{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks juuksed välja langevad

Foto : unsplash / Alexander Krivitskyi    Kõige parem iluhoo...

Foto : unsplash / Alexander Krivitskyi

 

 Kõige parem iluhooldusvahend, mida vaid vähesed tunnevad, on riisivesi. Laiemalt kasutatakse riisivett Aasias juustehoolduse juures, riisivesi paneb juuksed kiiremini kasvama. 

Ilmselt ei mõtle me riisi valmistades, et võiks riisi keeduvee kõrvale panna ja hoida seda alles. Lihtsalt keegi ei tea, et riisivesi sisaldab rohkelt vajalikke mineraale ja vitamiine, mis aitavad ravida ja leevendada mitmeid nahaprobleeme (päikesepõletus, nahaärritus, ekseem, akne jne). Lisaks sellele on riisivesi kasulik ka juustele, muutes juuksed tervemaks ning ilusamaks. 

 

 

Riisivesi on 100% looduslik toode. Ta sisaldab rohkelt tärklist, mis annab juustele sära ja muudab nad tugevamaks. Riisivesi on täis vajalikke vitamiine, mineraale ning antioksüdante, mis võimaldavad teha juustele ja peanahale täieliku noorenduskuuri. 

Riisivett võib kasutada loodusliku palsamina peale šampooniga pesemist või siis lisada loputusvee hulka. Sa võid teha riisiveega maski juustele kord nädalas, see annab su juustele ilusa läike. Hoia riisivee maski peas pool tundi ja loputa seejärel. Su juuksed on kohe palju pehmemad, säravamad ja siledamad. 

Riisivesi on kasulik ka peanahale. Selle jaoks määri riisivett otse peanahale ning lase seista 30 minutit - 1 tund. 

Riisivesi paneb juukseid kiiremini kasvama ja aitab kõõma vastu. 


 

Kommentaare ei ole