{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 11. september

foto : u...

foto : unsplash / M Draa

 

 Jäär

Armastus. Minevikumälestused võivad täna meelde tulla või võib minevik ise ennast meelde tuletada. Töö. Ilmselt tekib täna põhjuseid rahulolematuseks. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Ära unusta, et võlg on võõra oma.

Väike nõuanne: igale probleemile leidub lahendus

 

Sõnn

Armastus. Saturn ei ole täna sinu armastuse sektoris selleks, et rahu kaasa tuua. Vastupidi, kodune õhkkond võib muutuda väga pingeliseks. Töö. Kiired ajad on kätte jõudnud, ära unusta kõiki oma otsuseid eelnevalt läbi kaaluda. Tervis. Katsu olla iga päev natuke rahus ja vaikuses. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine


Kaksikud

Armastus. Kui sa ootad seda õiget inimest, kes sind sõnadetagi mõistaks, siis täna ilmselt viib saatus sind temaga kokku. Töö. Jupiter toetab sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ole väga ettevaatlik ja ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse


Vähk

Armastus. Sa tahad praegu üksnes rahu ja vaikust, olla kaugel eemal kõikidest probleemidest. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Energiat on sul ilmselt rohkemgi, kui vaja. Ära unusta ainult õhtuti õigel ajal magama heita. Raha. Planeedid teevad sulle täna ilusa kingituse.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev ei tule ilmselt kõige parem, seega varu kannatlikku meelt. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, ära võta asju liiga isiklikult. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Üldiselt peaksid su rahaline seis hakkama vaikselt paranema.

Väike nõuanne: ära jää üksi oma muredega


Neitsi

Armastus. Võib-olla igatsed sa vahelduse järele ja leiad, et su eraelu on liiga üksluine ja igav. Ära siiski tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Töö. Ilmselt tunned sa mõnikord, et oled nagu hüüdja hääl kõrbes. Tervis. Sa oled liiga tundlikuks muutunud ja kannatad stressi all. Raha. Hea oleks, kui sa piiraksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: jäta minevik selja taha, ära hakka tuhast midagi otsima


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt oled sa ise keeranud selja armastusele ja hoiad oma väikest südant ainult iseendale. Sa kardad haiget saada. Töö. Sul on võib-olla tunne, et kõik su plaanid lähevad vett vedama ja sinu pingutusi ei näe keegi. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Jupiter kaitseb täna su rahaasju.

Väike nõuanne: ära hakka liiga kiiresti tänamatut sõpra taga rääkima


Skorpion

Armastus. Veenus kingib sulle ilusa päeva täis rõõmu ja armastust. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Üks õun iga päev hoiab arsti eemal. Raha. Ilmselt leiad sa täna ühe lahenduse oma probleemidele.

Väike nõuanne: ära suurusta

 


Ambur

Armastus. Kõik läheb nii hästi, kui võimalik täna. Töö. Kui sul on vaja rääkida mõnest tähtsast asjast, siis tee seda täna. Tervis. Ära kurna ise oma organismi ära. Raha. Ilmselt naeratab sulle rahaõnn täna.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Kaljukits

Armastus. Ära unusta hinnata rohkem seda, mis sul on. Näita oma tundeid välja ja ära mängi ükskõikset. Töö. Sul on väga head väljavaated, ära riku ise oma võimalusi ära. Tervis. Võta aega ka puhkamiseks. Raha. Ole ettenägelikum ja pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla


Veevalaja

Armastus. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu armastuse sektoris, seega see, milliseks tänane päev kujuneb, sõltub suurel määral sinust endast. Töö. Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi. Ära anna teistele võimalust enda peale näpuga näidata. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega


Kalad

Armastus. Armastus teeb pimedaks ja ilmselt sinu puhul peab see täna paika. Töö. Tänane päev ei tule just kõige kergem, varu kannatlikkust ja ära võta asju isiklikult. Tervis. Söö rohkem valgurikkaid toite. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju.

Väike nõuanne: võta täna mõned head otsused vastu

Kommentaare ei ole