{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 17 - 23. oktoober

  ...

 

foto : unsplash / Elena Mozhvilo

Jäär

Kuu on Vähi märgis nädala alguses ja selle tõttu tõotab eesolev nädal tulla eriti emotsionaalne. Ära reageeri üle, sest see ei tuleks sulle kasuks. Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ja teeb sulle palju head, aidates sul oma oskusi ja teadmisi kõige paremal viisil ära kasutada. See periood on eriti soodne ka uuteks kohtumisteks. Merkuur Kaaludes soovitab sul olla diplomaatilisem ja õiglasem. Pühapäeval algab Skorpionite aeg, suured muutused on sind järgnevatel nädalatel ees ootamas.

Võtmesõna : evolutsioon

Nädalapäev : kolmapäev

 

Sõnn

Kuu on Vähi märgis nädala alguses ja selle tõttu ei taha sa ilmselt ninagi välja pista ja ometi on sul nii palju vaja ära teha. Katsu seega ennast motiveerida hoolimata kõigest. Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ja võib tekitada ühe negatiivse tunde sinus, pannes sind mõtlema, et sa oled hiljaks millegagi jäänud. Ära hakka ennast teistega võrdlema, see ei ole sinu moodi. Kuu on Neitsis 21 ja 22. oktoobril ja aitab sul oma elu paremini organiseerida ning olla valmis eesolevaks Skorpioni ajaks, mis algab järgmisel pühapäeval, kui Päike jõuab Skorpioni märki. Ka Veenus on jõudmas Skorpioni märki ja tekitab sinus soovi ennast ületada. Katsu võtta aega puhkamiseks sellel nädalavahetusel, et olla tegutsemiseks valmis.

Võtmesõna : ettevalmistus

Nädalapäev : laupäev


Kaksikud

Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ning toob sulle head õnne. Kõikide märkide järgi peaksid sa olema sellel nädalal heas tujus ja see teeb sulle ainult head. Tõenäoliselt usaldab üks lähedane inimene sulle midagi väga isiklikku ja tähtsat. Kuu on Neitsi märgis 21 ja 22. oktoobril ja tuletab sulle ühte su kohustust meelde, mille sa oled vahepeal ära unustanud. Mõnikord on vaja võtta asju rahulikult aga kahju oleks, kui sul peaks selle tõttu probleeme tekkima. Vaata oma paberimajandus sellel nädalal üle. Pühapäeval jõuavad Päike ja Veenus Skorpioni märki ning sa pead oma elu uuesti ümber organiseerima.

Võtmesõna : rõõm

Nädalapäev : kolmapäev



 

Vähk

Kuu on sinu märgis esmaspäeval ja selle tõttu võid sa tunda suuremat soovi hoolitseda oma lähedaste eest. Võib juhtuda, et ühel lähedasel inimesel läheb su abi vaja, ta on sulle selle eest tänulik. Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ja soovitab sul rohkem mõtelda iseenda peale aga jagada seda, mis sul on, oma lähedastega. Ja selle jaoks pead sa olema aus iseenda vastu ja mitte teesklema kedagi teist, eriti oma pereliikmetega koos olles. Veenus jõuab Skorpioni märki pühapäeval ning paneb sind rohkem mõtlema oma majandusliku seisu peale. Parem on, kui sa jätad kõik üleliigsed ostud sellel nädalal tegemata. Lisaks on Kuu Neitsi märgis 21 - 22. oktoobril ja juhib su tähelepanu ühele väga tähtsale asjale. Hoia silmad lahti!

Võtmesõna : detail

Nädalapäev : esmaspäev 

 

Lõvi

Kuu on sinu märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ja toob sulle ühe väga hea võimaluse, haara sellest kinni. Hoia eemale toksilistest inimestest ja ära hakka teistega võistlema. Sest kui sa peaksid seda tegema, ootab sind läbikukkumine. Kuula oma südant ja ära unusta ära, et Kuu Neitsi märgis 21 - 22. oktoobril aitab sul oma eesmärke paika panna. See nädal peaks olema samuti täis armastust: ära unustada öelda oma lähedastele, et sa neist hoolid. Pühapäeval on Veenus Skorpioni märgis ja muudab su suhet ühe lähedase inimesega veelgi lähedasemaks. 

Võtmesõna : aus mäng

Nädalapäev : neljapäev

 

Neitsi

Kuu on Vähi märgis nädala alguses ja võib tekitada sinus soovi hakata kodus ümberkorraldusi tegema. Vaata ainult, et sa seejuures liiale ei lähe ja ei suru oma tahtmist peale teistele. Samuti ei ole hea, kui teised su sagedaste tujumuutuste pärast kannatama peavad. 

Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ning soovitab sul olla natukene loomingulisem. Mis oleks, kui sa võtaksid kõike rahulikumalt ja ei muretseks liiga palju? Loomingulisus aitab sul stressi ja pingeid maandada. Pühapäeval jõuavad nii Päike kui Veenus Skorpioni märki sinu suureks rõõmuks, sest see tõotab tuua su ellu head õnne kaasa. 

Võtmesõna : loomingulisus

Nädalapäev : laupäev

 

 

 

Kaalud

Kuu on Vähi märgis esmaspäeval ja võib tekitada mõningaid pingeid. Ära muutu liiga tormakaks ega impulsiivseks, mõnikord on vaja lasta vaikusel end sisse seada. See aga ei tähenda sugugi nagu peaks sa jätma olukorda nii nagu see on. Kasuta ära Kuu energiat Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril selleks, et koostada tegevusplaan ning olla valmis tegutsemiseks. Kui keegi peaks sulle väljakutsed seadma, siis ole valmis vastulöögi andmiseks aga tee seda diplomaatiliselt ning peenelt. Kuu on Neitsi märgis 21 - 22. oktoobril ning juhib su tähelepanu ühele tähtsale detailile. Pühapäeval jõuavad nii Päike kui Veenus Skorpioni märki ja pühivad ära kõik su kahtlused.

Võtmesõna : energia

Nädalapäev : pühapäev

 

Skorpion

Kuu on Vähi märgis esmaspäeval ja soovitab sul heita pilk ühele minevikus aset leidnud sündmusele. Äkki oled sa eksinud ja valinud vale tee? Väga raske oma eksimust tunnistada aga vähemalt ei raiska sa enam oma aega. Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril, ilmselt on sind ees ootamas sündmusterohke aeg. Võib-olla pead sa arveid klaarima ühe lähedasega, kellel midagi südamel on. Ära raiska oma energiat pisiasjade klaarimiseks, katsu aru saada, mille pärast sa pettumust tunned. Kuu Neitsi märgis annab sulle ühe väga hea idee. Veenus on jõudmas sinu märki pühapäeval ja toob sulle õnne armastuses. 

Võtmesõna : mõtle järele

Nädalapäev : pühapäev

 

Ambur

Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril, see on hea periood selleks, et olla loomingulisem. Sa võid kõike öelda ilma, et keegi sellest solvuks, su hea huumorimeel pühib minema kõik etteheited. Tähtis on ka see, et sa hoolitseksid oma tervise eest. Jupiter on jõudmas tagasi Kalade märki just sellel ajal, kui algab Skorpionite aeg. Hoia oma vaimset tervist, katsu aru saada, mis toimub su hinges ja ära unusta viia oma unistusi ellu. Kui sa unustad oma unistused, unustad sa iseenda.

Võtmesõna : optimism

Nädalapäev : neljapäev 




Veevalaja

Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ja paneb sind oma elu üle tõsisemalt järgi mõtlema. Marss Kaksikute märgis aitas sul palju asju ära teha ja me teame, et leidlikkusest sul puudust ei tule. Aga kas sa oled oma elus praegu õnnelik? Kuu Lõvi märgis soovitab sul kuulata oma südant ja esitada endale õigeid küsimusi. Päike ja Veenus jõuavad Skorpioni märki pühapäeval. Ära unusta jääda iseenda vastu ausaks. 

Võtmesõna : eneseareng

Nädalapäev : kolmapäev


Kaljukits

Kuu on Vähi märgis esmaspäeval ja soovitab sul olla mõistvam ja hoolivam. Võimalik, et viimasel ajal oled sa olnud liiga range, mitte ainult iseenda vastu vaid ka teistega suheldes. Aeg on tunnistada oma süüd ja parandada ennast. Lisaks on Kuu Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ning aitab sul oma tundeid paremini mõista, tingimusel muidugi, et sa oled valmis rääkima sellest, mis sul südamel on ja mis sind rahutuks teeb. Merkuur Kaaludes aitab sind selles. Ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni, see ei tee sulle midagi head, eriti siis, kui sa hakkad jõudu kasutama siis, kui asi puudutab armastust. Pühapäev tuleb sinu jaoks üle ootuste hea, Veenus ja Päike jõuavad Skorpioni märki ning muudavad sind palju enesekindlamaks. 

Võtmesõna : ambitsioon

Nädalapäev : pühapäev

 

Kalad

Kuu on Vähi märgis esmaspäeval ja muudab su intuitsiooni tugevamaks. Merkuur on Kaaludes ja sellepärast pead sa olukordi ennetama ja tegema esimese sammu (eriti armastuses). Aeg on unistamine lõpetada ja hakata tegutsema. Sama kehtib kõikide su plaanide kohta. Kuu on Lõvi märgis 18, 19 ja 20. oktoobril ning soovitab sul olla loomingulisem kõiges, mida sa teed. Ja mis siis, kui see kõigile ei meeldi. Sa pead samuti rääkima sellest, mis sul südamel on ja selle jaoks pead sa leidma mõne usaldusisiku, kes on valmis sind ära kuulama. Veenus jõuab pühapäeval Skorpioni märki ning muudab sind vastupandamatuks. 

Võtmesõna : julgus elada

Nädalapäev : esmaspäev


Kommentaare ei ole