{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised meeste harjumused naistele üldse ei meeldi ja mõjuvad eemaletõukavalt

foto : unsplash / Markus Spiske   Millised harjumused naisi ...

foto : unsplash / Markus Spiske

 

Millised harjumused naisi eemaletõukavalt? Portaal askmen.com reastas kümme asja, mida mehed naiste arvates kindlasti teha ei tohiks, eriti avalikult. Seega, kallid mehed, teid on hoiatatud! 


10. Enese imetlemine peeglist

Naistele ei meeldi mehed, kes ennast imetlevad. Seega ära hakka vaatama peeglist, kui ilus keha sul on ja ära ürita matkida mõne kuulsuse jalustrabavat naeratust. Ja kui selline asi peakski juhtuma ja keegi sulle peale satub, siis ütle, et sul oli tunne nagu oleks sul särgi peal plekk ja sa tahtsid järele kontrollida.


9. Nina nokkimine

Meestel on selline komme nokkida nina, eriti autoga ummikus olles. Ja loomulikult mõjub see eemaletõrjuvalt, võid kujutada ette, mida naine sinust arvab, kui ta peaks seda nägema. 


8. Jalg üle põlve istumine

Enesekindlal mehed on jalad kindlalt vastu maad ja seda ka istudes. Spetsialistide järgi peetakse neid mehi, kes istuvad jalg üle põlve, naiselikeks. Ära seda unusta, kui sa ei taha, et naine sinu juurest minema jookseks.


7. Nina nuuskamine ilma taskurätikuta

See soovitus võib nüüd küll paista täiesti üleliigsena aga kõik mehed ilmselt pole sellest veel teadlikud. Ära nuuska oma nina varrukasse ega mis veelgi hullem, otse maha, vaid kasuta selleks ettenähtud vahendeid. Hoia pakk taskurätte alati taskus. Ja jälgi, et seda taskurätti taskust näha ei ole.

 

 


6. Müramine

Mängimine jäägu laste jaoks, rohu peal sõbraga müramine ei ole täiskasvanud mehele kohane. Kui sul on energiat liiga palju, siis mine jõusaali. 


5. Sülitamine

See käib sama kategooria alla nagu nina nokkimine, tänaval sülitamine ei jäta just kõige paremat muljet ühest meesterahvast. Kui sa veel peaksid kohtuma mõne naisega, kes näeb sind maha sülitamas, siis ära loodagi, et ta sind edaspidi tõsiselt võtab. Oma maine oled sa tema silmis ära rikkunud.


4. Oma naisega tülitsemine

Võib-olla on naine su pahameele ära teeninud aga teiste ees ei maksaks siiski oma arveid klaarida. Sest sellisest mehest hoiavad kõik eemale, kes end kontrollida ei suuda. Lisaks, kui tüli peaks tekkima sõpradega koos olles, hakatakse sind süüdistama selles, et sa koosolemise ära rikud. Kui sul on midagi naisele öelda, siis oma erimeelsuste lahendamiseks oota, kuni olete omavahel kodus. Ja võib-olla on selleks ajaks su viha juba lahtunud.

 

 


3. Märkmikusse sodimine ja kritseldamine ja üldse märkmete tegemine avalikus kohas

Mehelik mees ei sodi ega kritselda mõttetusi oma märkmikusse. Kui sa pead märkmeid tegema, siis tee seda arvuti vahendusel. Märkmiku kasutamine on üldse ajast ja arust.


2. Igal pool urineerimine

Meestel on see suur eelis naiste ees, et nemad võivad põit tühjendada kus aga juhtub.  Aga see ei tähenda sugugi nagu võiksid sa seda päriselt ka igal pool teha. Naistel sellised mehed, kes igal pool urineerivad, üldse ei meeldi. Seega natuke diskreetsust järgmine kord ja kui võimalik, mine vetsu pissile.


1. Nutmine

Mõnedele naistele meeldivad sellised mehed, kes julgevad oma tundeid välja näidata ja nad leiavad, et pisaraid valav mees on päris armas. Parem on siiski mitte avalikus kohas nutma hakata. Lähedase matus on ainus koht, kus mehel on lubatud pisaraid valada. Aga näiteks kinos võiks üks meesterahvas küll end tagasi hoida, sest mees peab olema tugev ja toetama oma naist.


Kommentaare ei ole