{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks ei tule novembrikuu algus kõige parem

foto : unsplash / Simeon Jacobson   Oktoobrikuu ongi läb...

foto : unsplash / Simeon Jacobson

 

Oktoobrikuu ongi läbi saamas. Juba järgmisel nädalal algab novembrikuu. Praegu on käimas aga Skorpionite hooaeg. Skorpionid ei ole aga kõige parema kuulsusega teiste sodiaagimärkide seas. Nad on salapärased ja oskavad hingepõhja näha. Ja sellepärast panebki Skorpionite hooaeg meid tõtt vaatama oma hirmude ja kartustega selleks, et endast võitu saada. Mõnede tähemärkide jaoks tuleb novembri esimene nädal aga natuke keerulisem. 


Mida toob meile 31. oktoobri nädal? 

Sellel nädalal on Päike, Merkuur ja Veenus Skorpioni märgis. Planeedid soovitavad hoiduda liigsest autoritaarsusest ja olla mõistvam. Rääkimine on suhtlemise võti ja iga suhte alus. Praegu ei ole õige aeg sõnasõdade ja võimuvõitluse pidamiseks, sest Skorpion on läbinägelik - ta näeb su kavatsusi läbi ja su sellesarnased kavatsused luhta läheksid. Skorpionile ei meeldi ka valetamine ja petmine. Seega, kui sul on kavatsus kellelegi midagi halba öelda, võid sa kindel olla, et see sulle kalliks maksma läheb. Veenus üritab muuta natuke su peresiseseid harjumusi ja see võib kaasa tuua mõningaid probleeme. Aga ära muretse, mõnikord on muutused vajalikud ja kasulikud, lisaks paneb see sind otsima lahendusi oma probleemidele. Uraani retrograad võib aga tekitada segadust, mõnikord on vaja aga väikest raputust selleks, et iga inimene ja iga asi leiaks taas üles oma õige koha. 

 

 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule novembrikuu esimene nädal kõige parem? 

Jäär

31. oktoobri nädal võib Jäärale kaasa tuua mõningaid tagasilööke. Niisama istumiseks pole enam aega, Marss Kaksikutes soovitab Jääral tegutseda. Ainult, et Marss on praegu retrograadis... Ja see tähendab, et kõikide märkide järgi Jäär teeb sellel nädalal ühe sammu edasi ja kolm tagasi, kõike seda ootamatute vahejuhtumite tõttu. Isegi, kui Jäär on võimeline palju taluma ja välja kannatama, võib järgmine nädal panna tema jõu proovile. 

Hea oleks, kui ta ei kaotaks julgust ja peaks vastu, kasvõi hambad risti, nii kaua, kui võimalik. Ja võtaks hoolimata kõigest aega puhkamiseks, et laadida oma patareid täis ning seejärel tõusta nagu fööniks tuhast. Hea uudis on aga see, et ta võib alati kindel olla oma lähedaste toetusele. Kõige targem, mis ta saab teha, onkuulata oma lähedaste nõuandeid, nii hoiab ta ära suuremaid probleeme. 




Kaksikud

Mõned probleemid ja takistused võivad järgmisel nädalal tekkida. Sellel nädalal ei nähe miski nii nagu peaks, mitmed plaanid ebaõnnestuvad ja lähevad vett vedama. Nii Marss, kui Jupiter on praegu aga retrograadis ja selle tõttu lähebki kõik viltu Kaksikute elus. Isegi, kui ta arvab, et midagi ei saa juhtuda, võib ikka midagi ette tulla viimasel hetkel. Asjad ei lähe nii nagu peaksid ja üks asi võib valmistada veel eriti suurt pettumust. Liiga palju takistusi tekib korraga ja see võib võtta Kaksikutel kogu tuju ära sellel nädalal.

Kõige tähtsam, mida ta saab teha, on jääda rahulikuks ja katsuda iga olukorraga võimalikult hästi kohaneda. Ja hoida meeles, et see ei jää nii õnneks kauaks kestma. Head uudised ei ole enam kaugel.


Kommentaare ei ole