{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 1. september

  foto : unsplash / Evan Buchholz Jäär Armastus. Ku...

 

foto : unsplash / Evan Buchholz

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis vaata ette, täna võib juhus või suur õnn sind kokku viia inimesega, kellest saab sinu elu armastus. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis katsu oma partneri eest rohkem hoolitseda ja ära otsi oma ellu vaheldust. Töö. Sa ei tea kunagi, mida tänane päev sulle toob, võib-olla on õhtul põhjust tähistamiseks. Tervis. Merkuur muudab su tervist tugevamaks. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: naerata rohkem


Sõnn

Armastus. Planeedid kaitsevad sind täna. Veenus kingib sulle ilusa päeva, täis häid üllatusi. Töö. Täna võid sa suuri asju ära teha, kui sa ainult ise seda tahad ja oled julgem ning ettevõtlikum. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna ühel või teisel moel. 

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees


Kaksikud

Armastus. Neptuun mõjutab täna sinu armastuse sektorit, võib juhtuda, et täna otsustate te elukaaslasega suud puhtaks rääkida. Kui sa oled aga vallaline, siis naudid sa vabadust, sind ei ole üldsegi lihtne kinni püüda. Töö. Ära kahtle oma võimetes ja oskustes. Tervis. Liigu rohkem ja ära unusta sporti teha. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika


Vähk

Armastus. Sa oled rahul sellega, mis sul on ja ei taha muuta oma elu keerulisemaks. Töö. Varu kannatlikku meelt, sa ei saa nagunii ise midagi muuta. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: aeglaselt sõuad, kaugele jõuad

 


Lõvi

Armastus. Suhe partneriga peaks olema hea ja rahulik, tänane päev ei tohiks probleeme kaasa tuua. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi teed.

Väike nõuanne: jää alati rahulikuks


Neitsi

Armastus. Sa ei aimagi, kes sulle täna helistab. Töö. Täna võid sa sõlmida ühe väga kasuliku tehingu. Tervis. Marss annab sulle energiat ja elujõudu juurde. Raha. Ole ettenägelikum ja ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Kaalud

Armastus. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma partneri eest, tunne huvi selle vastu, millised on ta soovid ja igatsused. Töö. Planeedid soovitavad sul olla sihikindlam ja järjepidevam. Ära mõtle endale probleeme juurde. Tervis. Kõik su võimalikud probleemid kaovad varem või hiljem. Raha. Jupiter toob sulle täna suurt rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja naerata rohkem, siis muutub su elu paremaks


Skorpion

Armastus. Katsu natukene rohkem näidata oma tõelisi tundeid välja ja ära mängi kogu aeg ükskõikset. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära ärritu nii palju

 


Ambur

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle palju rõõmu ja rahulolu. Töö. Mõned muutused võivad tekkida, tegemist võib-olla heade ja positiivsete muutustega, mis esmapilgul võivad aga segadust tekitada. Tervis. Toitu tervislikumalt ja mõtle ainult häid mõtteid. Raha. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida aga ei midagi ületamatut.

Väike nõuanne: ära ela kahetsustes


Kaljukits

Armastus. Ole kannatlikum ja hoolivam, kui sa tahad täna võimalikke probleeme ära hoida. Töö. Aeg on käised üles käärida ja hakata tööle. Näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Võib-olla oled sa liiga närviline viimasel ajal, katsu rohkem puhata ja võtta aega iseendale. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Veevalaja

Armastus. Täna võib õhkkond olla natuke liiga pingeline, ära ela oma halba tuju teiste peal välja. Töö. Kaitse oma õigusi ja ära lase teistel endale pähe istuda. Tervis. Sa peaksid olema täna heas vormis. Raha. Ära tekita ise oma ellu probleeme.

Väike nõuanne: muuda vaatenurka, teinekord sellest piisab selleks, et lahendusi leida


Kalad

Armastus. Merkuuri aspekt on üsna hea, tänu sellele peaks sind ees ootama meeldiv ja rahulik päev. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Õnneks on sul kõik vahendid, et suuremaid probleeme ära hoida. Tervis. Sa pead tegema rohkem sporti, et masendusest üle saada. Raha. Täna peaksid sa saama väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole otsekohesem

Kommentaare ei ole