{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpionite hooaeg on alanud, võta märkmik välja ja paned olulisemad kuupäevad kirja

foto : unsplash / Coffee with Joshua     Päike jõudis 23. o...

foto : unsplash / Coffee with Joshua

 

 

Päike jõudis 23. oktoobril Skorpioni märki ja jääb sinna nii nagu igal aastal, 23. novembrini. 

Sellel aastal tuleb Skorpionite hooaeg üsna sündmusterohke ja meeleolukas. Kui sa ei viitsi iga päev oma horoskoopi lugeda, siis vaata, mis sind sellel kuul ees ootamas on ja millised on Skorpionite hooaja olulisemad sündmused. 


25. oktoober : noorkuu Skorpionis koos osalise päikesevarjutusega

Astroloogias on noorkuu aeg väga hea selleks, et unustada kõik oma mured ja probleemid, teha oma elus uus algus, panna paika uued eesmärgid, uskuda oma soovide täitumisse ning unistada suurelt. See on hetk, mil kõik on võimalik ja kõik on sinu enda kätes. 

 


28. oktoober : Jupiteri retrograad Kalade märgis

Meie päikesesüsteemi hiigelplaneet on juba alates juulikuust retrograadis aga enne leidis see aset Jäära märgis. Ja see tegi kogu erinevuse. Nüüd liigub Jupiter Kalade märki ja see avab meile uued võimalused ning perspektiivid. See tähendab ka seda, et kõigil oleks parem oma muredekoorem maha panna, võtta asju rahulikumalt ning lasta minna sellel, mida kontrollida ei saa. Ilmselt Jääradele ja Neitsidele selline asjade käik üldse ei meeldi aga õnneks ei kesta see kaua, "ainult" kuni 20. detsembrini.

 

30. oktoober : Marsi retrograad Kaksikutes

Marss, sodiaagi kõige tormakam planeet, hakkab pidurdama. Marsi retrograad soovitab kiiruse asemel kasutada tarkust ja mõtelda enne tegutsemist. Kui sa tunned, et su elu läheb viimasel ajal liiga kiiresti, siis tee nagu Marss : võta aega maha. Võib-olla aitab see näha sul asju läbi teise vaatenurga.

 

8. november : Täiskuu Sõnni märgis

Teisipäeval, 8. novembril särab taevas täiskuu Sõnni märgis. Seekordne täiskuu leiab aset Skorpioni-Sõnni teljel, nii nagu selle hooaja kuusõlmed ja varjutused. See täiskuu soovitab sul panna prioriteete paika, et sa ei oleks asjade ori, et asjad kuuluksid sulle, mitte sina asjadele. Hoolitseda samuti selle eest, et su suhted teistega oleksid normaalsed ja et sa ei kasutaks oma võimu ega jõudu teiste üle. 

 

 


16. november : Veenus jõuab Amburi märki

Veenus Amburis ei armasta laisklemist ja vedelemist. Veenus Amburis tahab tegusid, liikumist, muuta elu põnevamaks. Veenus Amburis on entusiastlik ja saadab ka teistele sama energiat. Veenus Amburis tahab seiklusi ja vabadust, ta läheb, kui tuju tuleb ja sellega, kellega ta end paremini tunneb. Millised on sinu plaanid selleks sügiseks? 


17. november : Merkuur Amburi märgis

Neljapäeval, 17. novembril, jõuab Merkuur Amburi märki. Tõenäoliselt tunnevad kõik tänu sellele, kuidas suhtlemine paraneb, muutub loomulikumaks ja spontaansemaks, palju häid ideid ja mõtteid võib tekkida ja mis kõige tähtsam: huumorist juba puudu ei tule. 


22. november : Amburite hooaeg algab

Veenus ja Merkuur on juba selleks ajaks jõudnud Amburi märki, 22. novembril liitub nendega ka Päike. Ja siis hakkab meid mõjutama Amburi energia: optimistlik, inimlik ja rõõmus. Just see, mida me vajame koos C-vitamiiniga sellel kargel talvisel perioodil, mis meid ees ootamas on. 



 

 

Kommentaare ei ole