{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 3 - 9. oktoober

  foto : unsplash / Timothy Eberly Jäär See nädal t...

 

foto : unsplash / Timothy Eberly

Jäär

See nädal tuleb üsna sündmusterohke aga väga meeldiv ja tore. Kuu on Veevalajas 4 - 5. oktoobrini ning aitab sul vabaneda sellest, mis sind koormab. Ära kaota oma eesmärke silmist. Merkuuri retrograad saab selleks korraks läbi, see tähendab, et asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas, kõik saab korda ja väikesed probleemid peaksid kaduma. Sul pole nii palju aega, et tegeleda väikeste asjadega, sa tahad keskenduda ainult oma plaanide ellu viimisele. Kuu Kalade märgis võib sulle meelde tuletada ühe väga olulise asja, mille sa olid ära unustanud või vahepeal kõrvale lükanud. Pühapäeval on täiskuu sinu märgis, ilmselt paneb see sind tõsisemalt mõtlema oma eraelu üle. 

Võtmesõna : iseseisvus

Nädalapäev : pühapäev


Sõnn

Kuu on Veevalaja märgis 4 - 6. oktoobris. See nädal tuleb sinu jaoks natuke pingeline. Ootamatud sündmused võivad aset leida, mis tekitavad stressi sinus. Sa pead oma piirid paika panema, ära lase endale liiga teha ja ära kurna ennast ilmaasjata ära. Kuu on Kaljukitses esmaspäeval ja annab sulle jõudu, mida sa vajad. Kuu Kalade märgis aitab sul paremini aru saada muutustest, mis on su elus viimasel ajal aset leidnud. Mõnikord on vaja aega maha võtta. Tee seda eesoleval nädalavahetusel. Täiskuu Jäära märgis pühapäeval annab sulle ühe väga hea idee. 

Võtmesõna : tunded

Nädalapäev : laupäev

 

Kaksikud

Kuu on Veevalajas 4 - 6. oktoobrini ja selle tõttu võib sul tekkida korraga tuhat head mõtet. Sellel ajal lõppeb ka Merkuuri retrograad Neitsi märgis. Sa hakkad ilmselt otsima asjade sügavamat mõtet ja tahad kõigest aru saada, mis toimub sinu elus ja su ümber. Mõned väikesed probleemid ja erimeelsused võivad tekkida aga ära muretse, sa võid igal ajal kindel olla oma sõprade toetusele. Kuu on Kalade märgis 6 - 7. oktoobris ja võib tekitada sinus kahtlusi, eriti juhul, kui sul on mõni tähtsam otsus vajas vastu võtta. Sa ei saa ilmselt seda enam edasi lükata ja pead otsuse langetama tahes-tahtmata. Pühapäeval on täiskuu Jäära märgis ja aitab sind. 

Võtmesõna : jõud

Nädalapäev : pühapäev

 

 

Vähk

Kuu Kaljukitses esmaspäeval võib panna sind elu üle järele mõtlema. Räägi oma tunnetest, ära jää üksi, kui sa tunned, et lained üle pea kokku löövad. Veenus on Kaaludes ja võib-olla just selle tõttu ei ole su mõtted ja plaanid hetkel kõige selgemad, eriti selles suhtes, mis puudutab su eraelu. Merkuuri retrograadne liikumine saab läbi Neitsi märgis ja paneb sind veelgi rohkem vaatlema elu oma ümber. Ära siiski hakka otsima probleeme sealt, kus neid ei ole. Kuu on Kalades 6 - 7. oktoobril ja see teeb sulle palju head, aeg on end välja lülitada ülejäänud maailmast ja mõtelda rohkem enda ja oma isiklike soovide peale. Loe mõnda head raamatut näiteks. Pühapäeval on täiskuu Jäära märgis, hoia inimestest eemale, et mitte tülli minna.

Võtmesõna: unistus

Nädalapäev : reede 


Lõvi

Kuu on Veevalaja märgis 4 - 5. oktoobris ja selle tõttu võib sul tekkida tunne nagu ei väärtustataks ega hinnataks sind piisavalt. Ära kuula seda, mida teised sulle ütlevad, sa pead tegutsema nii nagu sina seda õigeks pead ja nagu sulle meeldib. Ära katsu ka teistele muljet avaldada iga hinnaga. Merkuuri retrograadne liikumine lõppeb ja tekitab sinus soovi minna oma eluga edasi. Ära unusta, et kõige tähtsam on vaadelda ja analüüsida kõike, mis sinu ümber toimub. Päuhapäeval on täiskuu Jäära märgis ja aitab sul näha asju oma elus selgemalt ning samuti toob sulle võimaluse, mille abil sa võid oma plaanid ja unistused ellu viia. 

Võtmesõna: ükskõiksus

Nädalapäev : pühapäev

 

Neitsi

Kuu on Kaljukitse märgis esmaspäeval ja annab sulle head energiat. Sa leiad võimaluse, kuidas panna teisi ennast austama ja see on väga hea. Merkuur lõpetab retrograadse liikumise sinu märgis ja see tähendab, et sa ei hakka enam keerutama ja asud otse asja kallale, sa ei karda enam oma arvamust avaldada. Kuu on Kalades 7 - 8. oktoobril ja toob sulle väljakutseid kaasa. Õpi paremini teisi ära kuulama. Võimalik, et sinu poole pöördutakse mõne mure või probleemiga. See võib-olla ei meeldi sulle aga neid abipalveid võib tulla mitmeid, seega katsu jääda rahulikuks ja taktitundeliseks ning võta seda pigem, kui komplimenti. Täiskuu Jäära märgis pühapäeval paneb sind mõtlema selle üle, mida sa tegelikult tahad oma elus ära teha. Kuula oma südant.

Võtmesõna : uhkus

Nädalapäev : esmaspäev

 

 

Kaalud

Kuu on Kaljukitses esmaspäeval ja võib sind panna ebamugavasse olukorda. Sina ise tead, kui tähtsaks sa seda pead, võimalik, et sa võtad liiga palju südamesse seda, mida keegi sulle ütleb. Kui sa tunned, et see on täiesti ebaõiglane, siis on sul alati vaba voli ennast kaitsta. Kuu on Veevalaja märgis 4 - 6. oktoobril ning võib panna sind rohkem mõtlema oma elu üle. Sa tahad muutusi aga ei tea, kust otsast alata. Marss Kaksikutes soovitab sul hakata oma plaane ellu viima. Täiskuu Jääras pühapäeval teeb sulle ilusa üllatuse.

Võtmesõna: lootus

Nädalapäev : kolmapäev


Skorpion

Kuu on Kaljukitse märgis nädala alguses ning aitab sul üht tähtsat eesmärki ellu viia. Merkuuri retrograad saab läbi. See nädal peaks sulle tooma häid uudiseid kaasa, kõikide märkide järgi ka raha. Kuu on Veevalaja märgis ja aitab sul keskenduda ühe plaani elluviimisele. Ükskõik siis, millised viivitused ja takistused ka ei teki, tähtis on, et sa ei kaotaks oma eesmärke silmist. Laupäeval pead sa ilmselt paluma ühe lähedase inimese abi. Täiskuu on Jäära märgis pühapäeval ja paneb sind rohkem tegutsema. 

Võtmesõna : keskendumine

Nädalapäev : laupäev


Ambur

Merkuuri retrograad saab läbi ja see muudab su elu taas ilusaks. Katsu siiski olla ettevaatlik teistega suheldes, et hoida ära võimalikke arusaamatusi ning möödarääkimisi. Katsu rohkem vaadelda, kui rääkida. Kuu on Veevalaja märgis 4 - 5. oktoobrini ja tekitab sinus suurema soovi vabaduse ning iseseisvuse järgi. Võib-olla sellel perioodil lähed sa tööle vastumeelselt ja hakkad kohe hommikul ootama tööpäeva lõppu. Ära siiski kurna ennast ära, katsu oma tööd paremini organiseerida. Täiskuu Jäära märgis 8. oktoobril soovitab sul panna oma eesmärgid ja plaanid paika. Unistused võivad täituda! 

Võtmesõna: organiseeri

Nädalapäev : pühapäev

 


Kaljukits

Kuu on sinu märgis esmaspäeval ja inspireerib sind. Merkuuri retrograadne liikumine saab läbi Neitsi märgis. Ilmselt otsustad sa maha pidada kõik tähtsad jutuajamised, isegi, kui see peaks võtma palju aega. See võib olla seotud tööasjadega. Kuu on Kalade märgis 6 - 7. oktoobril ning soovitab sul võtta asju rahulikumalt ning olema empaatilisem. Sa võid ise ka üllatuda tulemusest. Täiskuu Jäära märgis pühapäeval võib olla emotsionaalne laks sinu jaoks. Ära võta mitte midagi isiklikult, ära kuula kriitikat, lase lihtsalt olla ja ära tee välja.

Võtmesõna: empaatia

Nädalapäev : esmaspäev


Veevalaja

Sind on ees ootamas väga hea nädal. Kuu on sinu märgis 4 - 6. oktoobrini ja muudab su intuitsiooni tugevamaks. Marss on Kaksikute ja Saturn Veevalajas, tänu sellele peaks su tutvusringkond täienema ja suhtlemist peaks sellel nädalal olema rohkem kui tavaliselt. Kui sa peaksid minema külla või oled kutsutud kuhugi, kus on rahvast koos, võib üks ilus üllatus sulle osaks saada. Võib ka juhtuda, et sellel nädalal saad sa jälle kokku ühe inimesega, kellest sa pole ammu midagi kuulnud. Mis puutub armastusse, siis Veenus Kaalude märgis soovitab sul mugavustsoonist välja tulla ja rääkida rohkem sellest, mis sul südamel on. Pühapäeval on täiskuu Jäära märgis ja kütab su üles, võib juhtuda, et sul tekib tahtmine minna maailma vallutama.

Võtmesõna : intuitsioon

Nädalapäev : teisipäev

 

Kalad

Nädala alguses on Kuu Kaljukitses ja aitab sul oma tahtmist saada ning oma arvamust ning seisukohta läbi suruda. Merkuuri retrograadne liikumine saab läbi Neitsi märgis, hea oleks, kui sa räägiksid rohkem ja ei hoiaks oma arvamust ainult enda teada. Ja kui peakski mõni arusaamatus aset leidma, siis midagi väga dramaatilist sul karta ei ole vaja, tähtis on, et sa julgeksid rääkida asjadest. Kuu on sinu märgis 6 - 7. oktoobril, olles konjunktsioonis Neptuuniga ning heas seisus Uraaniga Sõnni märgis. Sinu jaoks tähendab see muutusi, millest sa just suures vaimustuses ei ole aga lõpuks saad sa ise ka aru, et tegelikult on see sinu jaoks harukordselt hea võimalus. Täiskuu Jääras pühapäeval aitab sul ühte tähtsat sammu teha.

Võtmesõna: intuitsioon

Nädalapäev : teisipäev

 



Kommentaare ei ole