{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millised sodiaagimärgid on kõige kardetavamad konkurendid

  Foto : unsplash / bruce mars    Need 3 sodiaagimärki ei ko...

 

Foto : unsplash / bruce mars

 

 Need 3 sodiaagimärki ei kohku millegi ees tagasi selleks, et oma eesmärki saavutada. Nad tegutsevad kõik erineval moel aga suudavad alati saada oma tahtmist. 

Igale probleemile leidub lahendus. See ilmselt ongi nende kaljukindlaks deviisiks. Ka kõige hullematel hetkedel, teavad nad alati, kuidas puhtalt välja tulla sellest olukorrast. Nad kasutavad kõige rohkem oma intelligentsi, diplomaatiatunnet ja kõigutamatut otsusekindlust. 

 

 


Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Jäära tähtkujus sündinud on arvestatavad konkurendid. Jäär on sündinud juhtima vägesid, ta on võimeline motiveerima ka kõige saamatumaid. Ta on valmis kõigeks, et oma tahtmist saada. Tal on väga hea veenmisoskus. Ja nagu sellest kõigest oleks veel vähe, on ta ambitsioonikas, julge ja väga tugeva isiksusega. Ta ei karda tulevikku.

Teiste jaoks võivad kõik need ülalmainitud omadused aga muutuda ohtlikuks. Jäär on valmis kõigeks selleks, et oma eesmärke ja plaane ellu viia. Kui asjad ei lähe tema tahtmist mööda, näitab ta oma vähem meeldivat külge. Ta ei oska kaotada ega anna kunagi alla. Parem on põgeneda enne, kui ta vihastab.


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Teine tugev konkurent on Lõvi. Tema tahab, et kõikide pilgud oleksid tema peal. Ta tahab olla esimesel ja kõige kõrgemal poodiumil. Ta on varustatud tugeva isiksusega ja ta ei jäta kasutamata mitte ühtegi võimalust, mis tõotab talle au ja kuulsust kaasa tuua. Ta võtab aga väljakutsed vastu ainult juhul, kui teab, et ta võidab. 

Ta mõtleb ainult võidule ja tahab näha oma pilti ajalehes. Vastupidiselt Jäärale aga klaarib Lõvi oma arved teistega lojaalselt. Petmine ei kuulu tema sõnavara hulka. Kui sa peaksid temaga aga tööalaselt suhtlema, siis ära lase tal endale muljet avaldada. Talle meeldib teistele ühel või teisel viisil selgeks teha, et tema on kuningas. 

 

 


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Viimane tõsine konkurent on Skorpion. Ta on väga strateegiline ja on selle eest tänu võlgu oma intelligentsile. Ta asub iga väljakutse kallale nagu oleks mängus tema au ja hea nimi. Ta võib manipuleerida ja mängida teiste tunnetega selleks, et saavutada oma eesmärki. Ta teeb kõik, et tunda end kõikvõimsana. Tal on palju kinnisideid. 

Ta teeb kõik, et võita. Ja ta ootab oma meeskonnalt samasugust pühendumust. Skorpion ei andesta kunagi, kui sa peaksid alla andma või kahtlema tema ettevõttes. Ta on julge ja vapper, ta ei tunne kaastunnet, kui tal on vaja oma plaane ellu viia.



Kommentaare ei ole