{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mis värv sulle õnne toob vastavalt sinu sodiaagimärgile

  Foto : unsplash / Jeremy Bishop Kas sa tead, mis värv sull...

 

Foto : unsplash / Jeremy Bishop

Kas sa tead, mis värv sulle kõige rohkem meeldib? Võib-olla on tegemist just selle värviga, mis on määratud planeetide poolt sinu tähemärgile. Astroloogide sõnul on meil kõigil oma värv, mis toob meile õnne ja head edu elus. 

Igal värvitoonil on oma vibratsioon ning energiatase, mis omakorda mõjutab meie tuju. Kandes oma värvi või olles selle sees (kodus, tööl), võid sa muuta oma elu paremaks.

Astroloogias on iga sodiaagimärk seotud mõne elemendiga, mis omakorda on seotud teatud värvidega. 


Jäär

Punane

Jäär on juht, ta teeb kõike hingega. Ta on enesekindel ja julge, valmis alati uuteks väljakutseteks. Erkpunane stimuleerib teda ning mõjub väljakutsuvalt. Punane värv paneb teda end tundma veelgi võimsamana.

 

Sõnn

Roosa

Sõnn teab, mis talle meeldib. Talle oskab elu nautida ja veeta oma aega  lähedastega. Iga päev on tema jaoks uus võimalus teha endale kingitusi ning tunda rõõmu väikestest asjadest. Õrnroosa tuletab meelde, kui romantiline ta on ning muudab natuke pehmemaks tema kangekaelset loomust.

 

Kaksikud

Kollane

Kaksikud on oma loomult teadmistejanulised ning head suhtlejad. Nad on elava loomusega, alati valmis igal teemal sõna võtma ning rääkima tundide kaupa ükskõik millest. Rõõmus kollane värv sobib hästi tema optimistliku loomusega ning aitab tal selgemini oma plaane paika panna.

 

 

 

Vähk

Hõbedane

Vähk on kaastundlik ja tähelepanelik, ta tunneb kõike palju tugevamalt, kui teised. Kuu ise valitseb teda, seega pole üllatav, et Vähile toob õnne hõbedane värv.  


Lõvi

Kuldne

Lõvi on hästi dramaatiline ning teatraalne, talle meeldib olla tähelepanu keskmes. Nii nagu Päike, peab kogu maailm keerlema Lõvi ümber. Head õnne toob sulle kuldne värvus, mis peegeldab sinu võimu ning soovi olla nähtud.

 

Neitsi

Roheline

Neitsi tunneb end hästi siis, kui saab teisi aidata, jagada nõuandeid või aidates organiseerida midagi. Ta tahab tunda end kasulikuna ja lihtsalt tulla appi, kui on vaja. Sellepärast sobib talle hästi rahustav roheline, mis aitaks tal iseennast seejuures paremini tunda.

 

Kaalud

Taevasinine

Kaalude juures on kõik tasakaalu küsimus.  Ta kaalub alati ja igas olukorras plusse ja miinuseid ning tegutseb tõelise diplomaadina. Rahulik taevasinine värv toob talle hingerahu tagasi ning aitab õnne leida.

 

 

 

Skorpion

Must

Skorpion võlub oma salapärase ja müstilise loomusega. Must värv aitab tal paista veelgi salapärasemana ning tõmmata endale teiste uudishimulikke pilke.

 

Ambur

Oranž

Oma hingelt on ta seikleja. Oranž värv on rõõmus värv, ideaalne Amburi jaoks, kes hindab spontaansust, impulsiivsust ja julgust.

 

Kaljukits

Pruun

Kaljukitsed on väga ambitsioonikad, distsiplineeritud ja tugevalt kinni reaalses elus. Tänu neile omadustele sobib talle hästi asjalik ja pragmaatiline värv.

 

Veevalaja

Sinine

Veevalaja on uuenduslik ning loominguline, ta näeb maailma läbi visionääri pilgu. Ta on rohkem keskendunud ühiskondlikule ning humaansele heaolule, kui oma enese isikule. Ta on mässumeelse vaimuga. Sinine värv muudaks suhtlemist paremaks, kui ta oma ideid jagaks katsudes muuta maailma paremaks paigaks. 

 

Kalad

Lilla

Kalad on suured unistajad, kes elavad oma unistuste maailmas pilvede peal, selle asemel, et olla koos meiega siin maa peal. Lilla värv aitab tal veelgi võimendada oma kujutlusvõimet ning intuitsiooni ja aitab tal olla loomingulisem. 



 

 

 

  

 

 



 

 



 

 

 

 

 



 

Kommentaare ei ole