{ads}

HIDE

Viimased

latest

Oktoobrikuu horoskoop

foto : unsplash / Joseph Gonzalez   Uus kuu tähendab ka uut ...

foto : unsplash / Joseph Gonzalez

 

Uus kuu tähendab ka uut energiat. Oktoobris muudavad planeedid oma rütmi aeglasemaks. Peale natuke pingelist ja sündmusterohket septembrikuud, toob Kaalude aeg meile kaasa võimalust muuta oma elu rahulikumaks ning harmoonilisemaks. 


Jäära oktoobrikuu horoskoop

Peale septembrikuud, mida mõjutas kõige rohkem Merkuuri retrograad, leiad sa üles taas oma legendaarse jõu. Oktoobris on Merkuur Kaaludes ja Marss Kaksikutes, mõlemad planeedid toovad sulle kaasa head õnne ning edu tööasjades. Tõenäoliselt saad sa sellel kuul palju häid ideid ja alustad uute projektide elluviimisega. Ning sõlmid kasulikke lepinguid. Hea võimalus selleks, et teha karjääri. Täiskuu Jäära märgis 9. oktoobril on kuupäev, mille sa võiksid meelde jätta. Sest uus ajajärk on sinu elus algamas, mis võimaldab sul muuta oma elu palju paremaks. Ãœkskõik siis, millised pole ka sinu soovid ja unistused, sul on kõik võimalused ja vahendid, et viia ellu ka oma kõige suuremad unistused. Planeedid toovad su teele õigeid inimesi õigel hetkel. Veelgi enam, su lähedased toetavad sind just siis, kui sa neid kõige rohkem vajad. Mis puutub armastusse, siis toob oktoobrikuu sulle kaasa väga häid üllatusi. 


Sõnni oktoobrikuu horoskoop

Oktoobrikuud mõjutab kõige rohkem Kaalude energia, sest praegu on käimas Kaalude hooaeg. Järgnevatel nädalatel muutud sa tänu sellele veelgi diplomaatilisemaks. Võta piisavalt aeg selleks, et järele mõtelda ja ära torma. Sind võetakse kuulda, kui sa suhtled rahulikumalt ja oled teiste vastu paindlikum. Katsu rohkem nurki siluda. Ole valmis järeleandmisi tegema selleks, et viia oma eesmärgid ellu. Kindel on see, et Kaalude energia, täpsemalt veel Veenuse energia Kaalude märgis aitab sul leida stabiilsust. Veenus kaitseb sind ja ei lase kellelgi sulle liiga teha. Mis puutub rahaasjadesse, siis muutub su majanduslik seis paremaks. Tänu sellele võid sa hakata tegema suuremaid plaane. Ole ka ise ettevõtlikum. 


Kaksikud

Mida rohkem sa väljas käid ja teistega suhtled, seda paremini sa ennast tunned. Oktoober toob sulle kaasa palju üllatusi ja toredaid kohtumisi. Kiired planeedid - Veenus, Merkuur ja Marss - liidavad oma jõud selleks, et tuua su ellu rõõmu. Oktoobrikuu peaks olema täis suhtlemist erinevate inimestega. Sa ise peaksid olema heas tujus ja nautima oma elu. Sa oled see, kellest ei saa enam üle ega ümber. Sinu järgi tekib nõudlus. Sa inspireerid ja motiveerid. Sinu hea tuju nakatab ka teisi. Ja toob sulle õnne kaasa. Kui sa tahad paremat palka või otsid tasuvamat töökohta, siis oktoobrikuu toob sulle seda, mida sa otsid.

 

 


Vähk

Sa oled tundlik inimene, tugeva intuitsiooniga. Need head omadused juhatavad sind oktoobris ja aitavad sul leida hingerahu. Nii kodus kui teistega suheldes, lased sa oma tunnetel rääkida. Sa muutud veelgi paremaks ja hoolivamaks nii iseenda, kui ka teiste suhtes. Kuula oma sisemist häält. Ja muuda enda ning teiste elu paremaks.


Lõvi

Planeedid toovad sulle jõudu ning enesekindlust. Uue kuu energia motiveerib sind ja tekitab soovi muuta oma elu paremaks. Sa oled sündinud juhtima ja oled võimeline suuri asju korda saatma teiste abiga. Mis puutub tööasjadesse, siis muudab Marss Kaksikute märgis sind ambitsioonikamaks. Sul on häid ideid ja sa oled võtnud eesmärgiks need ellu viia. Merkuur Kaaludes aitab muuta su suhteid teistega paremaks. Sa leiad toetajaid, kes aitavad sind su ettevõtmistes. Ja sa viid oma unistused ellu ilma suuremate raskusteta. 


Neitsi

Järgnevatel nädalatel võib sulle tunduda, et keegi nagu meelega tekitaks sinu elus pahandust. Sa oled tavaliselt see, kes kõike ette näeb ja alati oma elu on suutnud hästi organiseerida, oktoobris aga pead sa kõik mitu korda üle kontrollima. Oktoober tuleb kiire ja sündmusterohke, tõenäoliselt tekitab igapäevane elus sinus suurt stressi. Õnneks oled sa piisavalt leidlik ja leiad väljapääsu oma olukorrast. Ja see halb periood ei kesta kaua. Usalda rohkem iseennast ja kõik läheb hästi. Oktoobri lõpp tuleb juba palju parem. 

 

 


Kaalud

Oktoobris läheb sinul väga hästi. Septembrikuu ei olnud just kõige parem, oktoobris oled sa jälle sina ise: enesekindel ja edasipürgiv. Valmis vallutama kogu maailma. Sa oled diplomaatiline, kuulad kõiki ära ja sinu võlud ei jäta kedagi ükskõikseks. Sa võid muuta oma elu selliseks nagu sa ise tahad, sest oktoober toob sulle kaasa palju häid võimalusi. Head uudised on sind ootamas nii töö juures, kui eraelus. Kui sa oled vallaline, siis 22 - 23. oktoobri paiku peaks üks tähtis kohtumine aset leidma.


Skorpion

Mitmed väljakutsed on sind ees ootamas. Planeetidel on sinu jaoks tähtis missioon: sa pead leidma oma hingerahu tagasi ja lõpetama muretsemise. Kas sa arvad, et see on niisama lihtne? Võib-olla teiste jaoks küll aga sinu puhul ei pea see paika. Sa elad kahes paradoksaalses maailmas, sa tahad oma minevikku unustada aga tulevik hirmutab sind liiga palju. Oktoobris võid sa tunda, et käid paksu, tiheda udu sees. Sa ei tea enam täpselt, kuhu sa lähed ja mida sa tegema pead. Raske on nii edasi liikuda. Selleks, et  hingerahu leida, pead sa leidma kuldse kesktee, tasakaalu oma elus. Planeete uskudes leiad sa selle, mida sa otsid, oktoobrikuu keskel. Ära otsi kõigele vastust. Vabasta end mineviku koormast. Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril aitab sul tõusta tuhast nagu fööniks ning unustada kõik oma mured, hirmud ja kartused. Oled sa valmis? 


Ambur

Ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna ära teha. Kasuta ära Jupiteri head energiat Jäära märgis, mis juhatab sind õigele teele. Jupiter toob sulle head õnne kaasa. Muudab sind loomingulisemaks ja aitab sul oma eluga edasi liikuda just selles suunas nagu sina seda tahad. Sa leiad vahendi, mille abil viia oma kõige suuremad unistused ellu. Merkuur, Veenus ja Päike Kaalude märgis aitavad sul kohtuda õigete inimestega. Sa oled seal, kus sa olema pead. Õiges kohas, õigel hetkel. Oktoober toob sulle palju head õnne ja edu töö juures. 

 

 


Kaljukits

Sina teed lausa sensatsiooni oktoobris. Su populaarsus aina kasvab. Ãœldiselt väldid sa suuri seltskondi, oktoobris ei anta sulle teist võimalust. Hoolimata sellest, mida sina tahad, leiad sa end sündmustekeerisest. Sa pead ka õppima elama käesolevas hetkes ja mitte tegema kogu aeg tulevikuplaane. Sa ei saa oma elus kõike kontrollida. Planeetidel on sinu jaoks kindel plaan tehtud. Planeedid tahavad, et sa muutud enesekindlamaks ja tuleksid oma mugavustsoonist välja. Oktoobris leiavad mitmed kohtumised aset. Töö juures õnnestuvad mitmed plaanid. Sa leiad võimalused, mille abil saada seda, mida sa tahad. 


Veevalaja

Heiska purjed ja ära vaata taha. Uued tuuled hakkavad sinu elus puhuma oktoobrikuus. Uus algus on sind ootamas. Mille algus? Seda otsustad juba sina ise. Kuidas ka ei ole, planeedid on sinuga ja toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Kasuta seda erakordset võimalust ära. Ja võta aega maha selleks, et luua uusi tutvusi. Rohkem, kui kunagi varem, vajad sa teisi, et viia oma eesmärke ellu. Sul on palju häid ideid, ära hoia neid ainult endale. 


Kalad

Töö juures võib hakata juhtuma ootamatuid asju ja see võib tekitada mõningast segadust. Oktoobrikuu esimestel nädalatel võivad kõik su plaanid minna vett vedama. Sa pead kiiresti reageerima õigel hetkel ning hea oleks, kui sul oleks alati varuplaan tagataskus olemas. Peale seda olukord õnneks rahuneb maha. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma eraelu eest. Su lähedased vajavad sind ja sina vajad neid. Kasuta seda perioodi, et muuta oma suhteid teistega paremaks. Oktoobris tahad sa midagi ära teha, et muuta maailma paremaks paigaks. Noorkuu Skorpionis avab sinu elus uue peatüki. Ja aitab sul viia ellu oma eesmärke. 


Kodused lood © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole