{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus on jõudmad Kaalude märki ja toob meie ellu natuke romantikat

  foto : unsplash / Daniel Olah Täna, 29. septembril lii...

 

foto : unsplash / Daniel Olah

Täna, 29. septembril liigub Veenus Neitsi märgist Kaaludesse. Kaalude aeg on praegu täies hoos ja toob kõikide päevadesse natuke rohkem armastust ning õnne. Astroloogia järgi on sügis teine kevad. Peale septembrikuu algust Neitsi märgis, liigub armastuse ja ilu planeet edasi Kaalude märki. 

Astroloogias ei ole ainult tähemärkidel tähtis koht, vaid ka planeetidel ja planeetide asetusel. Iga planeet on seotud teatud tähemärgiga, mõnikord lausa mitmega. Kunsti- ja armastuse planeet Veenus näiteks valitseb Sõnni ja Kaalude märki. 

Kui Veenus Neitsi märgis tekitas soovi organiseerida oma suhteid teistega paremini ja teha suurpuhastus, siis Veenus Kaaludes mõjutab meid pöörama rohkem tähelepanu oma isiklikele vajadustele ja soovidele. Aga rahulikumalt, kui seda tegi Neitsi energia. Kaalud katsuvad alati nurki siluda ning leida tasakaalu igas valdkonnas : armastuses, töö juures, rahaasjades.

 

Mis puutub armastusse, siis praegu on hea aeg selleks, et mõtelda selle peale, kas sa flirdid igavusest või armastusest. Mis puutub sõpradesse, siis vaata oma vaba aeg üle, et olla natuke rohkem nendega, kes tunnevad end üksi ja kõrvalejäetuna. Veenus Kaaludes on seltskondlik ja tekitab ka meis soovi minna välja ja kohtuda uute inimestega. Ja lõpetuseks on praegu väga hea aeg selleks, et organiseerida oma rahaasjad üle, alati on mingi võimalus olemas, panna paika eelarve ning pidada sellest kinni. Tegutsemise käigus leiad sa ka lahendused oma võimalikele probleemidele.

Osadele tähemärkidele toob Veenus Kaaludes muidugi rohkem õnne, kui teistele. 

Kõige suuremat õnne toob selline planeetide seis kaasa muidugi Kaaludele endile. 

Seejärel võivad Sõnni tähemärgi esindajad olla kindlad, et eesolev kuu toob neile palju head õnne ja armastust kaasa. 

Ka Kaksikud ja Veevalaja võivad rõõmustada, sest Veenus Kaaludes toob ka neile häid uudiseid kaasa selleks sügiseks. 

Ka Lõvi jaoks tuleb sügis ilus ja värviline. Õhus on palju armastust just 22. oktoobri paiku, kui Päike flirdib Veenusega. 

 

 

Mis puutub Jäära, Amburisse ja natuke ka Kaladesse, siis nemad lõikavad kasu Jupiteri retrograadist Jäära märgis, mis on mingil määral seotud Veenusega Kaaludes. See toob neile väga suurt õnne kaasa ja kõikide märkide järgi ka raha. Mitmed head võimalused tekivad, nad võivad saada korraga ootamatust kohast väga suure summa raha. Ja kohtuvad õigete inimestega õigel hetkel.

Nelja teise tähemärgi esindajad võivad aga tunda, et see periood venib natuke pikaks. Näiteks nagu kõik maamärgid, välja arvatud Sõnn. Neitsi ja Kaljukits on pigem praktilise mõtlemisega armastuses, selline romantika, küünlavalgus ja liblikad kõhus pole see, mida nemad hindavad. Hea oleks, kui nad oleksid praegusel perioodil natuke paindlikumad ja järeleandlikumad. 

Emotsionaalne ja kodulembene Vähk ei armasta suurt seltskonda, mida Kaalude aeg kaasa toob, ta tahab olla omaette, mitte käia kogu aeg üritustel. 

Skorpion aga leiab, et Kaalude aeg on liiga lääge ja tüütu. Ta võib aga rahulikult sisse hingata, sest tal ei ole vaja kaua kannatada: Veenus liigub juba 23. oktoobril edasi Skorpioni märki.

Kommentaare ei ole