{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 10 - 16. oktoober

  ...

 

foto : unsplash / Thomas Le

Jäär

Merkuur jõuab Kaalude märki 11. oktoobril ja tänu sellele on sul ilmselt võimatu vältida teemasid, mis tekitavad erimeelsusi. Sa pead tõele näkku vaatama ja rääkima asjadest nii nagu nad on, ilma keerutamata. Kuu on sinu märgis esmaspäeval ja tänu sellele peaksid sa olema heas vormis, energiat täis. Jupiter on hetkel retrograadis ja selle tõttu võib sul tekkida tunne, et sa oled teinud ühe suure vea. Ära satu paanikasse ja ära tee endale haiget. Kuu on Kaksikute märgis 13, 14 ja 15. oktoobril ning aitab sul asju rahulikumalt võtta. Organiseeri mõni õhtu sõprade või lähedastega, see teeks sulle head. Ja aitaks sul natukenegi aega maha võtta ja puhata. 

Võtmesõna : võta aega iseendale

Nädalapäev : kolmapäev

 

Sõnn

Merkuur jõuab tagasi Kaalude märki ja tänu sellele on sind ees ootamas rahulik nädal. Sa leiad tagasi hingerahu ja kõikide märkide järgi leiab sellel nädalal aset üks tore kohtumine. Kuu on sinu märgis 11 - 12. oktoobril ja tekitab sinus soovi midagi oma elus muuta. Kuula oma südant. Aga ära hakka liiga palju kulutama. Planeet Uraan on sinu märgis, Kuu on Vähis pühapäeval ja võib tekitada soovi suurte muutuste järele. Ära unusta sellel nädalal uurida, kuidas su lähedastel läheb ja organiseerida kõike rahulikult. Kuu on Kaksikute märgis 13, 14 ja 15. oktoobril ning võib tekitada soovi minna välja. 

Võtmesõna : puhka ja võta rahulikult

Nädalapäev : pühapäev 


Kaksikud

Sellel nädalal jõuab Merkuur uuesti Kaalude märki ja see aitab sul võtta asju rahulikumalt. Merkuuri retrograad Neitsi märgis oli natuke pingeline aga aitas sul nii mõndagi asja selgema pilguga näha, eriti seda, mis puudutas su lähedasi. Nüüd aga katsu olla nii võluv, kui võimalik ja mine suhtle kõikidega ja kohtu uute inimestega. Kõikide märkide järgi kirjutad sa ühele tähtsale lepingule sellel nädalal alla. 

Võtmesõna : optimism

Nädalapäev : neljapäev

 

 

 

Vähk

Nädala algus tuleb üsna tegus ja kiire, sest Kuu on Jäära märgis ja muudab sind kannatamatuks. Ära unusta, et kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Oota ära kuni vastused ja selgus saabub enne, kui sa satud vaimustusse. Tark ei torma. Kuu on Sõnni märgis 11 - 12. oktoobril ja võib tuua päevakorda rahaküsimused. Planeet Uraan Sõnni märgis võib viidata mõningatele muudatustele, mis võivad tekkida sõltumata sinu tahtmisest. Kuu on Kaksikutes 13, 14 ja 15. oktoobril ja aitab sul paremini oma mõtteid väljendada ja suhelda. Miks mitte kasutada seda perioodi selleks, et õppida midagi. Näiteks võid sa teada saada seda, mis aitaks sul muuta oma elu paremaks. 

Võtmesõna : areng

Nädalapäev : pühapäev

 

Lõvi 

Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis ja toob sulle ühe väga hea idee. Aga võib-olla ei ole kõige targem kohe hakata sellega tegelema ja seda ellu viima. Sulle võib küll tunduda, et aega on nagunii vähe aga tegelikult on nii, et iga asi omal ajal. Seega varu kannatlikust ja ära torma. Merkuur jõuab Kaalude märki ning muudab sind karismaatilisemaks. Kui sa oled vallaline ja tahad võita kellegi südant, on sellel võimalused kõik šansid võitjana välja tulla. Ja samuti, kui sul on tööalane vestlus ees, siis võid sa kindel olla, et kõik läheb hästi. Kuu on Sõnni märgis 11 - 12. oktoobril ja aitab sul paremini keskenduda peamisele. Võib-olla tundub sulle ühe asja suhtes, et sa oled läbi kukkunud aga ära muretse, sa ainult õpid midagi uut, mis tuleb sulle tulevikus kasuks.

Võtmesõna : hea tuju

Nädalapäev : neljapäev 


Neitsi

Merkuur lahkub sinu märgist ja liigub edasi Kaalude märki, soovitades sul võtta vastu pakkumine, mis on seotud sinu tööalase eluga. Mõned pinged võivad tekkida, sest Marss on Kaksikute märgis. Seega ole ettevaatlikum, kahju oleks, kui sa teeksid ise endale haiget. Kuu on Sõnni märgis 11 - 12. oktoobril ja võib tuua päevakorda rahaga seotud küsimusi. Ära anna liiga suuri lubadusi.

Võtmesõna : tasakaal

Nädalapäev : kolmapäev

 

 

 

Kaalud

Merkuur jõuab sinu märki sellel nädalal ja toob sulle palju häid ideid. Ilmselt muutub su läbisaamine teistega palju paremaks. Ja tänu sellele võid sa kindel olla, et head üllatused ei jää tulemata. Esmaspäev võib tulla natuke pingelisem tänu sellele, et Kuu on Jäära märgis aga peale seda hakkavad asjad liikuma taas õiges suunas. Jupiter liigub retrograadselt Jäära märgis ja tuletab sulle meelde, et sa ei ole lahendanud kõiki oma probleeme ära. Sa tahad alati kõik endast teistele anda ja alati teisi aidata aga oled seejuures täiesti unustanud iseennast ära. Sa pead leidma tasakaalu oma elus. Kuldse kesktee. Ilmselt kuu lõpus suudad sa seda aga praegu on aeg, et sa hakkad selle üle juba mõtlema.

Võtmesõna : mõtlemine

Nädalapäev : neljapäev 

 

Skorpion

Kuu on Jäära märgis esmaspäeval ja selle tõttu võib see päev tulla eriti pingerohke sinu jaoks. Kui sul ei ole piisavalt kannatlikkust, siis ära hakka teisi veel süüdistama ja oma halba tuju teiste peal välja elama, sellest oleks tõsiselt kahju, kui sa rikud sellepärast oma suhted ära. Lisaks on Kuu Sõnni märgis 11 - 12. oktoobris ja võib tekitada omakorda pingeid. Kui sa tunned suuremat väsimust sellel ajal siis tea, sa oled liiga palju teinud. Kuu on Vähi märgis pühapäeval ja soovitab sul aega maha võtta (mitte poolikult, vaid võtta terve päev puhkamiseks). Merkuur on jõudmas Kaalude märki ja tänu sellele on kätte jõudmas hea periood selleks, et parandada oma suhteid teistega. Ole avatud uutele pakkumistele, mis sa saada võid. 

Võtmesõna : lae oma patareid täis

Nädalapäev : pühapäev


Ambur

Uus nädal algab üsna kiiresti (võib-olla isegi natuke liiga kiiresti) sinu jaoks aga katsu säilitada rahu igas olukorras. Merkuur jõuab Kaalude märki 11. oktoobril ja see muudab su elu taas rahulikuks ning harmooniliseks. Ilmselt suudad sa lahendada ära sellel ajal ühe suhteprobleemi, mis juba tükk aega on kestnud (ja mis otseselt ei pruukinud sind puudutada). Lisaks on Kuu Kaksikute märgis 13, 14 ja 15. oktoobril ning paneb sind oma elu üle tõsisemalt järele mõtlema. Kas sa pole olnud liiga ambitsioonikas? Sa tead küll, et suur tükk ajab suu lõhki. Ära ole kogu aeg rahulolematu oma eluga ja hinda rohkem kõike, mis sul on.

Võtmesõna : organiseerimine

Nädalapäev : pühapäev

 

 

 

Kaljukits

Merkuur on jõudmas Kaalude märki ja see võib sinu ellu kaasa tuua erimeelsusi ning arusaamatusi. Marss on Kaksikute märgis ning soovitab sul kaitsta ma huve iga hinna eest, katsu ainult hoiduda ärritumisest. Kuu on Sõnni märgis 11 - 12. oktoobril ja aitab sul näha selgema pilguga oma rahaasju. Ära anna ära seda, mis sulle kuulub. Ja vajaduse korral nõua selgitusi. Kuu on Kaksikutes 13, 14 ja 15. oktoobril ning aitab sul oma mugavustsoonist välja tulla. Ilmselt naudid sa kellegi seltskonda, keda sa pole ammu näinud. 

Võtmesõna : konfliktid

Nädalapäev : teisipäev

 

Veevalaja

Merkuur on jõudmas Kaalude märki ja see tekitab sinus mässu nii mõnegi asja vastu. Isegi, kui sulle see ei meeldi, on sind ees ootamas üks tõsine jutuajamine, mis on seotud sinu eraeluga. Merkuuri opositsioon Jupiteriga võib põhjustada konflikte sinu elus. Kuu on Kaksikutes 13, 14 ja 15. oktoobril ja aitab sul pingeid maandada. Pühapäeval on Kuu Vähi märgis ja soovitab sul võtta lihtsalt aega iseenda jaoks.

Võtmesõna : puhkamine

Nädalapäev : neljapäev

 


Kalad

See nädal tuleb üldiselt suhteliselt rahulik sinu jaoks. Marss on ikka veel Kaksikute märgis ja võib sind panna vigu tegema, seega kontrolli kaks korda enne, kui sa midagi teed. Lisaks jõuab Merkuur Kaalude märki ja aitab sul näha asju ratsionaalsemalt ja praktilisemalt ning samuti aidata sul paremini oma tahtmist läbi suruda.  Kuu on Sõnni märgis 11 - 12.  oktoobril ja soodustab kõike, mis on seotud raha või materiaalsete asjadega. Ära lase endale liiga teha. 13, 14 ja 15. oktoober võivad olla natuke pingelisemad. Ära lase oma head tuju sellest rikkuda.

Võtmesõna : suhtlemine

Nädalapäev : teisipäev







 

Kommentaare ei ole