{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 8. september

foto : u...

foto : unsplash / Blessing Ri

 

 Jäär

Armastus. Tänu planeetide mõjule võid sa täna muutuda eriti nõudlikuks nii iseenda, kui ka elukaaslase vastu. Sa võid muutuda täiesti väljakannatamatuks täna, seega võta midagi ette, et su lähedased ei peaks kannatama. Kui sa oled aga vallaline, siis ära mängi tulega. Töö. Pane oma eesmärgid ja plaanid paika ning hakka selles suunas tegutsema. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sulle täna liiga teha. Raha. Pluuto aspekt ei ole hetkel kõige parem, seega valva ise oma rahaasju.

Väike nõuanne: sina ise oled oma õnne sepp, muuda oma elu õnnelikuks


Sõnn

Armastus. Kui sa elad kellegagi koos, siis kaitse oma suhet pealetükkivate sugulaste eest. Kui sa oled vallaline, võid sa just täna kohtuda oma suure armastusega. Töö. Planeedid toetavad sind täna ja toovad sulle mitmeid häid võimalusi kätte. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: õpi nägema rohkem head, kui halba


Kaksikud

Armastus. Kui tänane päev ei tule just kõige parem ja valmistab pettumust, siis ära hakka veel sellepärast kohvreid pakkima. Töö. Saturn soovitab sul olla töökam ja kohusetundlikum. Tervis. Sinu eluviisidest sõltub palju, kui terve sa oled. Seega liigu rohkem ja toitu tervislikumalt. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma elujärge parandada.

Väike nõuanne: naudi rohkem lihtsaid rõõme


Vähk

Armastus. Vallalisi on ees ootamas paljutõotav päev. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võib üks vahejuhtum panna sind kahtlema partneri truuduses. Töö. Jupiter kaitseb sind täna töö juures. Tervis. Ole optimistlikum ja mõtle häid mõtteid. Stress teeb haigeks. Raha. Aeg on olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse

 


Lõvi

Armastus. Saturn võib täna pahandusi tekitada ja panna sind kahtlema oma tunnetes. Ära ütle midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Töö. Täna võid sa kuulda midagi eriti tähtsat, mis puudutab sind ja su töökaaslasi. Tervis. Ära söö liiga palju ja ära hakka ennast näljutama. Raha. Lotoga sa ilmselt täna ei võida aga natuke raha võid juurde saada küll.

Väike nõuanne: ära kiitle ega uhkusta


Neitsi

Armastus. Täna peaks õhus olema armastust ja romantikat. Võib juhtuda, et sa kohtud oma suure armastusega. Töö. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad tekkida, ära võta asju liiga isiklikult ja ära mine igast pisiasjast kohe põlema. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas maandada stressi. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ole tolerantsem ja lase teistel ka elada


Kaalud

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige meeldivam, rahaprobleemid võivad pingeid tekitada. Kui sa oled vallaline, siis ära ole liiga naiivne. Töö. Planeetide seis on väga hea. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Tee sporti ja toitu tervislikumalt. Raha. Marss aitab sul lahendada mõned rahaprobleemid.

Väike nõuanne: ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad


Skorpion

Armastus. Pane oma kaaslane rääkima, sa võid kuulda midagi, millest sul aimugi polnud. Töö. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu töö sektorit ja selle tõttu on sul täna vabad käed toimetada oma äranägemise järgi. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Valva oma vara.

Väike nõuanne: Vabasta end kõigest, mis sind koormab ja mida sa ei vaja

 


Ambur

Armastus. Ära hakka kodus teatrit tegema, sa oled küll hea näitleja aga rakenda oma talenti mujal ellu. Mõnikord armastad sa asju üle dramatiseerida. Töö. Kõik su pingutused kannavad vilja. Tervis. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida. Ainult väsimus võib sind täna kimbutada. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ära unusta panna iga kuu 10% kõrvale säästudeks.

Väike nõuanne: hoia oma head nime


Kaljukits

Armastus. Veenus toob su tänasesse päeva õnne ja armastust. Töö. Kui su töö on muutunud sinu jaoks igavaks ja tüütuks, kui sa tunned rahulolematust ja pettumust, siis hakka täna otsima paremaid pakkumisi. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära ehita õhulosse ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tooma kaasa armastust, ilusaid hetki, kirge, armukadedust, kolmandat isikut, keelatud armastust - ühesõnaga suuri üllatusi. Töö. Tänu Saturnile võid sa suuri asju täna korda saata. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema parem, sa ise oled ainult liiga närviline. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ole tagasihoidlikum ja ära kiitle liiga palju


Kalad

Armastus. Ilmselt oled sa õnnelik ja rahul oma eluga hetkel. Töö. Pane piirid paika ja ära lase teistel endale pähe istuda. Seisa oma huvide eest väljas. Tervis. Sa kannatad ärevushäirete ja stressi all. Raha. Mõned väiksemat sorti probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: näita, et sa oled võimeline mõtlema ka rahulikult ja objektiivsemalt

Kommentaare ei ole