{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks oktoobri keskpaik ei too õnne ainult Kaalude esindajatele

foto : unsplash / Leonard von Bibra   Juba mõnda aega peavad...

foto : unsplash / Leonard von Bibra

 

Juba mõnda aega peavad teised tähemärgid pealt vaatama, kui hästi läheb kõikidel Kaaludel. Juba mitmendat nädalat järjest peesitavad Kaalud sooja päikese käes, elu toob neile kandikul kätte kõike, mida nad soovivad: õnne, armastust, rõõmu ja raha. Mis puutub tööasjadesse, siis probleeme ei tohiks tekkida, suhted on head. Mis puutub armastusse, siis vallalisi on ees ootamas paljutõotavad ja elumuutvad kohtumised, need aga, kes juba on paarisuhtes, võivad saada ilusate üllatuste osaliseks. Ka sõpradega on ette näha toredaid hetki ja koosolemisi. Veenus teeb kõik, et Kaalud end hästi tunneksid ja et neil millegi üle kurta poleks vaja. Mida veel tahta? 

Ja siis polegi imestada, et kõik ülejäänud sodiaagimärgid on hakanud kulmu kortsutama ja ütlevad, et aitab nüüd küll, selline ebaõiglus ei saa kaua kesta. Ja õige ta on, sest ehkki praegu on käimas Kaalude sünnipäeva kuu, siis kooki võiks ta ka teistega jagada. 


Mida toob meile kaasa 17. oktoobri nädal? 

Sellel nädalal moodustub taevas trigoon Veenusega Kaaludes ja Saturniga Veevalaja märgis. Kui sa ei tea, mida see täpselt tähendab, siis seletame lahti. Saturn liigub ikka veel retrograadselt, nende planeetide liit aga aitab omavahelisi suhteid parandada aidates tekitada usalduslikumat õhkkonda. Töö juures võivad tekkida head võimalused. Sest Veenus on armastuse ja rikkuse planeet, me kõik oleme aga huvitatud, et parandada oma majanduslikku seisu. Praegu on õige aeg ka selleks, et kasutada ära oma oskusi ja teadmisi. Ka see võib praegu kasuks tulla. Veenus saab sellel nädalal kõigiga hästi läbi. Ükskõik siis, mis mõte sulle pähe ka ei tule sellel nädalal (mõni inimene, kellega sa tahaksid tuttavaks saada või temaga kontakti leida, töökoht, millest sa unistad jne), siis tea, et just nüüd on õige hetk selleks, et teha esimene samm oma unistuste suunas. Tee see samm ära, sul ei ole ju midagi kaotada.

 

 

17. oktoobri nädal peaks tulema rahulik, täis toredaid kohtumisi ja jagatud õnnehetki lähedaste inimestega. Lihtsat heaolu, mida tuleb nii harva ette. Kuu on nädalavahetusel Kaksikutes ja soovitab meil luua uusi suhteid ning muuta olemasolevaid tugevamaks. Nädala alguses on Kuu aga Vähi märgis ja võib muuta meid emotsionaalsemaks. See on õige aeg selleks, et hoolitseda oma kodu eest ning rääkida südamest-südamesse. Ja muuta oma elu harmoonilisemaks. Kolmapäeval on Kuu Lõvi märgis ja toob meile kaasa häid üllatusi. 


Millisele tähemärgile toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

Ambur on see, kes paiskab Kaalude märgi poodiumilt. 14 - 21. oktoobri vahel toovad planeedid kõige rohkem õnne just kõigile neile, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Päike, Merkuur, Veenus ja Jupiter on otsustanud Amburit soosida sel nädalal. Mitmed väga head võimalused tekivad nii eraelus, kui töö juures. Ambur võib teha sellel nädalal väga kiiret karjääri ja tõusta kõrgele kohale. Sõpradega koos olles on tema see, kes tuletab huvitavate pakkumistega välja. 

Töö juures võtab ta juhtimise enda kätte. Tal on kõik olemas sellel nädalal, et viia oma suuremaid unistusi ellu. Tähtis ainult, et võim talle pähe ei hakkaks. Suur edu, au ja kuulsus on teda ees ootamas. Tänu Marsile (ambitsioon) ja Jupiterile (hea õnn) jõuab ta kaugele. Ta viib oma unistused ellu. Elu võib talle teha väga suure üllatuse just sellel nädalal.

 

Millist tähemärki on ees ootamas romantiline nädal? 

Muidu tundub küll, et Kaksikud ja romantika ei käi kokku. Aga Kaksikuid on hetkel raske ära tunda, sest nad on praegu mässumeelsed, valmis oma maailma muutma. Tänu armastuse planeedile Veenusele, mis praegusel hetkel puhkab Kaalude märgis (teine õhumärk), võib kõik muutuda Kaksikute elus. Ja Veenuse mõju on seda tugevam, et planeet Merkuur on lähenemas ja see tähendab, et ootamatud ja ilusad kohtumised võivad aset leida. Kaksikud oskavad suhelda ja saavad kõigiga hästi läbi. See nädal peaks tooma ta ellu armastust ja romantikat.

 

 

Kui ta on juba paarisuhtes, peaks see nädal muutma ta suhet paremaks ja tugevamaks. Tõenäoliselt on teda ees ootamas meeldejäävad hetked ja unustamatud ööd. Planeedid soovivad talle ainult head. Mis puutub vallalistesse, siis leiavad mitmed ilusad kohtumised aset just sellel nädalal. Õhus on armastust. Ja ka Kaksik võib võtta mõnikord asju tõsiselt, kui vaja. 

 

Millisele tähemärgile toob oktoobri keskpaik kaasa häid üllatusi? 

Neitsi on viimasel ajal olnud liiga diskreetne. Ilmselt on ta väga hõivatud oma eluga, ta peab kõike organiseerima ja planeerima, et mitte midagi ära unustada. Eesoleval nädalal õpetavad planeedid tal võtta kõike rahulikumalt ja muutuda enesekindlamaks. Märkmikusse tuleb aga kirjutada suurelt, et ära ei tohi unustada lihtsalt võtta aega iseendale selleks, et elu nautida. Mitmed planeedid on hetkel Neitsi raha sektoris ja see tähendab kõikide märkide järgi, et Neitsi saab järgmisel nädalal raha juurde. 

Ja tänu sellele võib ta hakata juba suuremaid plaane tegema. Lõpuks ometi hakkavad kõik tema pingutused vilja kandma. Tulevik on kindlustatud ja majanduslik seis paraneb - mida veel tahta? Nädalavahetus tuleb eriti ilus ning toob talle kaasa paar head üllatust.

Kommentaare ei ole