{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembri keskpaik toob palju head õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Gabriel Crismariu    Ilmselt ei oodata...


foto : unsplash / Gabriel Crismariu

 

 Ilmselt ei oodata septembrikuud tavaliselt suure õhinaga ja seda põhjusega, sest septembri algus on siiski märk sellest, et suvi hakkab selleks korraks läbi saama, puhkuste periood on läbi ja aeg on asuda taas oma igapäevaste toimingute juurde. Muidugi, kui sa just ei võtnud septembris oma puhkust välja ja ei naudi päikesepaistelisi ilmu kusagil lõunamaa rannas. Vastasel korral aga on üsna kindel, et sa oled taas tööpostil end sisse seadnud või teed midagi muud, mis täidab su päevi. Ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et seekordne septembrikuu polegi kõige tavalisem, sest just sellel kuul algab Merkuuri retrograadne liikumine. Merkuuri retrograad tähendab seda, et Maa pealt vaadatuna tundub (aga see on kõigest optiline illusioon) nagu hakkaks Merkuur korraga tagurpidi liikuma. Tavaliselt just sellel perioodil on täheldatud, et see toob kaasa palju olmeprobleeme ja arusaamatusi, tehnilisi viperusi, möödarääkimisi ja muud sellist. Ühesõnaga ei ole just kõige kergem periood. Aga mitte kõigi jaoks. On ka neid, kelle jaoks septembri keskpaik toob kaasa erakordselt palju õnne. 


Mida meile toob 12. septembri nädal? 

Merkuuri retrograad on algamas ja me ei saa sellest ei üle ega ümber. See ei ole mingi erakordne nähtus, sest see leiab aset iga 88- päeva tagant, seega tegemist on üsna tavalise nähtusega aga Merkuuri regtrograadil on halb kuulsus. Just selle tõttu, et ta toob endaga kaasa palju pahandusi, takistusi ja põhjustab erinevaid viivitusi, kõik plaanid võivad minna vett vedama, omavahelised suhted muutuda pingeliseks jne. Kõige parem, kuidas seda perioodi võimalikult valutult üle elada, on lihtsalt võtta aega maha ja mitte pöörata liiga palju tähelepanu, muidu kannatavad enda närvid selle all kõige rohkem. Ilmselt kõige rohkem tuleb järgmisel nädalal ette igasuguseid paberimajandusega seotud probleeme. Kõik administratiivset laadi probleemid võivad just nüüd tekkida. Näiteks lepingute tühistamine, laenust keeldumine jne, jne. 

 

 

Ometi võib Merkuuri retrograadne liikumine tuua kaasa ka häid võimalusi. Näiteks võimalust võtta aega maha, mitte reageerida nii ruttu ja nii tuliselt nagu me seda tavaliselt teeme, panna prioriteedid paika oma elus, mõtelda enne, kui midagi öelda, omada uusi teadmisi... Merkuur tuletab meile meelde ka ühel või teisel moel lubadusi, mida me endale oleme andnud. Paneb meid enda südametunnistusega tõtt vaatama. Ei, mitte keegi ei tule sinu eest ära tegema seda, mida sina ise pead tegema. Planeedid tuletavad meelde, et nii nagu armastust ja teiste austust ning lugupidamist, peab ka õnne oma elus välja teenima. Veenus Neitsi märgis toob suure tasu kõikidele neile, kes hakkavad selles suunas pingutama. Seega on sinu enda otsustada, kas sa tahad järgnevatel nädalatel mossitada omaette ja vihastada sellepärast, et miski korraga enam ei toimi või katsud kasu lõigata ja õppust võtta sellest asja positiivsest küljest. 


Millistele tähemärkidele toob septembri keskpaik aga palju head õnne kaasa? 


Sõnn

Sõnni tähemärgi esindaja saab väga häid uudiseid kuulda järgmisel nädalal nii töö juures, kui kodus. Järgmine nädal tuleb tema jaoks eriti hea. On, mida tähistada. Kõikide märkide järgi peaks ta saama suurema summa raha sellel nädalal. Kõik tema pingutused hakkavad vilja kandma. Teda kiidetakse, tõstetakse esile, tunnustatakse. Ta võib saada parema töökoha pakkumise või palgakõrgendust. Ta võib jõuda ainult selle nädalaga väga kõrgele tippu. Majanduslik seis hakkab kindlasti paranema, kõik märgid näitavad seda. Ta jõuab oma eluga palju paremale järjele. Ka eraelus naeratab talle hea õnn. Järgmine nädal peaks talle tooma ka armastust. Veenusel Neitsi märgis on tema jaoks üks ilus üllatus varuks. Ehk siis lühidalt: kõik läheb nii hästi, kui võimalik.

 


Neitsi

Septembri keskpaigas peaks Neitsi tundma end nagu kala vees. Turvaliselt, kindlalt, hästi, hoitud ja armastatuna. Kui ta on juba kellegagi koos, muutub tema suhe tänu ühele vahejuhtumile veelgi paremaks ja lähedasemaks. Ta leiab ka võimaluse, kuidas muuta oma elujärge paremaks. Armastus ja raha sobivad mõnikord kokku. Ühendades oma jõud ja ideed, leiate te lahenduse, mis aitab teil parandada oma majanduslikku seisu. Kui sa oled aga vallaline, siis just sellel nädalal on võimalus kohtuda selle õige inimesega kõige suurem. Ilmselt on teie teed määratud ristuma ja ta on juba sinu poole teel. Sa tunned ta ära, kui sa kuulad oma südant. Veenus aitab sul oma unistusi ellu viia. 


Kaljukits

Samal ajal, kui Merkuur võtab tempot maha, lisad sina kiirust juurde. Ja õieti teed, sest just praegu on kõige parem periood tegutsemiseks algamas. Järgmine nädal toob sulle palju raha juurde. Kõik, mida sa puudutad, võib muutuda kullaks. Kõige tähtsam on olla ettevõtlikum ja tegutseda. Tänu Veenusele Neitsi märgis saadab hea õnn sind kõiges, mida sa ka ei tee. Koputa ustele ja räägi. Kui sul on mõni plaan, siis vii see ellu. Kõik, mida sa teed, võib sulle palju sisse tuua. Armastuse planeet ei too sulle ainult rahaõnne kaasa, vaid ka armastuses peaks sind ees ootama väga ilus nädal. Üks ilus kohtumine võib aset leida. Järgmisel nädalal saadab õnn sind igal päeval. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole