{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembrikuu lõpp toob (väga) häid uudiseid kaasa nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Morgan Sessions    Ja ongi sügis kätte jõu...

foto : unsplash / Morgan Sessions

 

 Ja ongi sügis kätte jõudnud, ilmad on järjest külmemad ja päevad on lühemad. Aga see ei ole õigustus, et lasta sügismasendusel hinge pugeda. Mõnikord ongi hea võtta aega maha ja hoolitseda rohkem iseenda eest. Ja millal veel, kui mitte nüüd? Teha midagi sellist, mida sa alati oled tahtnud teha. Või vaadata mõnda head filmi, lugeda raamatut, värvida... Sügis ise kutsub meid aega maha võtma ja elama rahulikumas rütmis edaspidi. Aeg on mõtelda möödunud suvele ja vaadata üle, mis sai hästi tehtud ja mida saaks paremini teha. 

 

Milliseks kujuneb septembri viimane nädal?

Merkuur ja Veenus on septembrikuu viimasel nädalal mõlemad Neitsi märgis. Kaks planeeti töökas märgis tähendab seda, et praegu on õige aeg teha suuremaid plaane ja projekte. Praegune periood on väga soodne selleks, et hakata konkreetseid samme tegema, et viia oma unistusi ja ideid ellu. Kui su mõtted liiguvad aga töökohavahetuse suunas, siis on praegu õige aeg ka selles suunas hakata tegutsema. Kui sa ootad õiget hetke, et ülemusega palgatõusust või ametikõrgendusest rääkida, siis paremat aega sa ei leia. Jah, sa pead võitlema oma õiguste eest ja kaitsma oma huve, sest Merkuur on ikka veel retrograadis aga sa võid kindel olla, et asi on seda väärt ja kes ei riski, see šampust ei joo. Julgete päralt on maailm.

 

 

 Septembrikuu lõpp on hea ka selleks, et lahendada kõik lahtised probleemid ära, on need siis administratiivset, finantsilist või juriidilist laadi. Merkuur ja Veenus Neitsis (kuni neljapäevani) soosivad ka meeskonnatööd ja ühiste projektide elluviimist - nii töö juures, kui eraelus. Praegu võib olla ka hea aeg selleks, et investeerida kinnisvarasse. 


Septembrikuu lõpp toob (väga) häid uudiseid kahele tähemärgile

 

Vähk

Sind on ees ootamas väga hea septembrikuu lõpp. Sa saad palju häid uudiseid üksteise järel, mis võivad sind võtta lausa sõnatuks mõneks ajaks. Merkuur Neitsis toob sulle palju head õnne ning häid võimalusi, millest sa pead kinni haarama õigel hetkel. Kõikide märkide järgi kirjutad sa just järgmisel nädalal ühele väga tähtsale lepingule alla. Töö juures saadab sind hea õnn terve nädala, sa viid kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu. Võib juhtuda, et sulle tehakse selline tööpakkumine, millest sa pole seni julgenud isegi unistada. Kodune õhkkond peaks samuti olema väga hea ja rahulik. Suhe partneriga peaks olema hea nii igapäevases elus, kui teki all. Vallaliste jaoks tekib mitmeid häid võimalusi kohtuda selle õige inimesega, keda nii kaua oodatud on.

 


Skorpion

Skorpioni on ees ootamas üle ootuste ilus septembrikuu lõpp, mis peaks talle õnne tooma eriti armastuses. Kõikide märkide järgi näeb ta elu läbi roosade prillide. Merkuur ja Veenus on Neitsi märgis ja tänu sellele ei ole Skorpionil vaja ühtegi probleemi karta, kõik läheb nagu lepase reega. Merkuur aitab tal paremini suhelda, Veenus aga olla hoolivam ja mõistvam, tänu sellele paraneb eelkõige tema suhe teistega. See nädal peaks tooma talle palju õnne. Mis puutub vallalistele, siis on neid ees ootamas üks ilus kohtumine.

Aga hea õnn ei piirne üksnes armastusega, ka töö juures saadab edu Skorpioni kõikides ettevõtmistes. Kõik võimalused on avatud tema jaoks. Hea oleks, kui ta sihiks kõrgemale ja näeks kaugemale. Kõik on võimalik, kui ta ise usub rohkem iseendasse.

Kommentaare ei ole