{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem oktoobrikuu lõpp?

foto : unsplash / Artur Rutkowski    Ja ongi oktoobrikuu läb...

foto : unsplash / Artur Rutkowski

 

 Ja ongi oktoobrikuu läbi saamas. Kui oktoober tõi kaasa ilusaid ja päikeseipaistelisi sügisilmu, siis novembrikuus muutuvad ilmad külmemaks ja õhk kargemaks. Novembrikuu on Skorpionite kuu. Skorpionitesse suhtutakse sageli suurte eelarvamustega. Jah, Skorpionid on küll salapärased ja müstilised aga seda selle tõttu, et neid valitseb planeet Pluuto ise, mis on seotud teispoolsuse, varjude maailma ja igasuguste saladustega. Seega on Skorpionitel oma varjukülg kindlasti olemas (nad varjavad oma tundeid, neil on raske oma asju teistele rääkida) aga samas on neil ka palju häid külgi. Skorpion on truu ja lojaalne, kui ta armastab, siis on ta võimeline kõigeks selleks, et teist õnnelikuks teha. Ta ei kannata reetmist ja on väga pike vihaga. Sellepärast ta ei usaldagi kõiki. 

Skorpion on veemärk, ta on väga vastuvõtlik ennast ümbritseva maailma suhtes ja tegutseb sageli intuitiivselt. Ta sobib ideaalselt kõikide veemärkidega (Kalad Vähk) ja maamärkidega (Kaljukits Sõnn, Neitsi). Just neile toob Skorpionite aeg novembris kõige rohkem head õnne. Teisi on aga ees ootamas natuke keerulisem kuu ja eriti ühe tähemärgi esindajaid. 

 


Selle tähemärgi esindajate jaoks ei tule oktoobrikuu lõpp kõige parem

Päike on jõudnud Skorpioni märki ja sellega on ametlikult alanud Skorpionite aeg. Teisipäeval, 25. oktoobril leiab aset ka noorkuu Skorpionis, millega kaasneb lisaks osaline päikesevarjutus, mis muudab seda sündmust veelgi võimsamaks. See mõjutab kõiki tähemärke aga kõige rohkem Veevalajat. Veevalaja jaoks ei tule oktoobrikuu lõpp just kõige parem. Tal võib olla kohati tunne, et ta tegevusvabadust ja otsustuvõimet on tugevalt piiratud ja ta ei saa teha seda, mida ta teha tahaks. Mitmed väljakutsed on teda ees ootamas, talle võib tunduda, et ta elu on mõneks ajaks pausile lülitunud. Üks suurem väljakutse on teda ees ootamas. Aga see raske hetk aitab tal leida lahenduse oma probleemidele. Ning tegeleda sellega, mis on talle kõige tähtsam. Ja panna prioriteete paika.

Kommentaare ei ole