{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 12 - 18. september

foto : unsplash / Svitlana   Jäär Kuu on sinu märgi...

foto : unsplash / Svitlana

 

Jäär

Kuu on sinu märgis esmaspäeval, olles samal ajal konjunktsioonis ehk ühel joonel õnne planeedi Jupiteriga. Mis oleks, kui sa usaldaksid head õnne ja juhust sellel nädalal? Ja usuksid, et imed on sinu poole teel. Mõnikord võib see kaasa tuua häid üllatusi. Üks ootamatu vahejuhtum võib aset leida 14. septembril kui Kuu ja Uraan Sõnnis on konjunktsioonis. Marss Kaksikute märgis tähendab aga, et aeg on tegutseda. Võib-olla saad sa teha kellelegi suure teene sellel nädalal. Kuu on Kaksikutes 16 ja 17. septembril ning soovitab sul vähem omakasu peale mõtelda ja pöörata rohkem tähelepanu sellele, mis su ümber toimub. Võib-olla aitab see sul võtta üks otsus vastu, mis on seotud su sõpradega. Pühapäeval võid sa ärrituda või muutuda tujukaks, kui Kuu on Vähi märgis. 

Õnnepäev: reede

Võtmesõna : suhtlemine

 

Sõnn

Kuu Jäära märgis nädala alguses aitab sul alustada uut nädalat üsna optimistlikult. Üha rohkem ja rohkem tekib soov teha midagi uut, midagi teistmoodi. Veenus Neitsis aitab sul paremini oma elu organiseerida ja viia mõned plaanid ellu. Kõige raskem sellel nädalal on ilmselt see, et sa ei hakkaks tegelema mitme asjaga korraga. 13, 14 ja 15. septembril on Kuu sinu märgis ja võib sind inspireerida ning motiveerida. Ära unusta kõiki oma häid mõtteid paberile märkida, sest su mälu võib praegu natuke alt vedada kuna Merkuur on retrograadis ja tekitab pahandust. Pühapäeval on Kuu aga Vähi märgis ja tänu sellele peaks sind ees ootama rahulik ja ilus päev. 

Õnnepäev : kolmapäev

Võtmesõna : kirjutamine


Kaksikud

Kuu Jäära märgis nädala alguses annab sulle palju energiat ja elujõudu. Sellel nädalal oled sa optimistlik ja enesekindel, valmis suurteks tegudeks. Võib juhtuda, et sina suudad ka teisi inspireerida ja parandada teiste tuju. Kuu Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril paneb sind oma kulutusi üle vaatama. Veenus Neitsis soovitab sul olla mõistlik, võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea tööpakkumine sellel nädalal. Üldiselt aga peaksid sa tundma end hästi ja sind hinnatakse. Kuu on sinu märgis 16 - 17. septembril, pannes sind mõistma, et sa võid muuta oma elu paremaks, kui sa seda ainult tahad.

Õnnepäev : laupäev

Võtmesõna : harmoonia 

 


Vähk

Uue nädala alguses on Kuu Jäära märgis ja selle tõttu võid sa väga hästi üle reageerida isegi pisiasjade pärast. Vaata ainult ette, et olukord sinu vastu ei pöörduks. Kuu Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril on sinu jaoks soodne, võimalik, et üks positiivset laadi muutus leiab aset 14. septembril. Veenus on Neitsi märgis ja see toob sulle head õnne, eriti rahaasjades. Ära unusta olla tänulik, kui see nädal peaks sulle raha juurde tooma ja täna neid, kes on sulle kallid. Kuu on sinu märgis pühapäeval, kasuta seda päeva selleks, et veeta rohkem aega lähedastega. Kuu on Kaksikutes 16 ja 17. septembril olles konjunktsioonis Marsiga ja see tähendab sinu jaoks stressirohket perioodi. Kui sa oma elu paremini organiseerid, läheb kõik hästi.

Õnnepäev : pühapäev

Võtmesõna : üllatus

 

Lõvi

Kuu Jäära märgis esmaspäeval on konjunktsioonis õnne planeedi Jupiteriga, tänu sellele peaksid sa alustama seda nädalat optimistlikult ja heas tujus. Ilmselt nakatad sa oma hea tujuga ka teisi. Ja see tuleb sulle ainult kasuks. Kuu on Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril ja soovitab sul tegutseda ettevaatlikult, eriti armastuse asjades. Marss Kaksikutes võib sind panna vigu tegema ja liiga palju rääkima iseendast. Parem on, kui sa ei pööraks nii palju tähelepanu sellele, mida teised võivad sinust mõtelda. Kuu on Vähi märgis pühapäeval ja muudab sind tundlikumaks ja emotsionaalsemaks, lohuta end maiustuste ja hea raamatuga. 

Õnnepäev : pühapäev

Võtmesõna: mugavus

 

Neitsi 

Sellel nädalal on prioriteediks töö ja tööasjad. Veenus on sinu märgis ja tänu sellele võivad sulle sellel nädalal tulla väga head ideed. Ära ainult torma nende ellu viimisega. Merkuuri retrograad Kaaludes võib panna sind andma lubadusi, millest sa kinni ei saa pidada. Ja katsu olla oma tahtmistega tagasihoidlikum, ära unusta, et iga asi tuleb omal ajal. Kuu Kaksikute märgis 16 ja 17. septembril võib põhjustada mõningaid arusaamatusi ja möödarääkimisi ühe lähedase inimesega. Parem on, kui sa tegeled rohkem oma tööasjadega. Sa oled just sellel nädalal eriti töökas ja pädev, kahju oleks, kui sa kulutad oma energiat muudele asjadele.

Õnnepäev : neljapäev

Võtmesõna: keskendumine 

 

 

Kaalud

Kuu Jäära märgis esmaspäeval paneb sind dilemma ette, võib juhtuda, et sa lähed tülli ühe inimesega. Kasuta Kuu energiat 13. 14 ja 15. septembril Sõnni märgis, et olla rohkem omaette ja teha rohkem seda, mis teeb sulle head.  Aeg on hoolitseda iseenda eest ja pöörata oma isiklikele tunnetele rohkem tähelepanu ja mitte tormata teisi aitama. Sama kehtib ka mõtete kohta. Ära mõtle nii palju teiste peale, mõtle rohkem iseenda peale. Veenus Neitsi märgis soovitab sul mõtelda praktilisemalt ja kasutada loogilist mõtlemist. Küsi mõne sõbra nõu, kes ütleb sulle seda, mida sa kuulma pead (ja mitte seda, mida sa kuulda tahad). Nädalavahetus tuleb natuke parem kuna Kuu on Kaksikute märgis, kasuta seda ära, et veeta rohkem aega lähedastega.

Õnnepäev : reede

Võtmesõna: realism


Skorpion

Kuu Jäära märgis nädala alguses tekitab soovi lahendada lõplikult ära üks probleem, mis ei anna sulle asu. Ära lase tunnetel rääkida, kuula mõistuse häält. Kuu on Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril olles opositsioonis sinu märgiga, see tähendab, et praegu ei ole kõige parem aeg impulsiivseks käitumiseks. Aga sa võid võtta aega selleks, et minna mõnda lähedast vaatama, keda sa pole ammu näinud. Kuu ja Uraan on konjunktsioonis 14. septembril, see tähendab sinu jaoks eriti rasket ja keerulist päeva. Kui võimalik, jää parem koju ja kuula oma südant kohe hommikul, ta ei peta sind. Kuu on Kaksikutes 16 - 17. septembril ja see võib viidata sellele, et sul tuleb väike reis ette võtta.

Õnnepäev : pühapäev

Võtmesõna: kannatlikkus


Ambur

Kuu Jäära märgis nädala alguses on konjunktsioonis Jupiteriga ja see tekitab sinus isu seikluste järele. Merkuur Kaaludes on hea kõige jaoks, mis on seotud paberimajanduse ja administratiivset laadi probleemidega, võib-olla avaneb sinu jaoks üks hea võimalus. Kuu Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril toob sulle õnne rahaasjades. Ilmselt toob see nädal sulle raha juurde. Kuu on Kaksikutes 16 ja 17. septembril paneb sind oma elu üle järele mõtlema. On sul tunne nagu ei suuda sa kunagi teha piisavalt? Võib-olla oled sa seadnud lati liiga kõrgele.

Õnnepäev: esmaspäev 

Võtmesõna : enesehinnang 


 

Kaljukits

Kuu Jäära märgis võib sind natuke rivist välja lüüa, ülejäänud nädal aga tuleb rahulikum aga tegusam. Kõik sõltub sellest, kui hästi sa suudad oma stressi kontrollida nädala alguses, mille põhjustajaks on kõikide märkide järgi üks kolmas inimene. Kui võimalik, jää koju ja ära hakka teiste peal oma halba tuju välja elama. Kui see ei ole võimalik, siis ole omas mullis ja ära lase teistel ennast mõjutada. Kuu on Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril aitab sul paremini keskenduda ja leida taas tasakaal tööasjades. Kuu Vähi märgis pühapäeval soovitab sul aga kuulata rohkem oma tundeid ja südant.

Õnnepäev : neljapäev

Võtmesõna: ära tee teistest välja 


Veevalaja

Nädala algus tuleb väga hea tänu Kuule Jäära märgis, mis aitab sul oma sõna maksma panna ning oma tahtmist läbi suruda ja seda ükskõik siis, millises valdkonnas. Mitmed head ideed tekivad sellel nädalal, katsu mitte ennast ära kaotada ja ära torma pea laiali otsas. Kuu on Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril ja aitab sul teha väikest kokkuvõtet. Veenus Neitsi märgis tuletab sulel meelde, et sa pead oma elus prioriteedid paika panema  ja kirjutama kõik tähtsad asjad üles. Marss on Kaksikute märgis ja võib panna sind unustama pisiasju, motiveerides sind suurtele tegudele ja õilsatele eesmärkidele. Kuu on Kaksikutes nädalavahetusel ja teeb sulle palju head, võttes kõik selle nädala pinged ära, mis tõotab tulla üsna sündmusterohke.

Õnnepäev: reede

Võtmesõna: pane prioriteedid paika

 

Kalad

Sellel nädalal on sul eriti tugev intuitsioon aga ära lase end teistest nii palju mõjutada, ükskõik siis, mis olukorda sa ka ei satu. Kuu on Sõnni märgis 13, 14 ja 15. septembril ja toob sulle head õnne kaasa. Veeda rohkem aega oma lähedastega. Kuu Kaksikutes 16 ja 17. septembril tuletab sulle meelde, et aeg on tegutseda. Veenus Neitsis aitab sul oma sõna maksma panna ja öelda ei asjadele, mida sa ei taha. Kui sa suudad vastu pidada, siis on sind ees ootamas ilus nädalavahetus kuna Kuu on Vähi märgis. Võimalik, et sind tänatakse, et sa oled julgenud öelda välja seda, mida kõik teised mõtlevad. 

Õnnepäev : pühapäev,

Võtmesõna : edu 

 

 Kodused lood © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!









 






 





 

 

 

Kommentaare ei ole