{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 4 kõige võimsamat tähemärki

  foto : unsplash / MARIOLA GROBELSKA Enne, kui me hakkame l...

 

foto : unsplash / MARIOLA GROBELSKA

Enne, kui me hakkame lähemalt rääkima horoskoobi kõige võimsamatest tähemärkidest, tuleks ära märkida, et iga tähemärk on omal moel ja talle omasel viisil domineeriv (seda saab näha astroloogiliselt sünnikaardilt, oma päikesemärgi tundmisest üksi ei piisa). Seega kõigil kaheteistkümnel tähemärgil on omad tugevad küljed, tänu millele on nad võimelised teisi mõjutama. 

Aga ilmselt tunned ka sina selliseid inimesi või vähemalt oled nendega kokku puutunud, kes on otsekui sündinud teisi juhtima: kui nad ruumi sisenevad, on tunda nende otsustusjõudu ja teotahet, nad teavad alati, mida teha ja mida öelda ning kohanevad ruttu iga olukorraga. Nad äratavad aukartust aga salamisi neid imetletakse. Tõenäoliselt on nad sündinud just nendes tähtkujudes, millest allpool juttu tuleb. 

Üldiselt on tegemist väga mõjuvõimsate inimestega, kes ei lase iialgi kellelgi endale pähe istuda. 

 

 


Lõvi

Lõvi teab, kuidas inimesi mõjutada. Esmapilgul võib ta paista aukartustäratav ja isegi osavõtmatu, tegelikult see aga nii ei ole. Lõvi on sündinud juhtima, tema jaoks on see nii loomulik, et ta isegi ei hakka mõtlema, et keegi teine võiks seda tema asemel paremini teha. Ta usub tõesti, et tema teab kõige paremini, mis teisele hea on ja mis mitte. Talle meeldib anda nõu ka siis, kui temalt seda ei küsita. Ta hoolitseb alati teiste eest, kaitseb rõhutuid ja täidab oma kohuseid nii nagu peab. 


Skorpion

Skorpioni tunneb ära juba pilgu järgi, sest tavaliselt on neil tuline pilk ning kindel loomus. Skorpionitel on selles nimekirjas kindel kohta. Nad on tugevad, iseseisvad ja väga head inimestetundjad. Kui Skorpion salvab, teeb see haiget. Skorpioni hammustus võib olla aga saatuslik ja teha haiget veel aastaid hiljem. Skorpion võib olla kõike seda, mida sa tahad ja mida sa ei taha. Kõik sõltub sellest, milline on sinu suhe temaga. Ta võib olla samal ajal lummav ja samal ajal ohtlik. Paljud tunnevad temaga koos olles aukartust, ta teeb oma pilguga teised natuke pelglikuks. Ta on valmis suurteks tegudeks aga abi paluda talle ei meeldi. Ta tahab edu saavutada aga üksi, ilma teiste abita. Parem on temaga hästi läbi saada, sest Skorpion on hästi pika vihaga. Ta saab alati oma tahtmist, ükskõik, kui kaua tal selleks aega ka ei lähe. 

 

 


Jäär

Jäär on sodiaagiratta esimene märk ja võib-olla sellepärast tahab ta alati ja kõiges olla esimene. Ta paistab silma väga erinevate valdkondade peal, ta on sündinud aga teisi juhtima. Ta ei lepi enne ega tunne tõelist rahulolu, kui ei ole tippu jõudnud. Selleks, et võita, võib ta teinekord korda saata meeletusi. Ta leiab alati lahendusi, ka kõige keerukamates situatsioonides. Jäära meeletu energia võib nii mõndagi ära väsitada aga samas seisab Jäär alati oma õiguste eest väljas ja kaitseb oma ja oma lähedaste huve. Ta ei anna kunagi alla ja selles ilmselt seisnebki tema tõeline jõud ja võim.


Kaljukits

Kui üldse on selline tähemärk, kes oma töökusega silma paistab, siis ei saa see olla keegi teine kui Kaljukits. Kaljukitsed on sündinud liidrid, valmis kogu maailma juhtimise enese peale võtma. Kaljukitsed võivad olla halastamatud, olles kardetavad konkurendid ja tõelised karjeristid. Kaljukits tahab teada, kuhu ta läheb ja kellega. Ta on kohusetundlik ja väga töökas.

Kaljukitsel on väga hea enesekontroll, mitte miski ega mitte keegi ei saa teda eesmärkidest eemale juhtida. Ta võib olla kohati liiga pragmaatiline ja autoritaarne. Talle järgnetakse ilma küsimusi esitamata, ta on lihtsalt selline, kelle iga sõna kuulatakse ja kelle vastu tekib kohe lugupidamine ning austus. Oma loomult on ta pigem introvertne, talle ei meeldi olla tähelepanu keskpunktis. Tal on vähe tõelisi sõpru aga need, kes on ta ümber, on väga väärtuslikud. 

 

 


Mida teised tähemärgid peaksid teadma

Ka Sõnni tähemärk on üks sodiaagi võimsamaid ja tugevamaid. Sõnnid teavad, mida nad tahavad ja saavad alati oma tahtmist. Nad on kangekaelsed, otsusekindlad ja visad. Eitus ei ole nende jaoks vastus. Nad ei karda midagi ja viivad oma eesmärgid ellu. 

Ka teistel sodiaagimärkidel on tugevaid jooni ja paljud paistavadki silma pigem positiivsete omaduste poolest. 

Jäärad, Neitsid ja Kaljukitsed on energilised ja ambitsioonikad aga samuti äärmiselt nõudlikud nii iseenda, kui teiste vastu. 

Vähid, Kaksikud ja Kalad on väga head suhtlejad.

Amburid ja Veevalajad aga on muretud, rõõmsameelsed ja iseseisvad.

Kaalud aga leiavad alati oma elus kuldse kesktee ja tasakaalu ning seda igas valdkonnas.

 

 

Kommentaare ei ole