{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis mõjub meestele naiste juures eemaletõukavalt

foto : unsplash / Martino Pietropoli    Ükskõik, kui ilus, t...

foto : unsplash / Martino Pietropoli

 

 Ükskõik, kui ilus, tark ja haritud naine ka ei ole, üks väike detail võib kõik ära rikkuda. 


Karvane naine

Mees muidugi teab, et naisel kasvavad karvad teatud kohtades aga talle meeldiks, kui ta neid oma sõrmede all ei tunneks. Ta tahaks, et naise nahk oleks pehme nagu beebil. Üllatus võib tema jaoks olla väga ebameeldiv, kui ta märkab, et sa pole oma jalgu raseerinud paari päeva jooksul ja ei su bikiini piirkond on karva kasvanud. See, mis võib mõjuda eriti eemaletõrjuvalt, on aga karvased kaenlaalused. See on märk sellest, et naine ei hoolitse enda eest. 

 


Vulgaarne riietumisstiil

Ükski mees ei taha, et ta naine käiks riides nagu prostituut. Sellise riietuse kandmine ei ole sugugi seksikas, mehed peavad seda pigem vulgaarseks. Naine võib olla seksikas ka ilma, et ta ennast seejuures paljaks koorima peaks. Parem on hoida natukenegi salapära. 


Liiga silmatorkav meik

Ka see on üks, mida mehed peavad naiste juures pigem vulgaarseks. Praegu on moes naturaalne meik. Lihtsuses peitub võlu. Mida vähem, seda parem. Lauvärvid, puudritoosi ja porgandivärvi huulepulga võid sa minema visata. Samas ei tähenda naturaalne ilu ka seda, et naine end käest laseb ja käib kodus väljaveninud dressides ringi. Jah, mugav on muidugi nii aga selline riietus ei väärtusta ühtegi naist. Vähemalt, kui mees on kodus, võiks naine enda välimuse eest natukenegi hoolitseda. 


Vulgaarsus

Üks, mis on kindel, on see, et ropendav naine ei meeldi küll mitte ühelegi mehele. Mis siis, kui eesseisev auto sõidab liiga aegaselt või teeb ükskõik mida, see ei ole põhjus, mis peaks panema ühte korralikku naist ropendama. Ja ühelegi mehele ei meeldi naine, kes kasutab roppe sõnu oma sõnavaras. Palju rohkem eelistaks ta midagi muud sinu suust kuulda. 

 


Egoism

Egoism on halb omadus ja egoistliku inimesega ei taha keegi koos olla. Sellest võib ka aru saada, sest kes ikka tahab olla koos naisega, kes mõtleb ainult iseenda peale. Kes arvab, et ta on maailma naba. See ei ole sugugi meeldiv. Olles koos teise inimesega, tuleb mõtelda ka selle teise peale, mitte ainult lähtuda iseenda soovidest ja vajadustest. Seega ära hädalda kogu aeg ja ära oota, et teine kõik sinu heaks teeks, kui sa ise ei suuda tema jaoks mitte midagi ära teha. 


Armukadedus

Kui naine on natuke armukade, pole selles mitte midagi halba. Kui naine on haiglaselt armukade, siis ei kannata ükski mees seda välja. Naine, kes kogu aeg iga oma mehe sammu kahtlustab, kes teeb suure skandaali niipea, kui mees on julgenud kedagi teist vaadata, kes nuhib mehe telefonis ja arvutis, mõjub eemaletõukavalt. 


Naine, kes elab segamini ja koristamata kodus

Ega mehed ei unistagi sellest, et naine nagu hea haldjas käiks kogu aeg tolmulapp käes ja muudkui koristaks hommikust õhtuni. Selline naine aga, kelle kodus valitseb segadus ja korralagedus, kraanikausis vedelevad mustad nõud, voodilinad on aastaid vahetamata ja prügikastiäär ümbrus hallitab, ei meeldi küll ühelegi mehele. 




Kommentaare ei ole