{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad armastavad kõige rohkem süüa?

  foto : unsplash / Hannah Busing Kas sina oled ka üks n...

 

foto : unsplash / Hannah Busing

Kas sina oled ka üks neist, kes hindab kõrgelt head toitu? Või ei tekita söömine sinus mingisuguseid emotsioone? Meie igatahes teame, kes on sodiaagi kõige suurem gurmaan! Alustame gurmaanide edetabeli viimasest kohast.


12. Veevalaja

Veevalaja on selles edetabelis viimasel kohal üksnes sellepärast, et tal pole aega maiste asjadega tegeleda. Oma peas on ta juba kusagil mujal oma unistuste maailmas, seal, kus ei räägita hapukapsastest ja seapraest.

 

11. Kaksikud

Ei saa öelda, et talle ei meeldi süüa aga tal on nii palju tegemist teleka vaatamise, sõnumitele vastamise ja sotsiaalmeedia lugemisega, et tal lihtsalt ununeb söömine vahepeal täiesti ära. 

 

10. Jäär

Jäära  puhul on lugu lihtne: tal on lihtsalt nii kiire elu, et tal pole aega laua taha istuda. Ta neelab toitu alla jooksu pealt, seega nautimiseks ei teki võimalustki. Või siis on ta liiga ärritunud selleks, et süüa.

 

9. Skorpion

Skorpion on selles edetabelis üheksandal kohal sellepärast, et ta muretseb liiga palju seedeprobleemide pärast ja söömine ei paku mingit naudingut. 


 

8. Kaljukits

Kaljukits näeb asja praktilist poolt, söömisel peab olema mõte. Ta ei ela selleks, et süüa vaid sööb selleks, et elada. 

 

7. Neitsi

Neitsile meeldib väga süüa. Aga ta on natuke pirtsakas, ta tahab kvaliteetset toitu, ehtsat ja maalähedast. Niisama söömist nautida ta ei oska. 

 

6. Kaalud

Kaalude esindajale meeldivad maitseelamused küll aga ta pöörab palju tähelepanu toidu esteetilisele küljele ning sellele, et see oleks ka tasakaalukas ning mitmekülgne. 

 

5. Lõvi

Lõvil on väga hea söögiisu ja ta naudib söömist. Aga kui toit talle ei maitse, siis ta ei söö. Aga toiduga ei mängita ja seda peab ta veel õppima. 

 

 

4. Kalad

Kalade tähemärgi esindaja sööb pigem emotsionaalselt. Ta on sama suur gurmaan kui empaat. 

 

3. Ambur

Ambur võib lõpmatult süüa. Ta sööb täiesti mõtlematult. Ta tahab kõike maitsta. Ta sööb isegi silmadega. Ta võib end lõhki süüa.

 

2. Vähk

Tema on tõeline maiasmokk ja seda sellepärast, et söömine tekitab temas nostalgiat. Tuletab talle lapsepõlve meelde. Kartulisalatit võib ta süüa terve kausitäie. Rasvast sealiha hapukapsaga lausa iga päev.

 

1. Sõnn

Sõnn on sodiaagi kõige suurem gurmaan, talle meeldib üle kõige süüa ja süüa hästi. Söömine tekitab temas head enesetunnet ja on tema elu mõte.


Kommentaare ei ole