{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised sodiaagipaarid üldse ei sobi kokku?

foto : unsplash / Toa Heftiba   Elus on ikka nii, et osade i...

foto : unsplash / Toa Heftiba

 

Elus on ikka nii, et osade inimestega saame me paremini läbi kui teistega. On selliseid inimesi, kellega sul on tunne nagu tunneksite te teineteist kogu elu ja siis on teisi, kellega on raske leida ühist keelt. Selle õige inimese leidmine ei olegi nii kerge. Psühholoogid võivad seda kinnitada. Nii ka armastuses: on suhteid, mis toimivad ja siis on neid, kes lähevad lahku. 


Mille abil siis teada saada, kas inimesed omavahel sobivad või mitte? 

Kõige romantilisemad tähemärgid ütleksid selle peale, et armastust ei saa seletada, see on elu ime. Astroloogid aga kinnitavad, et osad tähemärgid sobivad omavahel rohkem, teised jälle vähem. Mis seda seletab? Näiteks see, et Tulemärgid - Jäär, Lõvi ja Ambur - saavad kõikide märkide järgi hästi läbi Õhumärkidega - Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja, sest õhk sütitab tuld. Neil on palju ühiseid omadusi, nagu näiteks hea huumorimeel, teadmistejanu ja hea suhtlemisoskus. Sama kehtib Maamärkide kohta - Sõnn, Neitsi ja Kaljukits - kes sobivad paremini Veemärkidega - Vähk, Skorpion, Kalad -, nad on sama tundlikud. Ja vesi toidab maad. 

Muidugi ei ole tegemist kindlate märkidega, mille abil võiks 100% väita, et inimesed omavahel sobivad või mitte. Arvesse tuleb võtta ka teisi tegureid nagu kultuuriline ja sotsiaalne tagapõhi jne. 

 


Millised sodiaagipaarid aga kõikide märkide järgi omavahel ei sobi? 


Jäär ja Kaljukits

Jäär on suur suhtleja, tegutseb hetke ajel, sageli mõtlemata. Ta tahab, et kõik läheks kiiresti, ta ei viitsi oodata ja kaaluda plusse ja miinuseid enne tegutsemist. Kui tal on mingi mõte peas, tahab ta kohe hakata selle kallal tegutsema ega jäta ennem, kui on oma tahtmist saanud. Ta ei hakka oma arvamust muutma. Kaljukitsele selline filosoofia ei sobi. Kaljukits on Maamärk, ta on harjunud olema autoritaane kõikide silmis. Ta ei kannata, kui asju tehakse läbimõtlematult, ta võib päevi planeerida ja organiseerida ning pöörab tähelepanu ka väikestele detailidele. Kaljukits on üdini truu ja ei hakka end kunagi siduma liiga kergekäeliselt. Jäär on aga tuntud oma kergemeelse loomuse poolest. Kõik teavad, kui ruttu Jäär tüdineb. Tõenäoliselt ei pea nende suhe kaua vastu, sest nad mõlemad kipuvad teineteist sõna otseses mõttes lämmatama. Nad ei näe elu läbi sama vaatenurga. 


Sõnn ja Ambur

Sõnn on väga romantiline. Ta paistab küll pealtnäha kangekaelne ja jonnakas aga tegelikult unistab ta ainult rahulikust elust koos kallimaga. Amburil pole lihtsalt selliseks eluks aega, tal on muidki tegemisi, kui istuda diivani peal, sussid jalas. Elu läheb ju nii ruttu. Tegutseda on vaja. Põnevust on ellu vaja. Ja nii see Ambur käibki külakorda, sest tuttavaid on tal maa ja ilm täis. Sõnnile selline asi aga üldse ei meeldi, ta on lisaks väga armukade. Amburi sõltumatu loomus ei meeldi talle sugugi. Ja Ambur tunneb, kuidas suhe Sõnniga talle lämmatavalt mõjub, ta ei viitsi Sõnni pikki ja tõsiseid jutuajamisi ära kuulata. See avaldab talle pinget ja ta lihtsalt ei taha sellist elu. 

Sama kehtib ka Vähi ja Amburi kohta. Koos Amburiga tunneks Vähk, et teda ei hinnata piisavalt, sest Amburil on muudki tegemist, kui teda kuulata ja tema käest kinni hoida. 

Sama asi võib juhtuda ka Kaksikute ja Kaljukitsega või siis Lõvi ja Neitsiga. 

 

 


Kaksikud ja Skorpion

Mõnikord on parem üldse mitte üritada. Ja tõenäoliselt ei hakka Kaksikud ja Skorpion üldse teineteise poole vaatamagi. Nad on lihtsalt nii erinevad. Kaksikud on suured suhtlejad, hea huumorimeelega. Skorpion on täpselt vastand, kes sageli omaette istub ja mõtleb musti mõtteid. Isegi, kui Skorpion on lummav ja atraktiivne, siis eelistab ta sellest hoolimata mõtelda rohkem metafüüsika peale. Ta otsib hinge saladusi ja mõtleb, mis peale surma juhtub. Ja kui Kaksikute esindaja peaks mõnel sellisel hetkel talle lähenema, siis Skorpion salvab ilma ette hoiatamata. Ja nagu kõik teavad, võib Skorpioni mürk olla surmav. 


Vähk ja Lõvi

Armastusel on nende jaoks erinev tähendus. Vähk tahab palju hoolt ja tähelepanu. Kui ta on armunud, unustab ta kõik muu ja pühendub ihu ja hingega oma kallimale. Ta tahab olla ainuke. Ainult, et Lõviga see sageli nii ei toimi. Vähi piiritu imetlus muidugi meeldib Lõvile, ta on alati sellisest austajast unistanud aga tal endal tekib raskusi oma armastuse tõestamisega. Vähk on liiga nõudlik ja ta tunded on liiga tulised, ta ise liiga pealtükkiv Lõvi jaoks. Lõvi ei tea lõpuks, mida ta tegema peab ja kuidas ta käituma peaks, sest mida ta ka ei teeks, Vähile sellest ei piisa.

Sama võib aset leida ka Vähi ja Veevalaja vahel. Vähk ei mõista Veevalaja keelt, sest Veevalaja veedab rohkem aega sõpradega, kui kodus. Vähk ei leia oma kohta Veevalajaga koos olles ja tunneb end üksiku ja õnnetuna.


Kalad ja Jäär

Ilmselt teavad kõik, et vesi kustutab tule. Ja kuna Kalad on veemärk, Jäär aga tulemärk, siis on ette teada, millega nende lugu lõppeb. Nende paarisuhtes on Kalade esindaja see suur ja rahulik unistaja, keda Jääral on lihtsalt raske mõista. Jäär on otsekohene. Ta ei hakka keerutama. Ta räägib asjadest nii nagu nad on. Ja selleks, et Jäärale meeldida, on vaja teda üllatada, hoida tema huvi üleval, teda õrritada.... Kalad ei ole selleks suutelised. Kalad vajavad oma ellu rahu ja vaikust, romantikat mingil määral, kallistusi ja hoolitsust. Jäär tahab suuri tegusid. Neil on raske leida tasakaalu. 

Sama kehtib ka Amburi ja Neitsi kohta. Nad võivad küll omavahel hästi läbi saada ja tunde rääkida huvitavatest asjadest aga kogu see huvi teineteise isiku vastu võib ka väga ruttu kaduda. Nad lihtsalt sageli ei ole mitte üheski asjas samal nõul. Neitsi tahab tõsist suhet, Ambur kardab end siduda. 

 

 


Kaalud ja Vähk

Raamatute järgi tundub, et Vähil ja Kaaludel on küll palju ühist. Nad vajavad mõlemad palju hoolitsust ja tähelepanu. Nad on alati valmis teist ära kuulama. Aga kas sellest üksi piisab? Tegelikult on neil erinevad soovid ja püüdlused. Just omavahel koos olles paistab see silma. Vähk peab tähtsaks oma juuri ja kodu. Kaalud aga unistavad rohkem sellest, mis on kodust väljas. Avastada uusi silmapiire ja kultuure. Näha uusi inimesi. Luua uusi tutvusi. Muuta oma elu põnevamaks. 


Neitsi ja Kalad

Kalad elavad omas maailmas, oma isiklikus mullis suurema aja oma elust. Kalade esindaja on suur unistaja, tal on pea alati pilvedes. Ta otsib hingerahu ja sisemist tasakaalu. Erinevalt Kaladest on Neitsi Maamärk. Hästi praktilise mõtlemisega. Tahab kõike kontrollida. Kalade jaoks võib Neitsi mõjuda külma ja liiga kaalutletuna. Kes ei jäta midagi juhuse hooleks. Neitsi aga tunneb, et on üksi, kui on vaja võtta mõni otsus vastu või rääkida tulevikust. Kalad võivad sellisel hetkel lihtsalt vaikida. See aga ärritab Neitsit veelgi rohkem. Neitsi tahab, et kõik oleks ette planeeritud ja hästi organiseeritud. Nende omavahelised suhtlemisprobleemid võivadki neile saada saatuslikuks. 


Sodiaagipaaride sobivus : miks sa ei tohiks uskuda kõike, mida sa loed

Sinu tähemärk näitab ainult pisikest osa sinu isiksusest. Tegelikult on aga iga inimese astroloogiline märk palju keerulisem ja mitmetahulisem. Sest arvesse ei tule võtta ainult päikesemärki, vaid ka kuumärki ning kõikide planeetide seisu sünni ajal. Juba sellepärast ei maksa võtta liiga tõsiselt kõike seda, mida sa loed.

Kommentaare ei ole