{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kellega Amburid läbi ei saa?

  foto : unsplash / Nicholas Sampson Sodiaagi suurel seiklej...

 

foto : unsplash / Nicholas Sampson

Sodiaagi suurel seiklejal Amburil on palju häid, isegi väga häid omadusi aga ka samuti puudusi nagu igal teisel. Loe, milliste tähemärkide esindajatega Amburid vähem sobivad. 

Elus on ikka nii, et on neid, kellega sa leiad kohe ühise keele ja tekib selline ühtekuuluvustunne ja siis on neid, kellega polegi nagu midagi rääkida, kohe alguses tekib selline piinlik vaikus. Astroloogid teavad, milles asi on. Ja nagunii kõikidele ei saagi meeldida. Ja nii on ka meie kalli Amburiga. Ka temal on omad eelistused. Ambur on tulemärk, ta teeb kõike ihu ja hingega. Üldiselt saab ta kõigiga hästi läbi aga ka ta temal on oma pisike nimekiri oma suurimatest vaenlastest ehk siis neist, kellega ta üldse läbi ei saa. 


Milline Ambur oma iseloomult on? 

Amburid on sündinud 22. novembri ja 21. detsembri vahel ja on selle tõttu hästi särava isiksusega. Ja seda ilmselt tänu sellele, et Ambur on tulemärk. Ambur on väga optimistlik, elurõõmus ja alati tegevuses, ta on nagu päikesekiir, mis soojendab külmal ajal. Ambur tahab kõike teada saada, ta võib rännata läbi kogu maailma ainuüksi selle tõttu, et rahuldada oma teadmistejanu ja avardada silmaringi. Aga Ambur ei ole ainult üks suur kaisukaru, sest Amburit sümboliseerib õhku lendav nool: tal on alati kaasas vibu ja nool ning see nool võib olla teinekord isegi väga terav. Ta ei tee kunagi haiget tahtlikult aga mõnikord ütleb ta rohkem, kui peaks. Ta peab kalliks oma vabadust ja iseseisvust, kui keegi peaks teda kuhugi kinni aheldama ja piirama tema vabadust, võib olla raske teda ära tunda. 



Kellega Ambur kõige paremini läbi saab? 

Ambur vajab enda kõrvale sama energilist ja aktiivset nagu tema isegi seda on. Ta leiab, et elu on elamiseks, mitte kodus istumiseks. Ta tahab lisada oma elule põnevust, tahab olla heas tujus, mitte ilmaasjata muretseda ning otsib inimesi, kes on rõõmsameelsed ja suhtlemisaldid. Ta otsib selliseid, kes on järgmisel hetkel võimelised kõik sinnapaika jätma ja järgnema talle teise maailma otsa. Tema ideaalne hingesõber on otse loomulikult Veevalaja. Ambur ja Veevalaja täiendavad teineteist nii hästi, et paremini ei saakski. Neil on sama eluvaade ja arvamus ühiskonnast. Neid tõmbab miski lausa teineteise poole. Nad unistavad salamisi maailmast, kus valitseks rahu ja sõprus. Üheskoos ronivad nad barrikaadidele, hoides käest kinni ja võitlevad õigluse eest ja ülekohtu vastu, kaitstes neid, kes abi vajavad. Või siis ajavad endale seljakoti selga ja lähevad koos maailma vallutama. 

Aga Amburi kõige parem sõber, see kes jääb kogu eluks, on ainult üks. See, keda ta peab enda jaoks kõige tähtsamaks, see, kellega tal tekib kohe klapp, see, kellega ta läheks läbi tulest ja veest ja see ei ole keegi muu, kui Jäär. Jäär võib olla Amburi elu armastus, Jäär võib olla ta parim sõber. Jäär toob tal ellu põnevust ja värskust. Neil on ainult üks mõte peas: viia oma kõige suuremad unistused ellu. Nad tegutsevad ega istu niisama pöidlaid keerutades. Nad isegi ei mõtle oma tegude tagajärgedele, sest neil ei ole lihtsalt aega raisata. Ambur ja Jäär on mõlemad tormaka loomusega. Ja võivad koos kõik teised sodiaagimärgid ära kurnata oma pideva ringi vehkimisega. Ja kuna nad nii hästi omavahel sobivad, on neil väga tihe päevakava: reisid, peod, plaanid... Neid on võimatu peatada.

 


Mis Amburit närvi ajab? 

Nagu öeldud, on Ambur suur optimist. Ta on peaaegu kogu aeg heas tujus ja rõõmus, kuhu ta ka ei lähe, ta paneb kohe kõik enda ümber särama. Ta oskab näidata ka teistele, kui ilus on elu. Üldiselt võiks arvata, et Ambur hoiab eemale igasugustest konfliktidest ja vaidlustest. Aga tegelikult võib ka Ambur olla üsna terav vajaduse korral. Mis teda kõige rohkem närvi ajab? See, kui keegi julgeb tema väärtushinnanguid puudutada. Või tahab tema vabadust piirata. Kui ta tunneb, et teda takistatakse või et ta on tupikseisus, siis võtab ta oma vibu ja noole välja ja sihib just parajasse kohta, kus ta nool kõige rohkem haiget teha võib. Kui tavaliselt räägib ta rahulikult, siis võib ta üsna ruttu häält tõsta. Ja kui ta näeb, et kõik see ei anna tulemusi, keerab ta sulle selja, läheb minema ega tule enam kunagi tagasi.

Teine asi, mis teda ärritab, on teiste inimeste vabadus. Ta on suur humanist ja vabaduse eest võitleja, ta tahab, et kõik tema lähedased end hästi tunneksid. Teiste alandajate suhtes võib ta olla halastamatu. Teda häirivad avaliku korra rikkujad üle kõige. Ja kui ta ärritub, siis eelkõige selleks, et teisi kaitsta. Kui ta näeb, et kellelegi tehakse liiga, võib ta näidata oma kihvu. On see hea või halb omadus, see jäägu igaühe enda otsustada. Aga see on ka üks põhjustest, miks meile Amburid nii väga meeldivad.


Kellele Amburid ei meeldi? 

Kui Amburi ja Veevalaja vahel on kohe algusest peale kokkukuuluvustunne ja alkeemia, siis teistega võib lugu olla keerulisem. Näiteks Vähi ja Amburi vahel võivad ruttu pinged tekkida. Vähk on veemärk, tuntud oma tundliku loomuse poolest, ta vajab sõpru, kes suudavad teda rahustada ja kellega ta tunneb end hästi ning kes aitavad tal oma eksistentsiaalsete kriiside ja hirmudega hakkama saada. Ambur sellisest asjast ja sellisest mõttemaailmast aru ei saa. Tema jaoks on see paljas ajaraiskamine. Ambur ei hakka oma sõpradele käevõrusid punuma sõpruse märgiks, tema ei näe sellel mõtet, tal on muudki oma ajaga peale hakata. Vähi märgi esindajad aga ainult hoolitsevad oma sõprade heaolu eest, nad on rahulikud ja tahavad südant puistata, samal ajal, kui Ambur tahab palju tegevust, naeru ja oskab saladusi hoida. Ilmselt said sa juba ise aru, et need kaks lihtsalt väsitavad teineteist ära.

 

 

Sama kehtib ka Neitsi kohta. Neitsi on liiga tõsise loomusega, liiga oma harjumustes kinni ja peab liiga tähtsaks oma head kasvatust, et sobida Amburiga. Ambur peab Neitsit heal juhul pedandiks ja tõsiseks kontrollfriigiks. Neitsi omalt poolt aga võib tunda, et Ambur elab mingis omas maailmas, millel pole reaalsusega midagi ühist. Kuna Ambur tahab Neitsit harjumuspärasest mugavustsoonist välja tõmmata ja Neitsi tahab Amburit maa peale tagasi tuua, siis ilmselt on kõigile selge, et nad lihtsalt omavahel ei sobi pikemas perspektiivis. Üks lihtsalt hakkab igavust tundma üsna kiiresti ja teine väsib Amburi pidevast lobast. Parem, kui nad ei ürita midagi ühist üles ehitada, vastasel korral võivad nad teineteist päris vihkama hakata. 


Miks see teooria kõigi puhul paika ei pea? 

Kas sina oled Ambur ja su parim sõber on sündinud Vähi tähtkujus? Ja eelnev jutt tundus sulle täiesti arusaamatuna ja sa üldse kahtled, kas sa meie artikleid enam lugeda edaspidi tahad, siis ära saa pahaseks, sest see ongi normaalne. Sest astroloogias ei saagi võtta kõike üks-ühele. Lihtsalt sa ei tohi kõike uskuda ja tõe pähe võtta, mida sa loed, vaid lugema üle ridade, sest sinu astroloogiline kaart ei koosne ainult päikesemärgist, arvesse tuleb võtta ka kuumärk ja planeetide seis sünni ajal. Jne, jne. Ainult nii saad sa päriselt teada, kellega sa sobid ja kellega mitte. Kui sa oled sündinud Amburi tähtkujus aga Skorpioni tõusumärgiga, siis pole vähimatki kahtlust, et sa saad Vähiga hästi läbi. Vähemalt nüüd sa tead ja oled targem!

Kommentaare ei ole