{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige muretumad tähemärgid

  Foto : unsplash /Japheth Mast Ettevaatlikkus on tarkuse em...

 

Foto : unsplash /Japheth Mast

Ettevaatlikkus on tarkuse ema, ütleb tuntud vanasõna. Astroloogias on aga selliseid tähemärke, kes ei jäta midagi juhuse hooleks ja siis on teisi, kes käituvad tihti üsna ettevaatamatult. 

Igal astroloogilisel tähemärgil on omad eripärast, mille tõttu mõned neist võivad igapäevases elus käituda üsna hoolimatult. Kui neil on valida, siis sageli tegutsevad nad kiirelt ning üsna mõtlematult. Mõnikord võib selline käitumine olla üsna ettevaatamatu, sest kunagi ei tea, mida see endaga kaasa tuua võib. Teised jälle usuvad kaljukindlalt iseenda võimetesse ning võivad käituda selle tõttu üsna muretult. Samuti võivad nad selle tõttu vastu võtta üsna ettevaatamatuid otsuseid. 

Teised sodiaagimärgid on jälle väga ettevaatlikud. Nii nagu need, kes on sündinud Kaalude tähtkujus ja kes kaaluvad kõiki oma otsuseid hoolega. Ja võib-olla isegi liiga kaua. Või Skorpion, kes on väga ettevaatlik ja ei taha, et keegi teda ninapidi tõmbaks. Neitsi jälle on ettenägelik ega jäta midagi juhuse hooleks. 

 

Millised tähemärgid paistavad aga silma oma ettevaatamatu loomuse poolest? 

 

 


Jäär

Jäärad on hästi impulsiivsed. Tavaliselt tormavad nad alati tegutsema ega kaalu oma tegude tagajärgi enne. Nad on üsna ettevaatamatud, sest nad ei mõtle enne tegutsemist, Jäära jaoks oleks see sulaselge aja raiskamine. Teda ei huvita ka teiste arvamus, ta teeb alati oma tahtmist ja on ise väge täis. Jäär liigub oma elus kindlas rütmis edasi ja ei hooli, kui tema järelemõtlematu käitumine võib talle mõnikord halbu üllatusi kaasa tuua.


Ambur

Ambur on üsna spontaanne ja see võib tekitada eelarvamusi tema suhtes. Ambur võib käituda üsna ettevaatamatult lihtsalt sellepärast, et ta tegutseb mõtlematult sageli. Aga samas oskab Ambur nii hästi inimestega suhelda ja leiab alati teistega ruttu ühise keele, et ta saab igast olukorrast ilma probleemideta välja.


Veevalaja

Veevalaja on õhumärk. Ta on oma loomult idealist ja see iseloomujoon võib panna teda teinekord üsna ettevaatamatult käituma. Ta ei ole umbusklik ning oma muretu loomuse tõttu võibki teha asju, mis toovad talle tõsiseid tagajärgi kaasa.

 

Kommentaare ei ole