{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 19 - 25. september

  ...

 

foto : unsplash / Jeremy Thomas

Jäär

Kuu Vähi märgis nädala alguses võib sind panna kahtlema oma ettevõtmistes. Olles seotud Merkuuriga, mis on hetkel retrograadselt liikumas Kaalude märgis on parem, kui sa ei kiirusta oma valikute langetamise ja otsuste tegemisega, sest sa võid seda hiljem kahetseda. Päike jõuab Kaalude märki 23. septembril, olles opositsioonis Jupiteriga. Seega on võimalik, et su mõned su plaanid ei liigu enam edasi või jäävad teadmata põhjustel seisma, see võib panna sind sügavamalt järele mõtlema kõige üle. Kuu on Lõvi märgis 21-22. septembril ja tänu sellele peaks su elus algama rahulikum periood. Kuula rohkem iseennast, võib juhtuda, et sa vajad puhkust. Noorkuu on Kaaludes 25. septembril ja paneb sind reaalsusega tõtt vaatama. 

Nädalapäev : kolmapäev

Võtmesõna : abivahendid

 

 

Sõnn

Rahulik nädal on sind ees ootamas, parem oleks, kui võimaluse korral lükkad sa edasi kõik sõidud, mis ei vaja tingimata sinu kohalolekut. Sa võid uhkust tunda kõige selle üle, mida sa oma elus oled ära teinud. 23. septembril jõuab Päike Kaalude märki. Sinu jaoks tähendab see seda, et sinu elus on algamas ilus aeg, mis peaks sind muutma veelgi enesekindlamaks. Mitmed head uudised ja isiklikud võidud on sind ees ootamas. Noorkuu Kaalude märgis 25. septembril toob sulle head õnne kaasa. Merkuuri jõudmine Neitsi märki võib tähendada seda, et sa pead oma rahaasjad üle vaatama. 23 - 24. septembril muudab Kuu Neitsis sind eriti produktiivseks, kasuta seda ära selleks, et suuri asju korda saata.

Nädalapäev : esmaspäev

Võtmesõna : tänulikkus 

 

Kaksikud

See nädal tuleb üsna produktiivne, Marss on ikka veel sinu märgis ja harmoonilises aspektis Jupiteriga, tänu sellele võid sa suuri asju sellel nädalal ära teha, eriti 21 - 22. septembri paiku, kui Kuu on Lõvi märgis. Ära hakka ainult kõike liiga kergekäeliselt võtma, sest võib juhtuda, et sul tuleb lahendada mõned juriidilist laadi küsimused või rahaga seotud probleemid. Merkuur jõuab tagasi Neitsi märki 24. septembril ja see võib tekitada pingeid suhtlemise vallas. Katsu ignoreerida selles asemel, et lõputult vaielda. Päike on Kaalude märgis 23. septembril, noorkuu Kaaludes 25. septembril ja tänu sellele peaksid paranema kõik suhtlemisprobleemid, muidugi juhul, kui sa ei ole läinud liiga kaugele oma sõnadega. 

Nädalapäev : pühapäev

Võtmesõna : tasakaal

 

 

Vähk

Kuu on sinu märgis 19 - 20. septembril ja toob sulle head õnne kaasa, kasuta seda ära, eriti töö juures. 23 - 24. septembril on Kuu aga Neitsi märgis ja see aitab sul paremini organiseerida oma elu. Võimalik, et üks ootamatu vahejuhtum leiab aset nädala keskel. Päikese jõudmine Kaalude märki paneb sind kahtlema paljudes asjades. Võta aega järele mõtlemiseks, oleks ju kahju, kui sa hakkaksid tegelema millegagi, mis sulle üldse ei sobi ja teeksid seda ainult sellepärast, et kellelegi teisele meele järgi olla. Noorkuu Kaalude märkis 25. septembril võib sinu jaoks olla üsna väsitav ja kurnav, katsu võtta aega lihtsalt iseendale.

Nädalapäev : esmaspäev

Võtmesõna : intuitsioon ja mõistus


Lõvi

Väga ilus nädal on sind ees ootamas tänu Kuule sinu märgis 21 - 22. septembril. See toob sulle kaasa head õnne ja häid võimalusi. Veenus Neitsi märgis paneb sind mõtlema praktilisemalt, seega katsu piirata sellel nädalal oma kulutusi. Eesolev nädal peaks tooma õnne ka armastuses. Päike on jõudmas Kaalude märki ja muudab sind enesekindlamaks. Noorkuu Kaaludes 25. septembril on hea aeg selleks, et teha mõne uue projektiga algust. 

Nädalapäev : pühapäev

Võtmesõna : uus algus


Neitsi

Sellel nädalal on Päike sinu märgis alates 23. septembrist, sina aga tunned ikka veel Veenuse mõju. Seega peaks su eesolev nädal olema ikka täis veel armastust. 24. septembril jõuab Merkuur sinu märki, seega oleks hea, kui sa oleksid hoolikam administratiivasjadega ümber käies. Kuu on Vähi märgis 19 - 20. septembril ja muudab su intuitsiooni veelgi tugevamaks. Lase ennast juhtida. 25. septembril on noorkuu Kaalude märgis, olles harmoonilises aspektis Saturniga Veevalajas. Tänu sellele peaks nädala lõpp tulema emotsiooniderohke ja parem on, kui sa kasutad seda perioodi selleks, et rääkida sellest, mis sul südamel on. Nii tunned sa ise ennast paremini.

Nädalapäev : teisipäev

Võtmesõna: dialoog

 

 

Kaalud

Sündmusterohke ja väga emotsionaalne nädal on sind ees ootamas. Ära lase probleemidel end maha murda, Päike on jõudmas sinu märki ja see tähendab, et sinu sünnipäev ei ole enam kaugel. Noorkuu on sinu märgis 25. septembril, olles harmoonilises aspektid Marsi ja Saturniga. See muudab sind produktiivsemaks ja iseseisvamaks. Jupiter Jääras on opositsioonis noorkuuga, see võib tähendada potentsiaalset liialdamist aga kõikide märkide järgi tundub, et planeedid toetavad sind. Ära unusta, et kõik on võimalik. 

Nädalapäev : pühapäev

Võtmesõna : ole ettevõtlikum

 


Skorpion

Kuu Vähi märgis 19 - 20. septembril võib panna sind uue pilguga nägema midagi, mis on seotud sinu pere ja lähedastega. Võimalik, et üks ebameeldiv olukord, mis on juba tükk aega kestnud, võtab teise ja parema suuna. Lisaks võib Merkuuri jõudmine Neitsi märki 23. septembril tekitada palju segadust. Katsu sellel ajal rohkem jälgida olukorda kõrvalt ja vähem sekkuda. Tegutsemiseks on alati hiljem aega. Päike jõuab Kaalude märki ning soovitab sul oma mugavustsoonist välja tulla oma partneri või teiste inimestega suheldes. Võib-olla tunned sa suuremat vajadust suhtlemise järele 25. septembri paiku, kui noorkuu on Kaalude märgis. 

Nädalapäev : reede

Võtmesõna : võluv

 

Ambur

Sellel nädalal võib kõike juhtuda, tänu sellele, et Merkuur retrograadis liigub Neitsi märki. Sinu jaoks tähendab see seda, et sul tuleb olla ettevaatlikum, eriti arvudega. Kuu Lõvi märgis 21 - 22. septembris aitab sul ühe ammuse eesmärgi lõpuks ometi ellu viia, mis tükk aega oli paigal seisnud. Üldiselt sõltub aga kõik otsusekindlusest ja heast juhusest. Päike jõuab Kaalude märki 23. septembril ja sinu jaoks tähendab see seda, et mõned asjad sinu elus muutuvad selgemaks ja konkreetsemaks. Näiteks nagu töövestlus või müügitehing. Kasuta ära noorkuu energiat Kaalude märgis selleks, et panna kirja kõik oma unistused ja soovid, need lähevad täide.

Nädalapäev : pühapäev

Võtmesõna: ideaalid

 

 

Kaljukits

Kuu Vähi märgis 19 - 20. septembris paneb sind mõtlema minevikus aset leidnud asjade üle. Ära lase oma minevikul rikkuda oma tänast elu. Katsu mõista, mis sind rahutuks teeb, tänu Merkuuri saabumisele Neitsi märki 24. septembril saad sa ilmselt sellega hakkama ja leiad oma probleemidele lahenduse. Päike jõuab Kaalude märki 23. septembril, ilmselt tuleb sul oma mugavustsoonist paarisuhtes välja tulla. Noorkuu Kaaludes 25. septembril tuleb sinu jaoks eriti kurnav, kui peakski vaidluseks minema, siis katsu vähemalt ise jääda rahulikuks. Jupiter Jäära märgis on opositsioonis noorkuuga ja tänu sellele võid sa muutuda kannatamatuks.

Nädalapäev : reede

Võtmesõna: kontrolli ennast


Veevalaja

Kuu on Lõvi märgis 21-22. septembril ja paneb sind nii mõnegi asja üle järele mõtlema, ära hakka ennast teistega võrdlema, see ei tee sulle midagi head ja võib sind muuta veelgi kriitilisemaks iseenda ja oma elu suhtes. Merkuuri retrograadne liikumine jätkub edaspidi Neitsi märgis alates 24. septembrist, see võib võib panna sind vastutust kandma oma tegude tagajärgede eest, mida sa viimasel ajal oled teinud. Muretseda siiski pole vaja, sest Kaalude aeg algab ametlikult 23. septembril ja aitab sul oma elus kõik korda seada. Noorkuu Kaaludes 25. septembril on harmoonias sinu märgi ja Saturniga, see aitab sul uusi plaane ellu viia rahuliku südamega. Lisaks võid sa tunda ka mõningaid kahetsusi, eriti neid, mis puudutavad armastust, võib juhtuda, set sa tunned suuremat igatsust.

Nädalapäev : pühapäev

Võtmesõna : kuula oma südant


Kalad

Kuu on Vähi märgis nädala alguses, harmoonilises aspektis Neptuuniga, tänu sellele on sind ees ootamas üsna hea nädal. Kuula oma südant. 24. septembril liigub Merkuur Neitsi märki ja see võib sinu jaoks tähendada seda, et sa eelistad ignoreerida mõningaid asju oma elus ja mõnikord ei teegi see midagi halba. Valva ainult, et sellest ei saaks harjumust. Sellel nädalal tahad sa rahu ja harmooniat oma ellu, Päike Kaaludes aitab sul seda leida. Sa ei taha konfliktseid olukordi oma ellu ja tahad jääda neutraalsele positsioonile. Noorkuu ajal Kaaludes leiab kõikide märkide järgi aset üks eriline kohtumine. 

Nädalapäev : teisipäev

Võtmesõna : intuitsioon

 

© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole