{ads}

HIDE

Viimased

latest

Taim, mis aitab rikkust ligi tõmmata

    P ortulak-turdleht ehk ahvileivapuu toob Feng Shui järgi rikkust ja jõukust koju, kui ta paigutada kagu ilmakaarde. Tegelikul...

 

 

Portulak-turdleht ehk ahvileivapuu toob Feng Shui järgi rikkust ja jõukust koju, kui ta paigutada kagu ilmakaarde. Tegelikult on kõik väikeste ümmarguste lehtedega taimed head rikkuse ligitõmbajad, sest nende lehtede kuju meenutab rahamünte.

Ahvileivapuu sinu finantssektoris aitab sul raha ligi tõmmata.

Aga ole ettevaatlik, raha on vaja selleks, et saada seda, mida sa vajad õnnelik olemiseks, see ei tohi olla ise eesmärk. Sinu unistused ja soovid vajavad raha aga Feng Shui leiutati ajastul, kus tarbimisühiskond ei olnud veel välja kujunenud sellisel moel.

Ära unusta samuti lisamast oma soovi, mille sa võid kirjutada paberi peale, sinnasamma taime kõrvale. Tee nii, et see oleks miski, mis sind õnnelikuks muudaks ja mida sa tõesti vajad. Kõige uuem nutitelefon ei ole võib-olla just kõige parem idee, eks ole ju...
 
 
 


Sa võid tõsta ahvieivapuu toimet, lisades paar münti taimepotti.

Ahvileivapuu võid sa panna sinisesse metallpotti selleks, et metall tuletaks meelde raha ja veesinine värv dünamiseerib ja toidab Maa elemendi sektorit.

Ahvileivapuud on lihtne hooldada.

Lisaks sellele, et ahvieivapuu liidab sind jõukuse ja rikkusega, sisaldab ta eeterlikke õlisid, millel on positiivne mõju inimeste vaimsele ja füüsilisele energiale.

Kommentaare ei ole