{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 5 - 11. september

  foto : unsplash / Kate Laine Jäär Armastus. Mäles...

 

foto : unsplash / Kate Laine

Jäär

Armastus. Mälestused, mälestused.... Need ilusad mälestused. Mõnikord on kahju, et kaotatud aega tagasi kerida ei saa. Sa mõtled ikka veel ühe inimese peale, kellel oli sinu elus tähtis koht. Ja sa tabad end tihti teda võrdlemast oma uue partneriga. Kui sa oled vallaline, siis saad sa iseendaga nii hästi läbi, et ei vaja kedagi teist enda kõrvale. Raha. Mis puutub rahaasjadesse, siis toob see nädal sulle häid uudiseid. Kõikide märkide järgi peaksid sa raha juurde saama. Planeetidel on sinu jaoks varuks üks väga ilus üllatus. Tervis. Saturn mõjutab sellel nädalal sinu tervist. Ja tänu sellele peaksid sa olema optimistlikult meelestatud ning terve.  


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis katsu natuke paremini ennast kontrollida, sest sa hirmutad kõik oma austajad ära. Tegelikult sa kardad haiget saada ja võid selle tõttu olla nii nõudlik, et keegi sulle läheneda ei julge. Raha. See nädal ei tule just kõige parem, mõned raskused ja probleemid võivad tekkida. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini. Vajadusel pea targematega nõu. Tervis. Sellel nädalal peaksid sa olema pigem rahulik. Ära ainult liiga laisaks kätte mine. Ilmselt oled sa otsustanud hoida eemale igasugusest stressist. 

 

Kaksikud

Armastus. Sa tahad olla vaba ja vallaline ja oled otsustanud teha ainult oma tahtmist. Sa ei ole enam nõus jagama ei autot ega voodit. Sa ei ole nõus jagama isegi oma kassi ja koera. Ja veelgi vähem oled sa nõus rääkima sellest, mis sinuga lahti on. Raha. Kui sa ette ei vaata, võid sa endale probleeme kaela tõmmata. Ära lange petuskeemide ohvriks. Ole ettenägelikum ja oota paremad ajad ära. Tervis. Ilmselt ei ole sa kõige paremas vormis sellel nädalal, väikesed terviseprobleemid ei anna asu ja võtavad tuju ära. Katsu sellel nädalal rohkem oma tervise eest hoolitseda. 

 

Vähk

Armastus. Üks vahejuhtum võib sulle anda põhjust hakata kahtlustama, kas su kaaslane sulle on ikka nii truu nagu ta seda väidab. Võib-olla on tal keegi teine? Võib-olla meeldib talle keegi teine? Võib-olla on tal suhe ühe kolleegiga? Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt oled sa hetkel nagu kits kahe heinakuhja vahel. Raha. Tark Merkuur soovitab sul mõtelda rahulikult enne, kui sa millelegi alla kirjutad. Sa ei tea kunagi millised riskid millega kaasnevad. Tervis. Saturn soovitab sul D-vitamiini võtta lisaks. 

 


Lõvi

Armastus. Uraan sinu astroloogilises taevas tõotab kaasa tuua uusi tutvusi ja lahku minemisi. Mõned suuremat sorti muutused peaksid sellel nädalal aset leidma, mis võivad muuta kogu su ülejäänud elu. Töö. Töö juures valitsev õhkkond võib olla natuke pingelisem, see võtab tuju ära. Sa pead mõtlema rohkem iseenda peale ega võtma asju nii isiklikult. Ära lihtsalt tee välja. Tervis. Liigu rohkem ja tee sporti, see aitab masenduse vastu. 


Neitsi

Armastus. Sellel nädalal võid sa enamiku ajast olla lihtsalt halvas tujus ja selle tõttu kannatab eelkõige sinu pereelu. Ära ole nii egoistlik ja katsu arvestada ka teistega. Ära tee teistele oma sõnadega haiget. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt ei huvita su austajad sind praegu üldsegi. Sul on muidki probleeme, mida lahendada. Töö. Sul on mitu head plaani, mida sa tahaksid ellu viia. Ja sa teed kõik, mis võimalik, et oma seljatagust kindlustada. Ära muretse, sind on ees ootamas hea nädal, mis peaks sulle kõikide märkide järgi tooma paar head uudist. Usu iseendasse ja oma võimetesse. Tervis. Kõik läheb hästi, ära mõtle ise ennast haigeks ja ära unusta olla optimistlikum.

 

Kaalud

Armastus.  Üks inimene helistab sulle sellel nädalal. Sa tunned teda, teie vahel oli midagi kunagi. Vanad mälestused tulevad meelde. Ära hakka siiski tulega mängima. Töö. Sa oled tegus ja motiveeritud. Ja tunned oma väärtust ega lase kellelgi endale pähe istuda. Vajadusel oled sa alati valmis oma õigusi kaitsma. Planeetide seisu vaadates on praegu õige aeg rääkida ülemusega palgatõusust. Tervis. Sellel nädalal peaks su tervis olema üsna hea. Tänu Jupiterile ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Katsu võtta aega puhkamiseks.


Skorpion

Armastus. Vaadates planeetide seisu võib arvata, et armastus ei ole sellel nädalal sinu elus kõige tähtsamal kohal. Sa eelistad palju rohkem veeta aega oma sõprade või töökaaslastega, isegi vanatädiga rääkimine on huvitavam, kui oma elukaaslasega koos olemine. Töö. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Ja ära tee liiga ennatlikke järeldusi. Sa ei tea kogu tõde ja võid ise enda peas endale asju ette kujutada. Tervis. Praegu on sul vaja hakata enda tervise eest rohkem hoolitsema. Just sellel nädalal katsu näiteks rohkem liikuda ja toituda tervislikumalt.

 


Ambur

Armastus. Ära hakka mõtlema selle üle, kas olla või mitte olla. See ei vii sind kuhugi. Ja ära hakka oma elukaaslast tüütama eksistentsiaalsete küsimustega. Ilmselt ei saa sa aru, miks sa just tema valisid ja miks sa temaga koos oled. Ilmselt tunned sa sellel nädalal kerget masendust. Töö. Sa tahad teenida rohkem ja leida paremat töökohta. Jupiter on saabumas sinu astroloogilisesse taevasse ja aitab sul oma unistusi ellu viia. Tervis. Võib-olla kimbutavad sind sellel nädalal peavalud. Aga ei midagi tõsist, õnneks möödub see ruttu.


Kaljukits

Armastus. Sa muretsed ilmaasjata. Sa võid hakata kahtlustama oma elukaaslast selles, et ta on kergemeelne ja vaatab mujale aga see on täiesti vale. Sa rikud ise kõik ilusa ära lihtsalt. Töö. Sa saad kõikidest raskustest üle tänu Saturni toetusele. Jätka samas vaimus. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis ja pigem optimistlik. Terves kehas terve vaim. 


Veevalaja

Armastus. Ära mõtle ennast haigeks. Ära tee liiga ennatlikke järeldusi, kui teine tuleb liiga hilja koju. Ole avatum ja mõistvam. Ja tee ise midagi, mis aitaks luua paremat õhkkond kodus ning muudaks teie omavahelist suhet usalduslikumaks. Raha. Kõikide märkide järgi peaks see nädal tooma sulle häid uudiseid. Veenus aitab sul parandada oma majanduslikku seisu. Tervis. Võib-olla ei ole su tervis sellel nädalal kõige tugevam, katsu enda eest rohkem hoolitseda ja mõtle ainult häid mõtteid.


Kalad

Armastus. Ära heida meelt, kui teine inimene ei pööra sulle nii palju tähelepanu nagu sa tahaksid. See ei tähenda veel, et teie lugu on läbi ja aeg on kohvrid pakkida. Raha. Aeg on püksirihma koomale tõmmata ja elada mõnda aega kokkuhoidlikumalt. Ära anna kiusatusele järgi, koosta poodi minnes alati nimekiri ja ära osta asju, mida sa ei vaja. Pea eelarvest kinni. Tervis. Hoia oma vaimset tervist, veeda rohkem aega looduses ja tee sporti. Hoia stressist eemale, ära muretse ennast haigeks ja kõik läheb hästi. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole