas ja et reaalsuse ja unistuste vahel on teinekord terve maailm. 

Võtmesõna : autentsus

Nädalapäev : laupäev


Kalad

Kuu on Kaljukitse märgis esmaspäeval ja tänu sellele algab eesolev nädal sinu jaoks väga hästi. Sa tead mida sa tahad ja tead, kuidas oma plaane ellu viia. Jupiter jõuab taas sinu märki ja tänu sellele muutub kõik võimalikuks - ka võimatu. Vähemalt võid sa suuremaid plaane tegema hakata. Jupiter on siiski retrograadis veel ja see tähendab, et sul ei maksa kohe tormama hakata. Tegutse targalt. Ja ära unusta, et hea tuju on nakkav. Kuu on sinu märgis 3 - 4. novembril ja inspireerib sind. Ning toob sulle häid võimalusi. Ära jää liiga kauaks üksi, katsu veeta rohkem aega oma lähedaste keskel. 

Võtmesõna : optimism

Nädalapäev : kolmapäev

Kommentaare ei ole