{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 9. september

  ...

 

foto : unsplash/ Brigitte Tohm

Jäär

Armastus. Sa vajad armastust, sa vajad hoolt, sa vajad kallistusi ja kedagi, kes sind mõistaks. Loodame, et su partner suudab vastata täna sinu ootustele. Töö. Pinged võivad tekkida töökaaslaste või ülemusega suheldes ja ilmselt on sul täna väga raske keskenduda ja teha oma tööd rahulikult. Tervis. Kui sa magaksid natuke rohkem, oleks su enesetunne parem. Raha. Ära unusta, et raha eest õnne osta ei saa

Väike nõuanne:  ära tee etteheiteid neile, kes ei ela samas tempos nagu sina


Sõnn

Armastus. See, milliseks tänane päev kujuneb, sõltub suurel määral sinust endast. Kui sa oled mõistev ja järeleandlik, läheb kõik hästi. Töö. Tööalased suhted ei ole hetkel kõige paremad, ole ettevaatlik ja mõtle enne, kui sa midagi ütled. Tervis. Merkuur muudab su tervist tugevamaks. Raha. Tänu planeetide seisule avanevad võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära unusta, et hädaldamine ja muretsemine on lihtsalt aja raiskamine ja ei midagi muud


Kaksikud

Armastus. Ilmselt oled just sina täna see, kes organiseerib ja kõike planeerib. Kõik ettepanekud tulevad just sinult. Ja sa teed kõik, et muuta oma elu paremaks. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Sa võid saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada, kõikide märkide järgi muutub su tervis päev-päevalt paremaks ja tugevamaks. Raha. Ära soorita ühtegi kahtlast tehingut.

Väike nõuanne: ole taktitundeline ja mõistev, teiste vastu tolerantsem


Vähk

Armastus. Jupiter kingib sulle ilusa päeva. Töö. Ole ettevõtlikum ja aktiivsem, ära oota, et teised sinu eest kõik ära teeksid. Tervis. Hea oleks, kui sa võtaksid aega ja hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Raha. Hoia silmad lahti ja haara kõikidest headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: pea alati oma lubadustest kinni, ka nendest, mis sa iseendale annad

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle ühe ootamatu üllatuse. Ilmselt saad sa kuulda asju, millest sul aimugi polnud. Töö. Ära hüppa üle oma varju ja ära unusta, et suur tükk ajab suu lõhki. Tervis. Kõik läheb hästi, hoia end ainult väsimuse eest. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: kui su elus on liiga palju rutiini ja üksluisust, siis võta midagi ette


Neitsi

Armastus. Tänu Saturnile oled sa valmis järeleandmisi tegema ja selle tõttu peaks kodune õhkkond olema rahulik. Töö. Varsti saad sa suuremat tegevusvabadust. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist, ära muretse. Raha. Asjad hakkavad liikuma paremas suunas.

Väike nõuanne: ära vaidle, katsu teistega paremini läbi saada


Kaalud

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, mis võib sulle meelde tuletada sinu suhte algusepäevi. Kui sa oled aga vallaline, siis ära istu liiga palju kodus. Töö. Täna saad sa ühe ootamatu telefonikõne. Tervis. Hoidu liialdustest ja mõtle rohkemoma tervise peale. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Skorpion

Armastus. Täna võid sa kohtuda oma suure armastusega, see on armastus esimesest silmapilgust. Inimene, keda sa oled kogu elu oodanud ja otsinud on sinu poole teel. Töö. Kui viimasel ajal on töö juures valitsev õhkkond olnud pingeline ja stressirohke, peaks arusaamatused nüüd kaduma. Tervis. Võta vabalt ja ära kurna ennast ära. Raha. Planeetide seis on üsna neutraalne, hoia seega ise oma rahaasjades silma peal.

Väike nõuanne: ära lase elul ennast maha murda

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis varu kannatlikkust ja ära hüppa esimese ettejuhtuva kaela. Töö. Sa ei saa alati võita ja kõik su plaanid ei lähe läbi. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Hoolitse paremini oma rahaasjade eest.

Väike nõuanne: ära muutu kannatamatuks, kui asjad ei lähe piisavalt ruttu


Kaljukits

Armastus. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida, kui sa oled vallaline, siis peaks tänane päev tooma su ellu armastust. Töö. Vii oma eesmärgid ellu. Tervis. Kõik saab korda, ära muretse. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära anna kiusatusele järgi


Veevalaja

Armastus. Pane oma vaim üllatusteks valmis, sest täna leiab aset üks väga tähtis kohtumine. Töö. Ära tee mitut asja korraga. Tervis. Jupiter ja Veenus kaitsevad su tervist. Raha. Täna võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: võta elu nii nagu see on, ilma kartmata ja muretsemata


Kalad

Armastus. Truudusega võib täna probleeme tekkida. Sa võid kohtuda inimesega, kes sulle väga meeldib ja sul on raske kiusatusele mitte järele anda. Kui sa oma praegusest suhtest aga hoolid, siis ära tee seda. Töö. Arvamused lähevad täna ilmselt lahku. Sa oled veendunud, et sinu ideed on paremad ja sinul on õigus. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

Kommentaare ei ole