{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril on aasta kõige maagilisem

foto : unsplash / lenstravelier    Imeline noorkuu on taevas...

foto : unsplash / lenstravelier

 

 Imeline noorkuu on taevas 25. oktoobri märgis, millega kaasneb osaline päikesevarjutus, mida saab ka Eestis vaadelda. Tegemist on haruldase nähtusega, sest järgmine kord saab seda näha alles 29. märtsil 2025. 

Varjutuste ajal toimub alati ka planeetide konjunktsioon, see tähendab, et planeedid on maalt vaadates ühel joonel. Seekord on konjunktsioonis Maa, Päike ja Kuu - kõik Skorpioni märgis. Kuu, mis asetseb sel hetkel Maa ja Päikese vahel, varjutab osaliselt Maad. Kuu- ja Päikesevarjutusi on alati huvitav jälgida, seekord aga lisandub varjutusele tugev ja võimas noorkuu energia. Teisipäeval on üks värav avanemas. 


Skorpion on maagiline märk

Skorpion on sodiaagi suur alkeemik, kõige maagilisem ja salapärasem märk. Skorpionit paelub kõik, mis on seotud müstikaga, teda köidab see, mis on silmale nähtamatu, ta tahab teada saada, mis toimub peale surma. Ta usub oma sisemist häält ja elab tunnetuse järgi. Tema hinge sügavust ei tunne keegi. Ta on väga tundlik. Ta on kirgliku hingega, talle meeldib kõik, mis on tundmatu. Ta on detektiivi hingega. Talle meeldib leida lahendusi mõistatustele. Ära tuleb märkida ka see, et Skorpioni tähtkujus sündinud mehed on palju introvertsemad, kui naised. Seekordne noorkuu on hea selleks, et lihtsalt mõtelda ja mediteerida. Skorpion viib meid pimedusse, et näha seda, mida silmaga ei näe. 



 

Surnute kuningriigi väravad on avanemas

See pole sugugi juhuslik, et novembrikuu alguses tähistatakse hingedepäeva ehk surnute mälestuspäeva, mille ajal austatakse surnud esivanemate hingi. Hingedeajal süüdatakse küünlad kadunute mälestuseks. Usutakse aga, et sellel päeval avanevad surnute kuningriigi väravad ja kanal kahe maailma vahel on lahti. Sellel päeval mõtleme me oma lähedaste peale ja kui meil on midagi ütlemata jäänud, siis sellel päeval on selleks õige aeg. Aeg, et paluda andestust; aeg, et tänada; aeg, et armastada. 

Skorpionile meeldib müsteerium ja salapärast, Skorpionile meeldib kõik, mis on seotud hingedega.. Temale ilmselt meeldib novembrikuu kõige rohkem. 


Väike hoiatus enne 25. noorkuud Skorpioni märgis

Skorpion ei hakka keerutama, ta on otsekohene. Ta asub kohe asja kallale ja võib oma sõnadega selle tõttu haiget teha. Kõige kummalisem on veel see, et teda ennast ei häiri see üldse, et ta teistele haiget võib teha. Niipea, kui tal mõni mõte pähe tuleb, ütleb ta selle välja ja sellepärast ilmselt teda eriti ei armastagi sodiaagiratta peal. 

Teisipäeval on taevas noorkuu Skorpioni märgis. See tähendab, et me peame kõik jälgima, et mitte öelda asju, mis võivad teha teistele mingil moel haiget. Tähtis on panna end teise inimese asemele, näha asju läbi tema vaatenurga. Kindlasti ei tohiks aga sellel päeval haududa kättemaksuplaane või kanda viha kellegi vastu. 

Skorpion on muutuste märk, metamorfoosi märk. Skorpion on fööniks, mis tõuseb tuhast tugevamana, kui kunagi varem. Skorpion on fööniks, ta peab surema selleks, et uuesti elada. 

Seekordne noorkuu on ainulaadne ja erakordne võimalus kõigile neile, kes tahavad muuta oma elu paremaks või kes unistavad uuest võimalusest. Skorpion aitab purustada kõik takistused ja saada üle kõikidest probleemidest. 

Hea oleks ka pöörata suuremat tähelepanu sellele, mida sa näed unes selle noorkuu ajal. Sa võid näha unes lahendusi oma probleemidele ja vastuseid, mida sa otsid. 




Üks soovitus teisipäevase noorkuu ajaks

Tee rahu, lepi ära ja anna andeks

Seda on hea teha neli päeva enne noorkuud (21 - 24. oktoobrini). Tee rahu oma vaenlastega ja alusta uuesti puhtalt lehelt. Need päevas reedest kuni esmaspäevani on kõige paremad selleks, et teha minevikuga vaherahu. Skorpion kannab endas küll kättemaksu energiat aga praegu on kõige õigem aeg selleks, et heisata valge lipp. 

 

Milliseid soove võib teha noorkuu ajal Skorpioni märgis

Noorkuu aeg on väga hea selleks, et teha nimekiri oma soovidest ja eesmärkidest. Ja visualiseerida paremat elu, oma unistuste elu, kus kõik võimalused on avatud. Skorpion üldiselt on selline, kes tahab kõiki projekte oma äranägemise järgi teha. Ta tahab kõik ära lõhkuda selleks, et uuesti teha. Kui ta on põhjas ära käinud, tõuseb ta veelgi tugevamana nagu fööniks. Ta on väga äärmuslik märk, talle meeldib end ületada. Ta unistab uutest väljakutsetest, mis toovad ellu põnevust. Noorkuu Skorpionis toetab sind kõikides valdkondades. 


Tee endaga rahu ja aita teisi

Skorpioni märki valitsev planeet on Marss. Ja tänu sellele on Skorpion sodiaagi õigluse tegija. Tal on kangelasehing. Skorpion tahab kõiki aidata, nii leske, kui orbu. Ta tahab aidata oma ligimesi. Ja selle tõttu on praegu hea aeg selleks, et võtta midagi ette teiste aitamiseks. 

 

 

Skorpioni energia paneb samuti kõiki maksma oma tegude eest, isegi, kui ta ise ei ole kõige süütum. Ta lubab endale küll palju, teiste vastu ta aga nii heatahtlik ei ole. Õnneks ei ole Marss hetkel mitte üheski sõjakas märgis ja veedab rahulikult aega Kaksikutes. Seega võib ainult sõnasõda ette tulla ja ei midagi enamat. Seekordne noorkuu soovitab meil aga hoopis parandada oma suhteid teistega selleks, et andestada ja tänada.


Kuuvesi ja küllusetšekk

Skorpion on väga vastuvõtlik Kuu energiale. Ja tänu sellele on praegune Kuu faas väga hea selleks, et valmistada tervistavat kuuvett, seda enam, et osaline päikesevarjutus muudab Kuu energiat veelgi võimsamaks, andes sellele tugevamat ja positiivsemat toimet. 

Samuti on see hea aeg selleks, et muuta oma majanduslikku seisu paremaks. Ja selle jaoks pole paremat võimalust, kui täita küllusešekk summaga, mida sooviksid ideaalis endale saada. Küllusetšeki täitmiseks on kõige parem aeg 25 kuni 26. oktoober. 

 

Milline on teiste planeetide mõju noorkuu ajal? 

Õnneks enamik planeet enam retrograadis ei ole. Neptuun hakkab taas õigetpidi liikuma Kalade märgis ja Uraan Sõnni märgis. Ainult Jupiter liigub retrodraadselt Kalades. Merkuur on Kaaludes ja toob meile rahu ja harmooniat. Marss Kaksikutes parandab keskendumisvõimet ja mõtlemist. Saturn Veevalajas mõjutab individuaalset mõtlemist ning soovi sõltumatuse järele. 

Veenus oli Skorpioni märgis just ja see ei ole kõige parem uudis. See on hea raha jaoks, vähem aga armastuse jaoks. Selle tõttu võime me muutuda liiga nõudlikuks. Kui Veenus on Skorpionis, on ootused alati kõrged. Mis puutub aga rahaasjadesse, siis peaks kõik hästi minema. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!



 

 




Kommentaare ei ole