{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sinul on ka üksildase hundi isiksus?

  foto : unsplash / Marek Szturc Hunt on karjaloom. Mõnikord...

 

foto : unsplash / Marek Szturc

Hunt on karjaloom. Mõnikord aga juhtub nii, et hunt otsustab teistest eralduda ja sõltuda ainult iseendast. Kas sinuga on ka nii? 

Väga suur vahe on sellel, kas inimene on sunnitud üksi olema olukordade sunnil või otsustab ta olla üksi  omal valikul ja soovil. Mõnikord tuleb ette selliseid sündmusi, mille tõttu inimene eraldab end teistest, sellel puhul on tegemist pealesunnitud üksindusega, mille põhjustajaks on olnud mõni otsustav sündmus või elumuutus. Kui inimene valib üksinduse omal vabal valikul, on tegemist aga üksildase hundi isiksusega. Selliseid inimesi on lihtne ära tunda. Nad eelistavad palju rohkem veeta aega omaette ja üksi, selle asemel, et olla sõpradega aga ta ei eralda ennast kogu ülejäänud maailmast. Ta ei vaja teiste heakskiitu, ta teeb asju oma äranägemise järgi ja elab nii nagu tahab. Ta ei jookse teiste järel, tal on oma kindlakskujunenud harjumused ja tuleb tunnistada, et teda austatakse ehkki sageli on temast raske aru saada. Ta ei pea suhtlema aga teeb seda, kui ta seda ise tahab. Ta ei ole õnnetu, talle meeldib ta elu täpselt sellisena nagu see on. 

 

 

Üksildasel hundil on vähe sõpru aga need, kes teda ümbritsevad, tunnevad teda paremini, kui teised. Üksildane hunt on väga nõudlik nende vastu, kellele ta oma usalduse kingib. Ta hindab oma sõpru kõrgelt, ta teab, et võib alati nende peale kindel olla aga ta ei pea nendega kogu oma vaba aja koos veetma. Tema elu ei sõltu teistest ja kindlasti mitte kellegi arvamusest. Teda paneb tegelikult muigama see, mida teised temast arvavad. Teda peetakse salapäraseks ja see äratab huvi. Ta ei kingi oma usaldust igale inimesele, kui ta seda aga teeb, siis on see igaveseks. 

Üksildane hunt oskab oma sõna maksma panna ja oma tahtmist läbi suruda. Tal ei ole vaja mitte midagi mitte kellelegi tõestada ja ta eelistab olla palju rohkem üksi. Kui keegi talle ei meeldi või kui tal on teistega igav, siis läheb ta lihtsalt minema. Oma teed. Elama oma elu. Eemal teistest. Mõnikord võib ta teiste sekka minna aga suured seltskonnad ei paku talle pinget. Ta ei pea olema kogu aeg rahva sees.

 

 

Ta mõtleb oma peaga ega lase ennast teiste arvamusest mõjutada. Inimesed on kõik nii mõjutavad, neile meeldib uskuda seda, mida teised neile räägivad, mida nad loevad ja kuulevad. Tema aga mõtleb oma peaga. Aga ta on harjunud, et tema arvamus ei kattu sageli teiste omaga. Ja sellepärast hoiab ta sageli oma arvamuse endale, kui keegi temalt just seda küsima ei tule. Inimesed lasevad ennast liiga palju mõjutada teistest. Ta on sellest aru saanud. Üksildane hunt tunneb ennast piisavalt ega pööra tähelepanu sellele, mida teised temast räägivad või arvavad. Sest inimesed mõtlevad nagunii seda, mida nad tahavad ja see ei muudaks midagi. 

Üksildane hunt on üksi omal vabal valikul. Talle meeldib olla omaette. Üldiselt on sellised inimesed palju targemad, kui teised, sest neil on piisavalt aega mõtlemiseks ja nad ei lase end mõjutada teiste arvamustest. Seega, kui sa oled ise valinud sellise elu ja see meeldib sulle, siis on ka sinul ilmselt üksildase hundi isiksus.

Kommentaare ei ole