{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad teevad sellel sügisel hiilgavat karjääri

  foto : unsplash / Brooke Lark Kui paljud teist unistavad o...

 

foto : unsplash / Brooke Lark

Kui paljud teist unistavad oma elu muutmisest paremaks? Ilmselt kõik. Mõnikord tekib vastupandamatu soov kõike muuta oma elus, vabaneda sellest piiravast rutiinist, liikuda, motiveerida, mõtelda ja suhelda. Astroloogias tekib mõnedel tähemärkidel väga tihti selline soov, näiteks võib siin välja tuua Jäära, kellel on alati tuhat uut plaani peas ja kes tegutseb sageli ilma mõtlemata. Või siis Veevalaja, kes ei püsi pudelis ka paigal. Või hoopis Ambur, kes tormab kogu oma elu ühest kohast teise ja suhtleb kõigiga, keda ta kohtab. Nende puhul on see normaalne, nad ongi sellised. Järgnevatel kuudel aga võib juhtuda, et ka teised sodiaagimärgid tunnevad korraga vastupandamatut soovi muuta oma elu radikaalselt. 

 


Neitsi

Neitsi on tavaliselt hästi pragmaatiline, selle tõttu nurgeline ja hindab kõrgelt oma harjumuspärast elu. Sellel sügisel aga tahab ta korraga muuta suunda. Tal tekib soov seada oma elus sisse muutusi. Septembrikuu lõpust saadik ei ole Neitsi oma eluga rahul ja on hakanud mõtlema tõsisemalt olukorra üle järele. Mida teha, et muuta oma elu paremaks? Kuidas leida tasakaalu töö ja eraelu vahel? Ka oktoobrikuu jooksul on tal aega olnud asjade üle järele mõtlemiseks, nüüd on aeg kokkuvõtte tegemiseks ja tegutsemiseks. 

Kust tuleb korraga see soov muuta oma elu? Vaadates taevasse, võib öelda, et süüdi on selles Uraani retrograad Sõnni märgis. Juba mõnda aega motiveerib Uraan tähemärke otsima teisi võimalusi oma elus. Tulema oma mugavustsoonist välja. Marss on samuti retrograadselt liikumas ja jõuab Kaksikute märki 31. oktoobril, see muudab meid aga tundelisemaks. Neitsi aga on harjunud loogiliselt mõtlema, tundeelu jääb tema puhul teisele kohale. Hoolimata tema tahtest või soovist mõjutavad planeedid teda ja tema elu ikkagi. Merkuur on Skorpioni märgis kuni novembri keskpaigani ja toob talle palju häid võimalusi kaasa. Aeg on jätta kõik see, mis talle enam ei sobi, harjumuspärane elu ja töökoht ning võtta vastu paremad pakkumised. Au ja kuulsus on teda ootamas, kõik võimalused on talle avatud. 

 


Lõvi

See aasta on olnud tema jaoks tõusude ja langustega. Ta on pidanud kogu aeg pingutama, et pinnal püsida. Planeedid on otsekui mänginud temaga mingit mängu. Ent selle aasta lõpp ei ole enam kaugel. Ja Lõvi ei ole oma viimast sõna veel öelnud. Ta otsib uusi võimalusi ja kasutab selleks ära oma leidlikku meelt. Ta leiab tagavaraplaani ja lahendused oma probleemidele. Sellel sügisel on tema jaoks varuks veel palju häid üllatusi. 

Ta on valmis liigutama mägesid. Lõvi käärib käised üles ja on valmis kõigeks, et tõusta tuhast nagu fööniks. Uued ideed tekivad. Merkuur ja Veenus Amburis novembri keskpaigas aitavad Lõvi motiveerida ja minna uusi võimalusi otsima. Ta ei karda alustada nullist. Ta ei karda vastutusrikast ametiposti. Ta usub oma võimetesse ja oskustesse ja on otsustanud viia oma unistused ellu. Ta sihib kõrgele ja jõuab kaugele. Kuhu? Seda me ei tea, sest see muudabki selle teekonna nii imeliseks. Usalda oma õnnetähte, kallis Lõvi.



Kommentaare ei ole