{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembri keskpaik tuleb natuke keerulisem kolme tähemärgi esindajate jaoks

  foto : unsplash / Clay Banks 12. septembri nädala õhkkond ...

 

foto : unsplash / Clay Banks

12. septembri nädala õhkkond võib olla äikeseline. Nii sõna otseses mõttes, kui ka piltlikult, vähemalt mõnede tähemärkide jaoks. Merkuuri retrograad on kohe algamas ja see tähendab, et viimane aeg on hingata rahulikult sisse, võtta tempot maha ja leppida sellega, mis on. Kui sa oled selleks võimeline, siis võib praegune planeetide seis tuua sulle isegi kasu, aidates sul paremini kohaneda ja haarata kinni headest võimalustest. Kui sa aga hakkad tuuleveskitega võitlema ning katsud vastuvoolu ujuda, kurnad sa ise ennast ära ning murduda tormi käes. Sa pead olema paindlik, et tormituuled sind ei murraks. Mõned tähemärgid suudavad seda ilma suuremate probleemideta. Teiste jaoks aga võib eesolev nädal tulla üsna pingerohke ja tuua kaasa igasuguseid probleeme. 


Milliseid tähemärke ootab siis ees natuke keerulisem nädal? 

 

Jäär

12. septembri nädal ei alga just kõige paremini Jäära jaoks. Võib täiesti juhtuda, et juba nädala alguses on Jäär närviline ja ärritub kõige peale. Ja sellel on ka oma põhjus. Merkuuri retrograad Kaalude märgis sunnib vaest Jäära aega maha võtma ja oma plaane muutma. Ja rohkem mõtlema. Ta peab järgmisel nädalal ridade vahelt lugema ja toetuma oma lähedastele, et mitte end täiesti ära kurnata. Kõige tähtsam soovitus oleks siiski võtta aega mõtlemiseks ja mitte teha ühtegi ennatlikku otsust. Sest see võib talle hiljem väga kalliks maksma minna. Seda enam, et praegune periood on niigi vaimselt kurnav ja väsitav. Merkuuri ja Jupiteri aspekt paneb närvid tõsiselt proovile. Kui vähegi võimalik, siis kõige parem oleks lihtsalt minna natuke loodusesse ja olla kõigest eemal. Lülitada end igapäevaelu muredest välja ning mõtelda muudele asjadele. Teiste sõnadega tuleb tal võtta aega iseendale ning leida võimalus, kuidas pingeid maandada. 

 

Vähk

Vähk ujub sellel nädalal vastuvoolu ja selle tõttu võivad täiesti vabalt tekkida mõningad probleemid. Vähi märk on hetkel 90° all Merkuuriga Kaaludes ja see tähendab konfliktset olukorda. Õnneks võib ta ise olukorda päästa tingimusel, et ta suudab olla taktitundelisem. Veenus Neitsis soovitab tal edastada oma sõnumeid rahulikult, ilma ärritumata ja selgitada asju, mitte suruda oma tahtmist peale. Olla võimalikult pedagoogiline. Vältida tuleks igasugust salatsemist ja keerutamist. Palju parem on rääkida, ainult nii on võimalik hoida arusaamatusi ära. 

 

 

Kalad

Ka Kalade märgi esindaja jaoks ei tule eesolev nädal just kõige parem. Hea oleks, kui ta hoiduks solvavatest märkustest, mis võivad palju haiget teha tema lähedastele aga ka talle endale. 12. septembri nädalal on sõnad süüdi kõikides tema probleemides. Võib juhtuda, et ta soovib rääkida avalikult, südamest südamesse aga Veenus Neitsis rikub kõik ära. Ta ütleb rohkem, kui vaja ja ütleb kõik välja oma südame tagant, mis ta on nii kaua enda teada hoidnud. Mõnikord on parem hingata kümme korda sisse enne, kui midagi öelda. Kõige parem oleks, kui ta sel nädalal leiaks teisi võimalusi oma tunnete väljendamiseks. Hea oleks ka, kui ta muutuks natuke enesekindlamaks ja võtaks aega maha. Läheks loodusesse jalutama, teeks hingamisharjutusi ja joogat. Ükskõik mida, mis aitaks pingeid maandada.

 



Kommentaare ei ole