{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliseid tähemärke saadab sageli halb kuulsus?

  Foto : unsplash / Štefan Štefančík   Ilmselt oled ka sina ...

 

Foto : unsplash / Štefan Štefančík

 

Ilmselt oled ka sina kuulnud  Kaksikute, Skorpioni ja Kalade kohta käivaid jutte, mis pole just kõige meeldivamad. Ja ei vasta alati tõele. 

 

Kaksikud

Esimene tähemärk, keda saadab paraku tihti halb kuulsus, on Kaksikud. Ikka ja jälle heidetakse Kaksikutele ette nende kahepalgelisust, manipuleerimist ning valetamist. Tegelikult aga ei räägi ta endast kunagi kõike ning jätab paljud asjad enese teada. Just sellepärast ilmselt ongi paljud Kaksikud nii head näitlejad.

Tegelikult on aga asjalood nii, et Kaksikud lihtsalt kohanevad ruttu kõigega: uute situatsioonidega; inimestega, kellega nad parajasti koos on ja end ümbritseva keskkonnaga. Kaksikud on hästi paindliku loomuga, nad suudavad esimesest pilgust selgeks teha, millise inimesega neil hetkel tegu on ja seejärel käituda vastavalt. Kaksikud on hästi taktitundelised ja teavad, kuidas inimestega suhelda. 

Kaksikud on õhumärk, kellele võib ette heita kergemeelset suhtumist ning pealiskaudsust aga ta ei ole kindlasti oma loomult halb. Talle ei meeldi probleemid ja ta ei kasuta oma lähedasi ära. Mis puutub aga valetamisse, siis süüdistatakse teda alusetult, talle meeldib lihtsalt palju rääkida ja ongi kõik.

 

 


Skorpion

Teine sodiaagimärk, keda halb kuulsus saadab, on Skorpion. Talle heidetakse ette, et on ta on liiga salapärane ja külm. Et ta vaatab teistele ülevalt alla. Tegelikult on aga tegemist tagasihoidlikkusega: ei maksa ära unustada, et ta on sündinud veemärgi all ja seega hästi tundlik. Aga kuna tundlikkust seostatakse tihti nõrkusega, ei taha ta seda välja näidata. 

Tuleb ka tunnistada, et tema käitumine on sageli üsna järsk. Ta on selline nagu ta on ja ei hakka ennast muutma. Kui sa oled inimene, kes kergesti solvub, siis on parem selleks valmis olla, et tema sõnad võivad sulle haiget teha. Seda enam, et ta teab, kuidas vajutada sellele kohale, mis kõige rohkem haiget teeb ja on ise pika vihaga. Aga ei maksa ka ära unustada, kui emotsionaalne ta ise seejuures on: kui ta salvab, siis ainult kartusest ise haiget saada. Kui Skorpion armastab, on ta truu ja lojaalne. Ja isegi, kui ta võib mõnikord ärritavalt mõjuda, siis jääb ta siiski sodiaagi kõige siiramaks ja lojaalsemaks märgiks.

 

 


Kalad

Viimane sodiaagimärk, keda halb kuulsus saadab, on Kalad. Ehkki Kalade puhul on see, et nad lihtsalt käivad närvidele.

Kaladele heidetakse ette, et nad muudavad liiga tihti oma mõtteid ja plaane, et nad on paradoksaalsed, neist on raske aru saada, nad on hästi muutlikud jne. Aga see on ainult sellepärast nii, et nad ei suuda otsustusvõimetud. Kui sa viid kellegi, kes on sündinud Kalade tähtkujus, restorani, siis valib ta tund aega endale sobivat rooga menüüst. Ta elab oma unistuste maailmas, mis on täiesti eraldatud reaalsest maailmast. Ja selle tõttu on ta natuke murettekitav, sest ta hakkab ühel hetkel ise ka uskuma seda, mida ta räägib. 

Aga ei maksa unustada, et tegelikult vajab ta hästi palju armastust. Ta on hästi kaastundlik aga ta ei hakka varrukaid üles käärima selleks, et lahendusi leida. Ta on täpselt vastupidine sellele, mida sina temalt ootad: ta on võib-olla natuke laisk aga tal ei ole halbu kavatsusi.

Kommentaare ei ole