{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 5. september

foto : u...

foto : unsplash / David Holifield


 

 Jäär

Armastus. Kõik läheb hästi. Leigete tunnete jaoks ruumi ei ole, ilmselt katsud sa teha kõik, et su suhe toimiks. Töö. Sul on raske jääda objektiivseks ja mitte võtta asju isiklikult. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa oma tervisest hoolid ja kui sa jääd mõistlikuks. Hoia rohkem oma südant. Raha. Hea oleks, kui sa hoiaksid oma rahaasjadel silma peal, kui sa tahad probleeme ära hoida.

Väike nõuanne: leia igas päevas aega ka iseenda jaoks

 

Sõnn

Armastus.  Merkuur aitab sind täna. Hea päev selleks, et rääkida südamest südamesse. Kui sa oled vallaline, on su väljavaated head. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Su tervis peaks olema täna üsna hea, katsu ainult leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Tänane päev võib sulle häid uudiseid kaasa tuua.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled


Kaksikud

Armastus. Planeedid kaitsevad täna sinu armastuse sektorit ja selle tõttu peaks sind ees ootamas hea päev. Töö. Igapäevane töö tekitab rohkem rahutust, kui rahulolu. Sul on raske tihti aru saada, mis toimub, korraga on tekkinud nii palju takistusi, et see tundub kohati absurdne. Tervis. Hea oleks, kui sa muudaksid oma toitumist tervislikumaks. Raha. Täna võib eriti hea rahaõnn sulle naeratada.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika


Vähk

Armastus. Sul on ilmselt muudki teha, kui mõtelda hetkel armastuse peale. Tööga seotud probleemid võtavad ära kogu sinu vaba aja ja muudavad sind rahutuks. Töö. Ära heida meelt, kui asjad ei lähe nii nagu sa seda oleksid tahtnud. Tervis. Sa oled liiga närviline ja vajad kiiresti puhkust. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda

 


Lõvi

Armastus. Jupiter aitab sul oma suhet paremaks ja lähedasemaks muuta. Töö. Tänane päev võib sulle ühe täiesti ootamatu uudise tuua. tervis. Ära unusta rohkem vett juua ja mõtelda ainult häid mõtteid. Raha. Kõik, mida sa puudutad, muutub kullaks.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem 


Neitsi

Armastus. Veenus valvab sind täna ja selle tõttu on sind ees ootamas hea päev. Töö. Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad tekkida, katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Tervis. Hoolitse ka oma selja eest. Raha. Hea päev selleks, et organiseerida paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Kaalud

Armastus. Üks inimene võtab täna sinuga kõikide märkide järgi ühendust, kellega sa pole ammu kokku saanud. Või satute te tänaval juhuslikult kokku. Töö. Ole ambitsioonikam ja usu rohkem iseendasse. Tervis. Hoia rohkem oma närve. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: sina ise oled võimeline muutma oma elu


Skorpion

Armastus. Üldiselt tundub, et tänane päev tuleb rahulik, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Hea oleks, kui sa sööksid täna tervislikumalt. Raha. Planeetide seis on üsna hea, hoia silmad lahti, sest kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: hoolitse ka enda eest 

 


Ambur

Armastus. Ära ole nii nõudlik teise inimese vastu, headuse ja armastusega jõuad sa kaugemale. Pidevalt etteheiteid tehes võid sa teha ise oma suhtele palju halba. Töö. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida aga ei midagi tõsist. tervis. Sa oled energiat täis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kaljukits

Armastus. Tänane päev ei tule ilmselt kõige parem, võib juhtuda, et kodune õhkkond on pingeline. Ära hakka omalt poolt õli tulle lisama. Töö. Marss aitab sul üle saada kõikidest takistustest ja lahendada kõik probleemid. Tervis. Ära istu õhtuti liiga kaua üleval. Raha. Jupiter toob sulle kõikide märkide järgi raha juurde.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid


Veevalaja

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Töö. Neptuun võib panna sind valiku ette. Tervis. Tee natuke sporti iga päev, see aitaks pingeid maandada. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära suru oma arvamust iga hinnaga teistele peale


Kalad

Armastus. Sa võid hakata kahtlema, kas sa oled langetanud õige otsuse ja kas sa saad õnnelikuks selle inimese kõrval. Sa võid hakata kahtlema omaenda tunnetes. Töö. Ära torma ega kiirusta, see võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Hoidu igasugustest liialdustest, söö rohkem värsket ja vitamiinirikast toitu ning mõtle häid mõtteid. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe hea uudise.

Väike nõuanne: ole rõõmus

Kommentaare ei ole