{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 4. september

foto : u...

foto : unsplash / Meg MacDonald

 

 Jäär

Armastus. Veenus ise kaitseb sinu armuelu täna. Ja tänu sellele ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida. Töö. Ettetulevad viivitused ja takistused võivad su kannatlikkuse tõsiselt proovile panna. Tervis. Tervis peaks muutuma tugevamaks iga päevaga. Raha. Planeedid aitavad sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ela rohkem tänases päevas

 

Sõnn

Armastus. Tänasel päeval on sulle varuks palju üllatusi. Töö. Kõik läheb hästi, ole ainult ise rahulik ja lõpeta muretsemine. Tervis. Hoia oma närve, veeda rohkem aega looduses. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa midagi ütled


Kaksikud

Armastus. Su süda igatseb millegi muu järele ja sa ei ole võib-olla enam kindel, mida sa peaksid oma eluga edasi tegema. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, muidu magad head võimalused maha. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks


Vähk

Armastus. Kallista oma elukaaslast ja räägi talle oma soovidest ja igatsustest. Töö. Tavaline, rahulik päev on sind ees ootamas. tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa oled hakanud liiga palju kulutama, katsu olla edaspidi targem.

Väike nõuanne: ära usu kõiki meelitusi

 


Lõvi

Armastus. Jupiter kingib sulle ilusa päeva. Töö. Ilmselt tunned sa end palju paremini, kui viimasel ajal ja hakkad taas nägema oma kõike läbi parema valguse. Tervis. Võta rohkem aega enda jaoks, lihtsalt selleks, et olla rahus ja vaikuses. See on kõik, mida sa praegu vajad. Raha. Raha tuleb ja raha läheb.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem


Neitsi

Armastus. Ära oota, et su partner tooks sulle alla kuu ja tähed. Tee ise midagi, et muuta oma suhet paremaks. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda inimesega, kes pole enam vaba. Töö. Kindlusta oma positsiooni. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Merkuur toob sulle natuke raha täna juurde.

Väike nõuanne: ära võta asju nii palju südamesse


Kaalud

Armastus. Võib-olla hakkad sa täna jälle uskuma armastusse? Võib-olla täituvad täna mõned sinu unistused? Töö. Aeg on käärida käised üles ja tegutseda. Tervis. Ära kurna oma organismi ära, katsu rohkem puhata. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: sina ise võid muuta oma elu


Skorpion

Armastus. Jupiteri aspekti vaadates võib öelda, et täna on sind ees ootamas hea päev, kui sa tahad suud puhtaks rääkida, siis ära oota kauem. Töö. Ära unusta, et seintel on ka kõrvad. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära hakka täna mingeid rahalisi tehinguid sooritama. 

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha

 


Ambur

Armastus. Üks vana armastus võib täna välja ilmuda ja tekitada sinu südames ja elus suurt segadust. Töö. Haara headest võimalustest kinni ja ära tuku liiga palju. Tervis. Kui sa tunned väsimust, siis katsu tervislikumalt toituda. Raha. Erakordselt hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla ja ära kaota lootust


Kaljukits

Armastus. Kodune õhkkond on täna ilmselt pingeline, ära tee siiski midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Töö. Tänu oma tahtejõule saad sa kõikidest takistustest üle. Tervis. Energiat on sul rohkem kui vaja, tee sporti. Raha. Kõikide märkide järgi peaks tänane päev sulle raha juurde tooma.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini ja mõtle ainult häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Ära ole selline tähenärija, sa rikud enda ja teiste elu nii ära. Töö. Neptuun võib panna sind täna valiku ette. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid natuke jõuharjutusi ja hoolitseksid oma lihaste eest. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: ära suru oma tahtmist iga hinnaga läbi


Kalad

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis võid sa just täna kohtuda selle õige inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Töö. Paljutõotav päev on sind ees ootamas. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema täna heas vormis, ära unusta olla optimistlikum. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja sa leiad uusi võimalusi.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest

Kommentaare ei ole