{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembrikuu toob edu töö juures nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Austin Schmid Kui oktoober on Kaalude ku...

 

foto : unsplash / Austin Schmid

Kui oktoober on Kaalude kuu, siis november kuulub Skorpionitele. Ja Skorpioni energia paneb meid mõtlema rohkem oma elu üle järele ja otsima muutusi seestpoolt. Nagu öeldakse, on iga inimene ise oma õnne sepp. Praegune periood on hea selleks, et mõtelda selle üle, kas sa oled oma praeguse eluga rahul ja mida sa muuta tahaksid. Kas sa oled rahul oma töökohaga või näeksid sa end parema meelega mujal? Kui sul on suuremad unistused, siis Skorpion annab sulle vajalikku julgust ja ettevõtlikku vaimu, et viia oma unistused ellu. Kui sa teed kõik nii nagu vaja, on kõik võimalik. 

Kui novembrikuu ei tule kõigile ühtemoodi hea, siis on neid, kellele see kuu toob kaasa palju head õnne, eriti tööalases keskkonnas. 

 

Jäär - üks mõjuvõimas inimene ulatab abikäe

Novembris on kokkuvõtte tegemise aeg Jäära jaoks kätte jõudnud. Jupiteri retrogaad jättis Jäärale piisavalt aega, et paika panna uusi plaane ja ideid. Saturn julgustab teda õppust võtma ühest minevikus tehtud eksimusest ja mitte seda kordama. Kui ta suudab seda teha, siis on võimalik, et see aasta lõppeb tema jaoks väga heade uudistega.  

Üks mõjuvõimas inimene toetab teda novembris ja teeb talle ühe hea pakkumise. Jäära oskusi ja teadmisi hinnatakse ja väärtustatakse, teda isegi kiidetakse. Te hea kuulsus ulatub kaugele ja tänu sellele tekivad uued ja paremad võimalused.

 

 


Skorpion - novembris täituvad kõik tema unistused

November on Skorpioni kuu ja toob talle head õnne kaasa. Päike, Merkuur ja Veenus teevad talle väga ilusa üllatuse, üks tähtis kohtumine peaks novembrikuu jooksul aset leidma, mis muudab kogu Skorpioni tööalase elu. Suured muutused on teda ees ootamas. Kui ta on unistanud paremast töökohast, ametikõrgendusest või palgatõusust, siis nüüd avanevad talle kõik võimalused. Head õnne toob novembrikuu talle nii tööasjades, kui ka eraelus. Jupiter annab talle vahendid, mille abil viia oma unistused ellu ilma suuremate pingutusteta. 

 

Kaljukits - ametikõrgendus on silmapiiril 

Õnn on Kaljukitse uksele koputamas nomvebrikuus. Ja sellel õnnel on Jupiteri nägu. Hea õnne planeet Jupiter viib Kaljukitse palju kõrgemale tippu, kui ta seda kunagi oleks julgenud unistada. Mida see konkreetsemalt tähendab? Kaljukitse kuulsus levib, tema profiil äratab huvi, teda hakatakse taga otsima, tema järele tekib vajadus. Talle pakutakse uute projektide elluviimist. Ja see annab Kaljukitsele õiguse küsida palju paremat palka.

Kaljukits ei ole üksi, lähedased toetavad teda ja kaasab neid oma otsusta vastuvõtmisesse. Merkuur ja Veenus on Skorpionis 1 - 17. novembrini ja toovad Kaljukitsele ja tema lähedastele head õnne. See periood on ideaalne selleks, et investeerida kinnisvarasse. 


Kaalud - novembrikuus hakkavad puhuma uued tuuled

Novembris muutub energia Kaalude jaoks. Ühelt poolt aitab Saturn Veevalajas Kaaludel paremini oma elu organiseerida ja toetab teda kõikides ettevõtmistes. Teiselt poolt toob Marss Kaksikutes ta ellu kasulikke tutvusi, mis avavad talle uusi võimalusi ja millele tänu on Kaaludel väga head tulevikuväljavaated. Uued uksed on avanemas tema ees. 


 


Kommentaare ei ole