{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop : vaata, millised tähemärgid kohe üldse omavahel ei sobi (pole mõtet üldse proovida)

Foto : unsplash / Alex Iby   Kõik inimesed ei usu astroloogi...

Foto : unsplash / Alex Iby

 

Kõik inimesed ei usu astroloogiat. On neid, kes usuvad horoskoopidesse kaljukindlalt ja kes küsivad kohe peale lühikest tutvust sinult, mis tähtkujus sa sündinud oled ja siis on neid, keda horoskoobid panevad õlgu kehitama. 

Kuidas ka ei ole sellega, horoskoopide järgi on paare, kes omavahel kohe üldse ei sobi astroloogiliselt. 

Kõige hullem paar on Kaalud ja Kaljukits. Koos olemine paneb neid ainult haigutama ja haigutamine on nakkav. Neil ei ole ühiseid jututeemasid. Tegemist on sodiaagi kõige igavama paariga. Paljude puhul tuleb muidugi arvesse võtta lisaks päikesemärgile ka tõusumärke jne.

 

Vaatame nüüd, millised on kõige sobimatumad sodiaagipaarid

 

Ambur ja Sõnn

Nad ei viitsi teineteisele meeldimiseks vaeva näha ega pingutada. Ambur peab liiga kalliks oma iseseisvust ning tahab tantsida varahommikuni. Sõnn peab kalliks kodu ning mugavust. Tema parimad õhtud mööduvad teleka ees diivanil. Kui Sõnn läheb puhkusele, siis valib ta spaa koos kõigi mugavustega. Kui Ambur läheb puhkusele, siis läheb ta matkama mägedesse. Nad ka suhtlevad erinevalt. Sõnnile meeldib lobiseda, ta huvitub küll teistest inimestest aga tal ei ole vaja tervet leegionit sõpru. Ambur aga on sageli mitu facebooki kontot, sest ta sõbrad ei mahu lihtsalt ühesse ära (jaa, toidupoe müüja on ka tema sõber).

Ambur ja Kaljukits

Kaljukits on arukas, iseseisev, tõsine ja ettenägelik. Täiesti vastand Amburile.  

Kaksikud ja Vähk

Kaksikud on sarkastilised, Vähk aga hästi tundlik. Nende suhtest ei tule midagi head. Kaksikud on impulsiivsed, kelle tuju muutub pidevalt. Kaksikutel on omaette huumorimeel, millest kõik aru ei saa. Nad mõjuvad täiesti traumeerivalt vaesele Vähile, kes ootab, et teinepool teda rahustaks, mitte ei ärritaks.

Kaksikud ja Jäär

Nad on mõlemad püsimatud, üliaktiivsed ja ärrituvad mitte millegi pärast. Nad ei saa ju omavahel läbi! 

 

 

Skorpion ja Jäär

Oma loomult on Skorpion ligipääsmatu ja jahe, selle tõttu unustame me tihti, et tegelikult on ta väga tundlik. Raske on teda kujutada ette koos Jääraga. Jäär tormab mõtlematult ringi ja vajadusel ründab. Varem või hiljem Skorpion solvub sellise käitumise peale. Ja kui Skorpion on haiget saanud, siis on parem üldse mitte seal läheduses olla. Alguses on ta vait ja siis salvab. 

Skorpion ja Kaksikud

Skorpion varjab oma kesta all oma õrna hinge, millest Kaksik kunagi aru ei saa.

Vähk ja Veevalaja

Vähk tahab turvatunnet, ta tahab, et teda rahustatakse, ta vajab kindlust. Veevalaja aga on kogu aeg hõivatud kogu maailma probleemidega ja tal lihtsalt ei jää aega Vähi jaoks. Alguses võib tunduda, et nad sobivad omavahel ideaalselt. Nad mõlemad tahavad avastada maailma, lõbutseda, jagada teineteisega oma salajasemaid mõtteid. Olla head teistega. Neist võiksid saada head sõbrad aga mitte paar.

Vähk ja Jäär

Vähk vajab, et teinepool teda kogu aeg rahustaks, Jäär aga tõmbab mööda maailma ringi.

Lõvi ja Kaljukits

Lõvil on vaja ruumi, selles ei saa kahelda. Kaljukits aga on hästi karismaatiline ning paistab silma oma tugeva tahtejõu poolest, ta lihtsalt ei leia oma kohta Lõvi kõrval. Lõvi on tema jaoks liiga sarkastiline ning üsna solvav mõnikord sellise kaitsetu olendi jaoks nagu Kaljukits. Isegi, kui Kaljukits võib olla tugev ja julge, siis tunneb ta end paremini sellises keskkonnas, kus tal lastakse rahulikult mõtelda.

Lõvi ja Sõnn

Lõvi tahab rääkida ning olla edukas kõikides oma ettevõtmistes, Sõnn aga tahab olla edukas vaikides. Talle ei meeldi uhkustada ja see neid muudabki erinevaks. Sõnn leiab, et Lõvi on liiga enesekeskne. 

 

 

Sõnn ja Ambur

Nad mõlemad on hästi iseseisvad ja armastavad oma tööd. Aga see, miks nad omavahel ei sobi, on see, et ühele meeldib väljas käija ja teisele mitte. Sõnn peab kalliks oma mugavust, ta ei viitsi iga õhtu välja minna. Tema eelistab veeta õhtut diivanil lesides.  

Sõnn ja Kaksikud

Nende vahel tekib varem või hiljem võimuvõitlus. 

Jäär ja Sõnn

Nad on mõlemad liiga kangekaelsed ja jonnakad selleks, et nende suhe õnnestuks. Nad on mõlemad liiga uhked ja truudusetud. Nende igapäevane elu on täis suuri tülisid ning mõttetuid vaidluseid, mitte kumbki ei taha alla anda ja mitte kumbki ei unusta kord öeldud sõnu. Alguses võib tunduda, et nad on õnnelikud aga tegelikult varem või hiljem viib elu neid lahku.

Jäär ja Kalad

Jäär ei uju vees nagu Kala! Või oled sa näinud? 

Neitsi ja Veevalaja

Nii sõpruses, kui armastuses on nende omavaheline suhe lihtsalt imelik. Neitsi ei mõista iialgi Veevalajat ja Veevalaja ei saa iialgi Neitsist aru. Nad mõlemad hoiavad omaette ja ei räägi oma mõtetest. Mis puutub aga siirusesse, siis Neitsi küll  naeratab näo ees, selja taga aga mõtleb kõigele sellele, mis talle ei meeldinud. Veevalaja aga ütleb kohe seda, mida ta mõtleb ja seda ilma liigselt sõnu valimata. 

Neitsi ja Jäär

Jäär on see, kes tormab ja tahab tegutseda, selle asemel, et mõtelda. Neitsi on tema vastand, sest Neitsi võib tundide kaupa analüüsida. 

Kaalud ja Kaljukits

No see on vana tuntud tõde, et Kaalud ja Kaljukits ei sobi kokku omavahel. Ja miks? Sest, Kaaludele ei meeldi selline tegelane nagu Kaljukits. Kaalud on muretu loomusega, võtavad elu sellisena nagu on, ei tunne masendust. Vastupidiselt Kaljukitsele. Kaljukits on kogu aeg stressi all. Kaalud tunnevad sellise inimese kõrval suurt igavust.

Kaalud ja Skorpion

Kaalud kaaluvad oma sõnu (piltlikult öeldes), Skorpion aga ei tea isegi seda, kuidas kirjutatakse sõna diplomaatiline.

Kaljukits ja Veevalaja 

Kaljukits ja Veevalaja võivad täiesti vabalt armuda teineteisesse. Nad on mõlemad diskreetsed ja tundlikud aga ei suuda luua tugevat ja kestvat suhet. Kaljukits on nagu ikka, liiga konservatiivne Veevalaja jaoks. Veevalaja tahab seigelda ja elada oma elu. Aga mõnikord vajab ka tema teadmist, et on vajalik kellelegi ja et teda armastatakse. Kaljukits ei saa sellisest muutusest aru, tema tahab enda kõrvale tasakaalukat inimest.

Kaljukits ja Kalad

Nad on mõlemad oma hingelt tundlikud ning hoiavad oma saladusi endale. Nad ei suuda lihtsalt koos elada. Mõtlevad liiga palju ja tegutsevad liiga vähe.

 

 

Veevalaja ja Skorpion

Oi, oi, oi! Kui neid midagi üldse seob, siis on see nende oskus öelda kohe seda, mida nad mõtlevad. Ainult, et probleem seisneb selles, et nad on mõlemad hästi tundlikud ja ei oska end teise asemele panna. Nad ei hooligi suurt teise inimese tunnetest, ütlevad asju välja täiesti toorelt ilma sõnu valimata ja mis sellest välja tuleb? Mõlemad peavad pikka viha ja ei anna iialgi andeks. 

Veevalaja ja Jäär

Veevalajale meeldib ilus ja muretu elu, Jäär tahab tegutseda, ta tahab elada. Veevalajale see ei meeldi sugugi.

Kalad ja Neitsi

Kalad ja Neitsi on mõlemad liiga tundlikud selleks, et koos elada. Nad hoiavad kõiki oma tundeid iseendale, väiksemgi kriitika võib mõjuda nagu nõel õhupallis. Nad on tegelikult hästi tundlikud, dramaatilised ja vaiksed. Nad piinavad iseennast lõpmatult ja vajavad tegelikult tugevat õlga, kedagi, kes neid mõistaks.

Kalad ja Kaalud

Nad ei sobi kokku. Sest Kalade jaoks on Kaalud nagu emotsionaalne hüppelaud. Nad võivad muutuda teineteisest liiga sõltuvaks. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

Kommentaare ei ole