{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuur on Kaalude märgis, millist mõju see avaldab meile?

 Merkuur liikus retrograadselt ehk siis teisisõnu tagurpidi (aga olgu öeldud vahepealse märkusena, et tegemist on kõigest optilise il...

 Merkuur liikus retrograadselt ehk siis teisisõnu tagurpidi (aga olgu öeldud vahepealse märkusena, et tegemist on kõigest optilise illusiooniga) 10. septembrist kuni 2. oktoobrini, kõik astroloogiahuvilised teavad, et tegemist on üsna kardetava perioodiga. Nüüd on see õnneks läbi, Merkuur liigub taas õigetpidi ja jõudis täna, 11. oktoobril, Kaalude märki. Kuidas see meid aga mõjutab? 

 

foto : unsplash / NASA

Merkuur on suhtlemise ja mõtlemise planeet, Kaalude märk meeldib talle väga, seal tunneb ta end otsekui kodus. Meie jaoks tähendab see aga seda, et edaspidi pole vaja muret tunda arusaamatuste või möödarääkimiste pärast, sest nii Merkuuri, kui Kaalude energia aitab nurki siluda, parandades samal ajal omavahelisi suhteid. Merkuur Kaaludes toob kaasa palju häid uudiseid ja enne kõike soovib ta olla rahutooja ning lepitaja kõigi jaoks. Ilmselt märkasid paljud, kui raske oli septembris suhelda normaalselt ja kui palju pingeid tekkis täiesti tühiste asjade pärast. Nüüd aga kaovad kõik erimeelsused, praegu on õige aeg lahendada kõik oma probleemid teistega ära ja lihtsalt olla rahulikult. 

Tõenäoliselt sellepärast, et hoida sõnasõda ja pingeid ära iga hinnaga, võime me minna ainult nii kaugele, et hakkame lausa meelitama neid, keda pole vaja. Ja liiga palju keerutama oma sõnavõttudes, et olla kõigile meele järele. Ilmselt tuleb järgnevatel nädalatel ette palju tühje ja sisulagedaid sõnavõtte aga kui see hoiab inimesi omavahel tülli minemast, siis miks mitte. Ka see on Merkuuri mõju Kaalude märgis. Aga kokkuvõttes sõltub kõik muidugi ka sellest, millises tähemärgis sa oled sündinud. 

 

 

Õhumärkidele toob kindlasti Merkuuri aspekt head õnne kaasa. Kaalud võivad kindlad olla, et järgnevad nädalad toovad neile palju häid üllatusi. Veevalaja leiab tagasi oma hea huumorimeele ja teotahte. Tal võib tekkida üks väga hea idee, oleks hea, kui ta selle ellu rakendaks, sest see tõotab talle palju sisse tuua. Kaksikutele toob Merkuur Kaaludes kaasa lihtsalt õnne, on, mille üle rõõmustada. Head üllatused panevad silmad särama. 

Mis puutub Lõvisse ja Amburisse, siis on aeg luua uusi tutvusi, käia rohkem väljas, suhelda ja kasutada kõiki häid võimalusi ära. Kes otsib, see leiab ja just seda, mida ta vajab. Unistage suurelt, sest on võimalusi, mida tekib ainult kord elus. 

Maamärkidele meeldib väga eesolev periood, sellel ajal tunnevad nad end ilmselt nagu kalad vees ja leiavad, et elus on päris ilus. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits võiksid ainult ainult oma otsekohesusega natukene piiri pidada ja hoida rohkem teiste inimeste tundeid: kõik ei ole nii tugevad nagu nemad. 

 

 

Vähk ja Jäär on samuti tuntud oma otsekohese ütlemise poolest, järgnevad nädalad õpetavad neid väljenduma end natuke diplomaatilisemalt, selle asemel, et sõita teistest üle nagu teerull. 

Ja meie väikesed Kalakesed, sodiaagi viimased, peaksid natukene laskma ka teistel rääkida ning õppima paremini teisi ära kuulama. 

Need, kes igatsevad provokatsiooni ja sarkasmi järele, ei pea kaua kannatama, sest Merkuur liigub edasi Skorpioni märki juba 29. oktoobril.

Kommentaare ei ole